Звездни компромати - Октомври'21

• 272 685
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 205
Ами явно е бил заобиколен наистина от кофти среда. Но като се обърне колата, пътища много. Не споделяйте видеото и го докладвайте. За всичко останало не знам какво да мисля. Тук всички сме майки, не вярвам някой да не е шокиран и ужасен.

# 2 206
  • Glasgow
Тук миналата събота тийн уби друг тийн на спирка, на жп спирка. Върна се 'модата' да се мушкат, този път фатално, огромна трагедия. И веднага се появиха клипчета в тик ток, хората са снимали как те са имали конфликт още на предната станция, групичка срещу друга, и вместо да се намесят, пишлемета са все пак, по на 14, забърши му един шамар ако трябва, те просто снимали. Много се говори  последната седмица за това, тик ток от платформа за забавление в какво се е превърнала....

# 2 207
Има доста художествени филми на такава тематика. Все ми се виждаха преувеличени.

# 2 208
Гледам Мария Илиева по БТВ, хич не е свалила след раждането.

# 2 209
Да, има коремче. Но пусти кокили. Тия гадни обувки трябва да се забранят.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 23:01 от sigma

# 2 210
Пак ли с копиатата беее😱😱😱От колко години ги влачи?! Сигур си е зела 10 чифта да си има!

# 2 211
Не обвинявам човекът, че го е заснел, може да е искал доказателства пред полицията. Грешно е, че го е пратил на детето си, което по поведение изглежда малко, още по-грешно е, че детето го е качило. А че медиите го препубликуват е гнусно и низко.
На мен ми направи впечатление, че този човек се държеше все едно нищо не е станало. Чак каза на приятелката на Денис “Влезте вътре, не се ядосвайте”?!?!
Главата не ми го побира как е възможно да заснеме подобно нещо и на всичкото отгоре да го прати на детето си.

# 2 212
Неподозирано много изроди живеят сред нас.
Заснел го, като доказателствен материал, за какво? Че има мъртъв човек, щото полицията на място няма да го установи? Глупости! Снимал е заради клюката, сеира, сензацията. Защо иначе ще го разпраща на този и онзи, че да се залее и нета?!
Нормален човек при такава гледка извръща глава, кръсти се и вика линейка/полиция, не вади телефон да прави клип!

# 2 213
  • Бургас
Не е нормално това!Изрод!

# 2 214
Бях очевидец как един път Мария Илиева щеше да пее на един предизборен коктейл. Шофьорът и, едва не влезе с един мерцедес в сградата, като караше през една пешеходна зона. Спря и чух Мария да се суети и да пита за обувките си, явно са и много важни и скоро няма да смени модела.

# 2 215
  • Glasgow
Ако с нещо това може да помогне в случай, че някога сте свидетел- преди години връщайки се от нощна смяна в Слънчев бряг, в храстите на хотела, в който бях настанена видях едни окървавени крака да се показват, просто не мога да опиша какъв шок беше, голо момче, изглеждаше мъртво, цялото в кръв. Звъннахме веднага на 112 с шофьора, реално той говори, аз бях в супер шок, но казаха да не правим нищо, да не го пипаме, защото ако има травма на главата може да усложним, ако се опитваме да го местим, и да чакаме Спешна помощ да дойде. За "щастие" се оказа просто пиян, пребит и ограбен, но поне от това което ни обясниха помня, че при човек в такова състояние не бива да се месиш, чакаш специалистите. Без да снимаш.
И за да не е съвсем черна моята хроника, една красива Рут. Не знам филтър ли е, хирург ли е, но много добре изглежда.
https://scontent-lhr8-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/248776334_2976 … 2&oe=619E26CC

# 2 216
Защо и е на Рут хирург?

# 2 217
Защо и е на Рут хирург?
Тя има операция на носа отпреди години така или иначе.

# 2 218
  • София
Александра малко ми прилича на последните снимки на Щефи Граф.

# 2 219
Ако се чудите какво ще е времето днес- пуснете си Нова тв с новата водеща и нова прическа. Облеклото няма да кометирам.

Общи условия

Активация на акаунт