Звездни компромати - Октомври'21

• 274 161
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 550
  • София
Ами тя до оня ден беше момче 😃 каква стойка да има. Ще стане и млада дама като по свикне с роклите и токчетата.
Касиел Ноа са я извадили от листата на ПП, оказало се, че има и израелско гражданство, ама тя не знаела.

Ха,верно? Доколкото знам тя специално е ходила в Израел за да го вземе.

Ходила няколко пъти, ама не била завършила процеса, те пък взели, че я направили израелка./така ли се пише?/
https://www.24chasa.bg/novini/article/10335571

# 2 551
  • София
Лили Роуз ми е тотално анти-Шанел.

# 2 552
Salma Hayek
Скрит текст:

# 2 553
Тези от ПП все нещо не са разбрали, то почтеност, то скромност. Има слух, че Петков е би.

Йоланда Хадид е известна мелодраматичка, която има мания да контролира децата си, така че надали е лесно да се намират компромиси с нея.

# 2 554
  • БГ
Алекс П. и Джугани.
Скрит текст:

# 2 555
  • Glasgow
https://www.instagram.com/reel/CVlt_-fj3K3/?utm_medium=copy_link Кратко видео с Анджелина. Ужасни скули, бузи или каквото е правено, но това не е натурално, мисля.

# 2 556
Лелеле, като пластмасова е и много грозно се очертава границата на филъра към устата. Такива вдлъбнатини се образуват...

# 2 557
  • Glasgow
Тези от ПП все нещо не са разбрали, то почтеност, то скромност. Има слух, че Петков е би.

Йоланда Хадид е известна мелодраматичка, която има мания да контролира децата си, така че надали е лесно да се намират компромиси с нея.
Зейн и бил казал "Ш*бана холандска к***ва"😂

# 2 558
На Петканова хич не ѝ трябва Хелоуин маскировка, сега и без това никой не я разпознава.

# 2 559
  • София
По лицето на Анджелина е работено сериозно. По нещо ми напомня на Ванчето Червенкова, някакви брадички, някакви скули....не е окей.

# 2 560

Зейн и бил казал "Ш*бана холандска к***ва"😂
Тя пък каква клюкарка е 😂

# 2 561
Anne Hathaway на снимки
Скрит текст:

# 2 562
  • София
Починал е Йосиф Шамли.

# 2 563
  • Sofia
Починал е Йосиф Шамли.
Да, през 2019 г.