Звездни компромати - Октомври'21

• 272 688
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 190
Цвети и Криско танцуваха много готино в шоуто на Рачков. Има искра , харесвам я много. 💕 Нали имаше слухове , че не са заедно .

# 2 191
Цветелина на Криско си е качила сторита от танци вчера при Рачков. Не знам каква е била в Дубай, но не е била танцьорка.
Тя не е ли била там с тогавашния й приятел? Може и нищо да не е правила.

# 2 192
  • Пловдив
Приятелката му във видеото казва, че била долу...къде долу, какво е правила долу докато той е бил горе и е скочил, все още не е уточнено... Но ако имаш контакт с човек, който ти споделя, че не се чувства добре, че не иска повече да е тук, на този свят, как го оставяш сам и за минута?!
Това е абсолютна глупост. Как няма да оставяш някого сам и за минута?!!?! Тя да не му е длъжна?!?! Тя не носи никаква отговорност за него.

Това го мисля принципно, не съм сигурна как се казва приятелката му.

# 2 193
Rebel Wilson
Скрит текст:

# 2 194
Нанков станал баща на дъщеря
https://www.mama24.bg/article/10310951

И Малкоданска е в очакване
https://www.mama24.bg/article/10309782

# 2 195
Rebel Wilson
Скрит текст:
Тази жена се стопи.

# 2 196
Спекулации са всичко. Не знаем какво е било в душата му на младежа, но в 6 сутринта инцидентите обикновено са обилно напоени от алкохол и други субстанции.
 И на мен ми е странно как ще качваш мъртво момче в тикток, вместо да звъннеш на линейка примерно, но това е масово капацитетът.

# 2 197
Не знаех за съществуването на този изпълнител Денис, а още по- малко за приятелката клонинг, но известен за някого или не трагедията е за близките- младо момче, животът пред него, а да завърши така без време. Мир на праха му. Надявам се да стане ясно какво се е случило, но за родителите това няма да е утеха. Истината е, че наркотиците са навсякъде и всякакви-  халюцинации, мании. Всичко е възможно. Просто жалко за младия живот.

# 2 198
И на мен ми е странно как ще качваш мъртво момче в тикток, вместо да звъннеш на линейка примерно, но това е масово капацитетът.
Охраната е звъннал на Бърза помощ, след което е заснел видеото. То е качено в Тикток от дъщеря му. Изтрито е от нейния профил, но късно. Вече е навсякъде..

# 2 199
# 2 200
Който и да го е качил, потресаващ морален дефицит.

# 2 201
  • Бургас
Дано успеят модовете да го ограничат и свалят.

# 2 202
Ще ограничат дръжки:((( някой го е пратил на дъщеря ми, казах моментално да го изтрие.
Малко емпатия, егати:( това е дете нечие, как може да го снимаш в тази ситуация, колко малоумен трябва да си?! И дъщеря му го качила?! Демек той и го е показал. Какво да кажа….

# 2 203
На мен ми изглеждаше като да снима с камера, закачена на униформата му по подобие на американските полицаи. Или в най-добрият случай си е бил сложил телефона в горен джоб.
Не обвинявам човекът, че го е заснел, може да е искал доказателства пред полицията. Грешно е, че го е пратил на детето си, което по поведение изглежда малко, още по-грешно е, че детето го е качило. А че медиите го препубликуват е гнусно и низко.
Денис го харесвах много, наистина уникален глас. Мисля, че можеше да пробие на Балканите. Днес се присетих, че някак го усещах, че няма да има дългогодишна кариера (като Константин например), но все си мислех, че сам ще се откаже... което отчасти се е случило. Мир на праха му и дано близките му намерят спокойствие. Един Бог знае какво им е.

# 2 204
А след дискотеките младежите така дрогирани, депресирани как се прибират? Предполагам шофират? Може да се разсъждава върху тези въпроси също.

Общи условия

Активация на акаунт