Звездни компромати - Октомври'21

• 272 571
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 165
Мисля, че Рачков в реалния живот е съвсем далече от образа си на комик. Почти съм сигурна, че не само не е забавен, ами и е раздразнителен, комплексиран, жлъчен.

Гледала съм му интервю, в което признава, как в истинския живот наистина е много различен от изгрядения в медиите образ на добродушен зевзек.

# 166
  • Варна
Галя Щърбева откога пак е на екран е Нова? Съвсем ми паднаха в очите. Днес попаднах на предаването ѝ “Да хванеш гората”. Пълна лъжа! Чак не можех да повярвам, за същите хора, които познавам, ли става въпрос! Дано няма някой, който да се връзва на фалшивите им истории…

# 167
Леле, Блу, верно ли?! Аз много ги гледам и си мислех, че всичко си е истина😅

# 168
  • София
Петко Димитров и семейство. Най -големия син прилича и на майка си Мария Игнатова.

https://www.instagram.com/p/CUkxK24Mf-B/?utm_medium=copy_link

# 169
  • Варна
Леле, Блу, верно ли?! Аз много ги гледам и си мислех, че всичко си е истина😅
Хмммм…на приказки всичко е идеално. Хората избират красивата част от живота и си създават легенда. Ама тази Галка- нищо ли не проверява като факти?! Нещо като Светослав Илчовски, който на 20 години се събудил като собственик на 100 000 дка земя. И един мармот…

# 170
Галя Щърбева откога пак е на екран е Нова? Съвсем ми паднаха в очите. Днес попаднах на предаването ѝ “Да хванеш гората”. Пълна лъжа! Чак не можех да повярвам, за същите хора, които познавам, ли става въпрос! Дано няма някой, който да се връзва на фалшивите им истории…
Кажете с 2-3 думи повече. Аз хванах предаването и се загледах. Впечатли ме. Кое е нагласено?

# 171
И аз гледах предаването и си помислох какъв усет за бизнес имат. Каква е историята там?

# 172
  • SF
Когато попадна, гледам нейните предавания с интерес. Днешното също ми беше много интересно, въпреки че звучеше като фон, докато работех нещо друго.

# 173
  • Бургас
Хубаво семейство са Петко и Яна!

Петканова винаги съм я харесвала като визия,ама в главата-вятър между ушите!

# 174
  • Sofia
Миричка за постоянно ли ще е в “БНТ на 60” или просто замества Драго чая ?
Надявам се второто да е 🤨

# 175
  • Варна
Как се перат най- ефективно пари? Чрез имоти, хотели и футбол. Уж счетоводителят с четири деца, забрави да спомене, че това беше бизнесът (със земи) на бившата му жена и майка на първото му дете, за което не плаща редовно издръжка. Което дете, той всъщност изостави новородено, за да търси уж себе си, по пътя към новата жена (описан като неочаквано пътуване до Италия). Не, не съм бившата му съпруга, просто събитията са се случвали пред очите ми. Доста общи бивши приятели и познати коментираха, че всичко е доста измислено и напудрено. В повече подробности няма да навлизам, достатъчно засегнати страни има. Тази Галка ми падна в очите, нищо ли не се проверява като факти? Като онази, от ООН, която, вървейки в НЙ, влязла в сградата да си търси работа. 😆

# 176
  • софия
И Парис Джаксън не иска да се разделя с генетичен материал като Лурдес. Въпреки това, красива е.
Скрит текст:

# 177
Миричка за постоянно ли ще е в “БНТ на 60” или просто замества Драго чая ?
Надявам се второто да е 🤨

И аз се надявам да е второто.

# 178
  • SF
Тези татуировки са като ваденки от Зрънчо.

# 179
Парис беше толкова хубаво момиче, но с тези татуировки много се загрози.

Общи условия

Активация на акаунт