Звездни компромати - Октомври'21

• 274 149
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 610
  • София
Не че нещо, ама много го знаем тоя Андрю колко му е вярна историята.
Не че не може да кресне на някой Марчето де, ама чак такова предоверяване на един туит, айде няма нужда.

# 2 611
Това за Бакалова много не си го слагам на сърце, защото кой знае каква е била ситуацята. Човека е изразил неговата гледна точка. Тази част от света са такива двуличници, че и тяхната дума не вземам за чиста монета.

А иначе имах гости американци. Бяха толкова възхитени от Бакалова и играта ѝ в Борат, че просто не спряха да я боготворят през цялото време докато бяхме заедно. Казаха че не знаели че била българка дори. Споменах че в БГ не всички я харесват и бяха много изненадани. Така че кой беше споменал преди време, че ще се срамувал от това че била бг като дойде в Щатите. Спокойно. Можете да се гордеете. За справка ни филма съм ѝ гледала, нито пък тя ме интересува и ми е интересна с нещо. Информирам се от коментарите в темата само.  Не се настройвайте негативно излишно.

# 2 612
  • Rock & Roll feeling ...
Бил Гейтс празнува рождения си ден с Джеф Безос на 107-метровата яхта "Лана" край турски курорт.
Скрит текст:

То отдалече не е интересно. Двамата прясно разведени празнуващи, които олекнаха с милиони след разводите си, с какъв ли разгул се утешават на тоя рожден ден, не ми се мисли хич.

Не знам, не знам... разгулът на свама чичаци, без значение състоянието им, не ми е нещо любопитно.
Виж обзавеждането на яхтата и самия факт, че първия и втория по богатство са си прителчета ми се стори любопитно.

# 2 613

Не знам, не знам... разгулът на свама чичаци, без значение състоянието им, не ми е нещо любопитно.
Виж обзавеждането на яхтата и самия факт, че първия и втория по богатство са си прителчета ми се стори любопитно.

Е, с кого да са приятели освен със себеподобни?! Аз се чудя как не са поканили и Мъск да сподели празника им.
А финансово мощните чичаци вероятно разгулват по същия мегаломански начин, по който изглежда и яхтата. Стотина души персонал най-малко щъкат да прислужват от всичко пожелано, ............наоколо лукс, изобилие и квалитет.

Грета нейде спасява света от излишно разсипничество....пък може и да и е омръзнало вече.

# 2 614
Selena Gomez
Скрит текст:

# 2 615
Те и костюмите и стилистиката на сесията са от 90те, че може и 80те, хубава са я направили иначе.
Спомням си я такава. С тази прическа тип Мерилин Монро особено.
Никога не може да ми е гнусна.
Веднага ми изникна в съзнанието клипа на любимата ми "Justify my love"

# 2 616

Е, с кого да са приятели освен със себеподобни?! Аз се чудя как не са поканили и Мъск да сподели празника им.
А финансово мощните чичаци вероятно разгулват по същия мегаломански начин, по който изглежда и яхтата. Стотина души персонал най-малко щъкат да прислужват от всичко пожелано, ............наоколо лукс, изобилие и квалитет.

Грета нейде спасява света от излишно разсипничество....пък може и да и е омръзнало вече.
От утре всички спират да ползват продуктите на Майкрософт и да поръчват от Амазон и готово. Но не! Хората хем искат да им е удобно, да пестят време и ниски цени, хем ако може и тия дето са го измислили също да пътуват в икономичната класа.

# 2 617
Оф, при Селена такива драстични колебания на теглото не са никак добре защото е с автоимунно заболяване. Дано се чувства здрава.

Зейн е от много религиозно семейство. Дори сестра му се е омъжила за някакъв бивш затворник, но с всички традиции и почести, както си е по Корана. Малко им е пресилена работата на тях, но едва ли би ударил Йоланда. За Зейн имаше някакви клюки, че е любовник на арабски шейх, или син на шейх беше...
Сестрата на Зейн на сватбата си
Скрит текст:

# 2 618
  • DE
Ау какви гадни ноктаци има тая сестра Scream

# 2 619

Че то има ли нещо, дето не й е гадно на тая сестра 😆

# 2 620
Nicky Hilton
Скрит текст:

# 2 621

Че то има ли нещо, дето не й е гадно на тая сестра 😆

Устата е като на надуваема кукла.

# 2 622
Това за Бакалова много не си го слагам на сърце, защото кой знае каква е била ситуацята. Човека е изразил неговата гледна точка. Тази част от света са такива двуличници, че и тяхната дума не вземам за чиста монета.

А иначе имах гости американци. Бяха толкова възхитени от Бакалова и играта ѝ в Борат, че просто не спряха да я боготворят през цялото време докато бяхме заедно. Казаха че не знаели че била българка дори. Споменах че в БГ не всички я харесват и бяха много изненадани. Така че кой беше споменал преди време, че ще се срамувал от това че била бг като дойде в Щатите. Спокойно. Можете да се гордеете. За справка ни филма съм ѝ гледала, нито пък тя ме интересува и ми е интересна с нещо. Информирам се от коментарите в темата само.  Не се настройвайте негативно излишно.
Сама казваш, че хората на запад са страхотни лицемери - рядко критикуват на глас, особено пък след като си им казала, че Бакалова е БГ, какво да кажат - говорят си клишетата как са изненадани от критиката и още повече да подчертаят колко я харесват. Американски фасони. Всичко е awesome.
Иначе и аз не бих се впечатлила от туита - може да е и за популярност.
Dress as Princess, как изглежда сватбата на сестрата на Зейн и роклята й са културно обосновани.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 19:50 от Linda*kiss

# 2 623
Оф, при Селена такива драстични колебания на теглото не са никак добре защото е с автоимунно заболяване. Дано се чувства здрава.

Зейн е от много религиозно семейство. Дори сестра му се е омъжила за някакъв бивш затворник, но с всички традиции и почести, както си е по Корана. Малко им е пресилена работата на тях, но едва ли би ударил Йоланда. За Зейн имаше някакви клюки, че е любовник на арабски шейх, или син на шейх беше...
Сестрата на Зейн на сватбата си
Скрит текст:
Мисля, че на Зейн семейството са пакистанци, но живеят в Лондон. Английски пакистанци 😀
Майтапа настрана, но сестра му напомня на булките от Столипиново. Една от сестрите му постнала в туитър нещо за кармата по случая с Йоланда.

# 2 624
.

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 20:56 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт