Звездни компромати - Октомври'21

• 274 148
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 625
Славена Вътова е като извънземно

# 2 626
Дъщерята на Лияна изглежда по-възрастна от майка си.

# 2 627
Тези с очилата са Роксана и Лиана, а момичето между Лиана и Десислава е дъщеря и

# 2 628
…Сама казваш, че хората на запад са страхотни лицемери - рядко критикуват на глас, особено пък след като си им казала, че Бакалова е БГ, какво да кажат - говорят си клишетата как са изненадани от критиката и още повече да подчертаят колко я харесват. Американски фасони. Всичко е awesome.
Иначе и аз не бих се впечатлила от туита - може да е и за популярност.
Dress as Princess, как изглежда сватбата на сестрата на Зейн и роклята й са културно обосновани.
После им казах че е българка, след като ги изчаках да си изкажа мнението за филма. Те започнаха да коментират филма, но т.к. не съм го гледала и не знам за какво става на въпрос, споменах че актрисата е бг. Точно в този разговор нямаше лицемерие. Но като цяло са си такива.

# 2 629
В грешка си, точно дъщерята на Лияна е това.
Скрит текст:
Не, че снимките й в Инстаграм имат нещо общо с това, което е на живо, но поне по косата може да се познае.
А момичето между Десислава и Лияна е дъщерята на Бони.
Тези с очилата са Роксана и Лиана, а момичето между Лиана и Десислава е дъщеря и

# 2 630

Никакво дупе

# 2 631
  • Варна
Ау какви гадни ноктаци има тая сестра Scream
А на устата могат много да й завидят някои персони в бг.

# 2 632
Роксана е доста по-ниска, на протестите миналата година се губеше измежду другите.
Дъщерята на Лияна беше в една компания с Денис преди години, преди той да бъде толкова известен.

# 2 633
Моля ви, ако някой чуе или прочете в кой хотел е настанен 50 cent да ми пише Hug

Поста ми е съвсем сериознен.
Меган Фокс е в хотел Хаяд. Вероятно и другите актьори са настанени там.

# 2 634
Скрит текст:

Хелоуин

# 2 635
  • Rock & Roll feeling ...
Тази надупена персона Николетка ли е ?

# 2 636
# 2 637

Изобщо не бих се досетила.
Помислих, че е някаква пластмасова кукла от версия за възрастни в стила на  *Степфордските съпруги*.Flushed

# 2 638
Rihanna
Скрит текст:

# 2 639

Никакво дупе
В долната част наистина е извънземно !!
Много се е фотошопирала/изрязала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт