Звездни компромати - Октомври'21

• 274 166
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 535
Краката на Шайло не изглеждат добре.

Защото вероятно е мъжкаранка и целите са в синини и белези. На мен ми прави впечатление колко непохватно за момиче носи роклята, няма грам кокетство още, дори изглежда доста свита и винаги свенливо усмихната.
Погледнах на колко години е, вече на 15, но излъчва детска невинност, никакво кифленско позиране, някои тукашни тийнки още  на 12-13 почват да слагат позьорски крачето напред вирнато/ запазен патент на Глория, тя най го ползва/, устичките свити в трътка и прочие прелъстителни фото хватки.

При Шайло това тотално отсъства/слава Богу/. Тя ще расте още  и тепърва ще се развива, ще стане красавица един път. Имам специални симпатии към това дете, може би защото то най-много прилича на баща си, а аз харесвам повече него от Анджелина.
Скрит текст:

...
Вечни норми за красота:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 536
И на мен ми направи впечатление позата й … определено изглежда като мъжкарана,  стои нескопосано, няма осанка на девойка/жена Simple Smile

# 2 537
  • София
Ами тя до оня ден беше момче 😃 каква стойка да има. Ще стане и млада дама като по свикне с роклите и токчетата.
Касиел Ноа са я извадили от листата на ПП, оказало се, че има и израелско гражданство, ама тя не знаела.

# 2 538
По-добре е на 15год. да не прилича на жена.

# 2 539
По-добре е на 15год. да не прилича на жена.
Абсолютно! Има време. Толкова е красива, няма да остане дете.

# 2 540
Jennifer Garner
Скрит текст:

# 2 541
Не знам Зейн ударил ли е свекървата, но всеки път като съм му слушала интервюта, съм имала усещането, че е малоумен, толкова зле говори. Може просто да няма дар слово момчето.

# 2 542
Ами тя до оня ден беше момче 😃 каква стойка да има. Ще стане и млада дама като по свикне с роклите и токчетата.
Касиел Ноа са я извадили от листата на ПП, оказало се, че има и израелско гражданство, ама тя не знаела.

Ха,верно? Доколкото знам тя специално е ходила в Израел за да го вземе.

# 2 543
Lily-Rose Depp за списание HommeGirls, Totally Chanel, октомври 2021
Скрит текст:

# 2 544
Много грозни снимки на Деп.

# 2 545
Във всяка дискотека е пълно с по-хубави момичета от Лили Деп. Защо така я навряха модел да става. Кофти.

# 2 546
  • София
Снимките са все едно е в яка депресия и на тежка дрога. Изпаднала някаква. Добър моден тренд.

# 2 547
  • Разпиляна във въображението
Винаги ми е било неприятно да я гледам щерката на Деп. Имам усещане за нечистоплътност, като при щерката на Кравиц.

# 2 548
Е тези снимки са наистина гнусни

# 2 549
Irina Shayk
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт