Звездни компромати - Октомври'21

• 274 155
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 565
Той почина преди повече от година.

# 2 566
Jennifer Aniston за списание Télé 7 Jours
Скрит текст:

# 2 567
  • София

Вечни норми за красота:
Скрит текст:
Скрит текст:
И трите снимки са преправени с Faceapp, нито една от тях никога не е изглеждала така, нито пък си приличат толкова.
Приложението е създадено 2017, чак пък вечно.

# 2 568
  • Бургас
Готина е Дженката!

# 2 569

Вечни норми за красота:
Скрит текст:
Скрит текст:
И трите снимки са преправени с Faceapp, нито една от тях никога не е изглеждала така, нито пък си приличат толкова.
Приложението е създадено 2017, чак пък вечно.

Приложенията може  и да се менят, стандартите  за красота са вечни.
С каквото и да бъдат преправяни тези лица, от раз се познава чии са. И са били винаги еталон за красота и без фотошоп. За мен Белучи е богиня.
Скрит текст:

# 2 570
Роналдо и Джорджина в щастливо очакване. Знам, че не е особено харесван, но на мен ми е в графата любими по няколко критерии.
Скрит текст:

# 2 571
От всички приятели, тя остарява най-добре. Макар че на тези снимки яко е играл фотошоп, просто не вярвам жена на колко?, 50 да изглежда така.

# 2 572
  • София
Проксима, не споря че са красиви, особено Моника Белучи. Ама ако толкова много ги харесваш лесно трябва да видиш, че на качените от теб снимки не са те Wink
Каченото от теб не ми е красиво, в оригинал - да.

# 2 573
  • Glasgow
Зейн и бил казал "Ш*бана холандска к***ва"😂
[/quote]
Тя пък каква клюкарка е 😂
[/quote] Почнаха да опипват вече почвата, сигурно, за да забранят достъп до детето. Из таблоиди се набляга, че той е мюсюлманин ( а той дори не е практикуващ, баща му е пакистанец). Абсолютно не оправдавам физическо насилие, ама ако е било само "ей к***во не се меси в отглеждането " може да си е изпуснал нервите човекът. Той отрича физическо насилие, конфликт не отрича.

# 2 574
Хадид точно с произхода на зетя си се гордееха. Да не говорим, че съжитеството му с Джиджи беше добре подплатено финансово и кариерата му тръгна, защото го издигнаха на пиедестал като съвременния модерен мюсюлманин, който превзе с музиката си. Той самия пее на арабски, познайте кой му плаща за това.

Ако Мис Деп ви беше гнусна, ето ви една Мадона за Венити Феър. За излагацията възраст няма...
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 575
  • софия
Мадона е превъртяла времето и пак е на 30. Обработката на снимките за нищо я нямат.

# 2 576
Те и костюмите и стилистиката на сесията са от 90те, че може и 80те, хубава са я направили иначе.
Спомням си я такава. С тази прическа тип Мерилин Монро особено.
Никога не може да ми е гнусна.

# 2 577
Андрея на дърти години

# 2 578
Chrissy Teigen
Скрит текст:

# 2 579
Сесията на Мадона била инсценировка на смъртта на Мерилин Монро - както били намерили тялото й навремето, с телефона, списанията, лекарствата. Така пишат, де.

Общи условия

Активация на акаунт