Звездни компромати - Октомври'21

• 272 546
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
В част от пресата пише, че момчето на Нели е диджей и с това се занимава. Явно се е отказал от спорта.
При всички случаи е голяма трагедия, дано получи много подкрепа и да води нормален живот. Поне е оживял.

# 151
Рачков, гадже и Биометка
Скрит текст:

Това е профила на момчето, явно наистина е диджей. Пускал е на морето тази година.
https://instagram.com/ivokaramanski?utm_medium=copy_link

Дано всичко е наред с него!!!

# 152
Дано момчето има сили да се възстанови, и физически и психически. Това е голямо изпитание и за най-силният човек.

# 153
  • Rock & Roll feeling ...
Към днешните рожденици да добавя и Златан Ибрахимович:

Скрит текст:

Златан Ибрахимович е цялото му име.
Малмьо, Швеция - там е роден през 1981 г.
Родителите на Златан не са шведи. Баща му е босненец, а майка му хърватка.
Развеждат се, когато той е на две години.
Хелена Сегер е името на съпругата на Златан, от която има две деца.
Професионалният си дебют като футболист прави през 1999 г. за отбора на Малмьо.

Татуировка с поне 50 имена на хора, умрели от глад, има Златан Ибрахимович с цел да привлече вниманието на хората към този проблем.
Черен колан по таекуондо има футболистът. Това обяснява някои от най-атрактивните му голове.
Регистрира името си като запазена марка през 2003 г.
Малмьо, Аякс, Ювентус, Интер, Барселона, Милан, ПСЖ, Манчестър Юнайтед и ЛА Галакси са отборите, за които е играл през годините.
5 пъти е печелил приз за Най-добър голмайстор - 2 пъти в Серия А и три пъти в Лига 1.
11 пъти печели наградата за Футболист на годината в Швеция.
32 спечелени титли с клубните си отбори има спечелени Златан.
46 милиона евро е най-високата му цена, когато е футболист на Барселона, в периода 2009-2010 г.

3.5 милиона евро е настоящата цена на футболиста като играч на Милан.
Положителна проба за COVID-19 даде Златан Ибрахимович в края на месец септември.
"Коронавирусът имаше куража да ме предизвика. Лоша идея" - е отговорът му на новината.
"Аз съм Златан Ибрахимович" (изд. "Атеа", цена 17,99 лв.) е името на автобиографията му, която издава през 2011 г. (през 2013 г. излиза на английски и през 2016 г. на български език).
"Du gamla du fria" е името на песента, в която взима участие като част от рекламна кампания на Volvo.

Ето и някои изказвания на Златан Ибрахимович през годините:

"Чувствам се като Бенджамин Бътън.  Роден съм стар и ще умра млад, това е сигурно", казва Златан Ибрахимович през 2018 г., когато е представен като футболист на ЛА Галакси.

"Това, което Джон Карю може да направи с топката в крака, аз го мога с портокал."

"Оглеждаме се за апартамент. Ако не намерим подходящ, сигурно ще купя хотел."

"Мога да играя на всички 11 позиции, защото един добър играч може да играе навсякъде."

"Мисля, че съм като виното. Колкото по-стар ставам, толкова съм по-добър."

"Не съм те контузил нарочно и го знаеш. Ако ме обвиниш отново, ще ти счупя и двата крака и този път ще бъде умишлено."

"Дойдох тук (ПСЖ) като крал. Тръгвам си като легенда."

# 154
Hailey Bieber
Скрит текст:

# 155
  • Glasgow
Към днешните рожденици да добавя и Златан Ибрахимович:

Скрит текст:

Златан Ибрахимович е цялото му име.
Малмьо, Швеция - там е роден през 1981 г.
Родителите на Златан не са шведи. Баща му е босненец, а майка му хърватка.
Развеждат се, когато той е на две години.
Хелена Сегер е името на съпругата на Златан, от която има две деца.
Професионалният си дебют като футболист прави през 1999 г. за отбора на Малмьо.

