Звездни компромати - Октомври'21

• 272 717
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 145
Lily Collins
Скрит текст:

# 2 146
Няма как да знам със сигурност, но според мен е попаднал на лоша компания Денис за съжаление. От клипове в инстаграм, които казваше, съм останала с такова впечатление. Няма да се учудя, тия дето са го снимали, да са го накарали да го направи... Няма да е първия такъв случай. Много талантлив беше.

# 2 147
Пише, че в апартамента са намерили много наркотици

# 2 148
Жалко, младо момче. Да почива в мир. Горките му родители!
Аз не съм запозната с творчеството му, виждала съм го в дует с Емилия само.

Шоубизнеса е много голяма мелачка. Отстрани изглежда, че всичко е песни, танци, снимки, любовта на феновете, високи доходи, скъпи вещи... Но зад тях се крият работа до краен предел, тонове наркотици, стимуланти, алкохол, депресии, връзки преко чувствата и т.н.. Примери от световната и от нашата сцена - бол!

Отново - кураж на близките му.

# 2 149
Не знам какво се е случило с това момче, за да стигне до там, но като прочетох новината вчера се потресох. Много грозни спекулации се правят за гаджето му и приятелите му, дано не са истина...може би истината е някъде по средата и ако е злоупотребявал със субстанции , може би е подействало като катализатор. Не знам какви са тези приятели, които знаят, че приятелят им страда от депресия и го оставят да взима разни вещества...дано да излезе наяве истината, защото много противоречиви неща се изписаха. Приятелката му каза, че от няколко дни се чувствал зле и всички се опитвали да му помогнат, има нещо гнило обаче в цялата история. Много е тъжно такова младо момче по такъв начин да си отиде.

# 2 150
Тази приятелка има толкова гнусен вид, че някак не взимам думите и за чиста монета.
Струва ми се опитва да яхне вълната на тази трагедия.
Тя приятели ще има още много.
Тежко на майката и бащата на момчето.
Не мога да спра да мисля за него, много тъжно!
Такова хубаво дете! Лоша среда и приятели може би. Ако са виждали че е зле защо не е потърсена помощ. Абе ся версии ще има 100, но момчето няма да се върне

# 2 151
Тази приятелка има толкова гнусен вид, че някак не взимам думите и за чиста монета.
Струва ми се опитва да яхне вълната на тази трагедия.
Тя приятели ще има още много.
Тежко на майката и бащата на момчето.
Не мога да спра да мисля за него, много тъжно!
Такова хубаво дете! Лоша среда и приятели може би. Ако са виждали че е зле защо не е потърсена помощ. Абе ся версии ще има 100, но момчето няма да се върне

абсолютно съм съгласна с всяка дума. а приятелката изглежда наистина много гнусно и нечистопътно. горкото дете.

# 2 152
Този Денис не беше ли по едно време със Сузанита, или бъркам...

# 2 153
Беше с Десита.
Скрит текст:

# 2 154
Гентиана Халити, ФБ:

За жалост това младо момче е олицетворение на смачканата ни психически генерация…

Всичката информация и динамика на новата ера, консумацията и фалшивият лъскав живот на другите в социалните мрежи, конкуренцията във всеки аспект на живота ни.

Днес е той, скоро ще е друг, за който няма да се чуе…

Дори хората да виждат красив, млад, успял младеж, мислейки си, че живота му е перфектен, се оказва, че не е така. Защото вътрешното си го виждаме само ние и в повечето случаи го притискаме и задържаме вътре, докато не се стигне до крайност. Жизненоважно е на хората около нас, които знаем, че изпитват затруднения - да поговорим.
Погрижи се за себе си и за близките си ментално навреме, защото никога не знаеш. Лицето на депресията е усмихнато.
Почивай в мир

# 2 155
  • Пловдив
Саманта Фокс...
Скрит текст:

# 2 156
  • Бургас
Казват, че Денис е изпаднал в депресия и се е стигнало ДО ТАЗИ ТРАГЕДИЯ.Пари си е вадил, той беше успешен изпълнител и много талантлив.Дуетите му с Емилия го изстреляха нагоре.Син е на музикантско семейство, аз го харесвам много.Не е могъл да понесе славата и това, че се месят в живота му, че други хора решават какво да прави. П-родуцента му Пашев му е въздействал психически, пишат.Жалко за красивото момче, още един пропилян млад живот, не знам какво се случва в БГ, само млади хора си отиват.

# 2 157
Според медиите Кошлуков е казал, че Миричка е вдигнала рейтинга на "БНТ на 60" и от временна водеща, остава постоянна. Драго остава редактор и се подготвя за нов проект в телевизията - майка.

# 2 158
Джей Зи и Бионсе ми приличат на ананаси с тия прически, толкова противно излъчване да имат
Скрит текст:

# 2 159
А Цвети на Криско какво е правила в Дубай? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт