Звездни компромати - Октомври'21

• 272 758
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 040
А страхотно си общувам всеки ден с един дядо, на 77, малко глух, чака ме на една пейка и ми дава лукче, разказва ми за бабата, починала е. Много хубаво си говорим, ма да се омъжа за него….
Самовлюбена ми се видя тя, сякаш си стига сама на себе си и ако секса не и е изобщо важен, може и да са си добре.
Повече ме впечатли разказът на Ицко, как малката се хвърля към него в танца си и иска са я вдига и върти. Сега е на 4, след още 4 пак ще иска игри с татко си, но той дали ще има сили да я вдига. Та за детето ще е по- сложно. И когато го загуби на една крехка възраст.
То не че има ред и гаранция, но е много вероятно предвид възрастта му.
Той думата почти не я взе в интервюто.

# 2 041
Според мен и от трите двойки струи хармония

# 2 042
Не одобрявам връзки с огромна разлика, независимо в чия полза са.

Рачков обясни, че имал инфо, че Цвети била в Дубай, Криско ходил там да я ухажва и попита грешка ли е, че се е върнала. Тя каза : "Човек прави грешки!". Той явно не очакваше тоя отговор и сконфузно ги препрати зад банката. 🙄

# 2 043
Не одобрявам връзки с огромна разлика, независимо в чия полза са.

Рачков обясни, че имал инфо, че Цвети била в Дубай, Криско ходил там да я ухажва и попита грешка ли е, че се е върнала. Тя каза : "Човек прави грешки!". Той явно не очакваше тоя отговор и сконфузно ги препрати зад банката. 🙄
Това беше просто шега

# 2 044
Може.  Не им се получи.😝

# 2 045
Много е зле тази Цвети…..

# 2 046
  • София
Половинката на Криско е ужасно семпло същество с неприятно държание и ниска култура. Потресена съм.

# 2 047
Типична 🥐 .
Половинката на Криско е ужасно семпло същество с неприятно държание и ниска култура. Потресена съм.

# 2 048
  • Бургас
Гледам Криско и Цвети при Рачков еми тя се държи ужасно, даже ми се струва че флиртува с Рачков.

# 2 049
Ето живият пример, че някои момИ трябва да не излизат от ИС, да се снимат, да слагат дълбоки цитати под голи сними и да си мълчат!
Щото като си отврят устите и лъха една пустота, вятър вее меджу тия уши, изобщо тъжна раУта…
А иначе хубаво момиче…

# 2 050
Тоя Криско не беше ли някакъв идол на девойките? От толкова моми точно това интелектуално недоразумение ли намери?

# 2 051
Едва ли си правят IQ тестове.

# 2 052
  • София
Какъв идол Joy. Точно като седеше на стола с кльощавите крачета като недорасляк и се чудех как може да предизвиква някакви по-така пориви в жена. Grin А и той изобщо не блести с интелект. Нито интелигентна ще се хване с него, нито той с такава.

# 2 053
Тоя Криско не беше ли някакъв идол на девойките? От толкова моми точно това интелектуално недоразумение ли намери?
Е, ти пък, ще каже човек, че Криско е прочут през девет земи в десета с респектиращ интелект. 😆
Ми такава ще си избере много ясно, от един дол дренки са.

# 2 054
Е, ти пък, ще каже човек, че Криско е прочут през девет земи в десета с респектиращ интелект. 😆
Ми такава ще си избере много ясно, от един дол дренки са.
Той ли имаше автобиография или друг подобен?

Общи условия

Активация на акаунт