Татуировка с поне 50 имена на хора, умрели от глад, има Златан Ибрахимович с цел да привлече вниманието на хората към този проблем.
Черен колан по таекуондо има футболистът. Това обяснява някои от най-атрактивните му голове.
Регистрира името си като запазена марка през 2003 г.
Малмьо, Аякс, Ювентус, Интер, Барселона, Милан, ПСЖ, Манчестър Юнайтед и ЛА Галакси са отборите, за които е играл през годините.
5 пъти е печелил приз за Най-добър голмайстор - 2 пъти в Серия А и три пъти в Лига 1.
11 пъти печели наградата за Футболист на годината в Швеция.
32 спечелени титли с клубните си отбори има спечелени Златан.
46 милиона евро е най-високата му цена, когато е футболист на Барселона, в периода 2009-2010 г.

3.5 милиона евро е настоящата цена на футболиста като играч на Милан.
Положителна проба за COVID-19 даде Златан Ибрахимович в края на месец септември.
"Коронавирусът имаше куража да ме предизвика. Лоша идея" - е отговорът му на новината.
"Аз съм Златан Ибрахимович" (изд. "Атеа", цена 17,99 лв.) е името на автобиографията му, която издава през 2011 г. (през 2013 г. излиза на английски и през 2016 г. на български език).
"Du gamla du fria" е името на песента, в която взима участие като част от рекламна кампания на Volvo.

Ето и някои изказвания на Златан Ибрахимович през годините:

"Чувствам се като Бенджамин Бътън.  Роден съм стар и ще умра млад, това е сигурно", казва Златан Ибрахимович през 2018 г., когато е представен като футболист на ЛА Галакси.

"Това, което Джон Карю може да направи с топката в крака, аз го мога с портокал."

"Оглеждаме се за апартамент. Ако не намерим подходящ, сигурно ще купя хотел."

"Мога да играя на всички 11 позиции, защото един добър играч може да играе навсякъде."

"Мисля, че съм като виното. Колкото по-стар ставам, толкова съм по-добър."

"Не съм те контузил нарочно и го знаеш. Ако ме обвиниш отново, ще ти счупя и двата крака и този път ще бъде умишлено."

"Дойдох тук (ПСЖ) като крал. Тръгвам си като легенда."
любим 😍
Скрит текст:

# 156
  • Варна
Hailey Bieber
Скрит текст:

# 157
Тъкмо тях загледах сега- колко по- забавни са новите водещи! Краси ме разсмя точно за 30 секунди:)
Александра повяхнала ми се вижда, набор ми е, а някак изведнъж се състари…
Марта пък е доста свежа.
Точно!Сякаш се състари и е с ужасен стайлинг

# 158
# 159
  • София
И на мен Алекс ми се струва състарена, а и шукар стайлинга от Джофра фешън( не е шега, те я обличат) допълнително я докарва да прилича на хммм …дърта циганка ( сори). Маниера и също е дразнещ.
За Раева говоря, че гледам докато пишех сме се върнали на другата. Между другото Денкова ли я крои и боцка?

# 160
Рекламира усилено Дермаакт, така че предполагам там я пълнят.

С филъри де, Joy

# 161
Бийбърови ми харесват, сладки са заедно, дано не се разделят.

Много тъжно за момчето на Нели и за Сашка.

Хедър Локлиър /60г./
Първо си помислих, че е бременна, но на тези години едва ли. По-скоро е надебеляла. Много красива беше като млада.
Скрит текст:

като млада
Скрит текст:
Според мен от дрехата е Simple Smile

# 162
Дребната на Кевин Харт на 1г.
Скрит текст:
Дано момчето на Нели преодолее травмата скоро. И психически, и физически.

# 163
  • SF
Преди не харесвахме Петканова, сега решихме, че е била хубава и няма да я харесваме с подновен нос. Simple Smile

# 164
Нина Добрев представя дома си датиращ от 1920г
https://www.youtube.com/watch?v=9KapEXWynrA

Общи условия

Активация на акаунт