Звездни компромати - Октомври'21

• 272 742
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 070
И после Коцето, Софка и Преса ни излагали на Малдивите😃. Че те херувимчета в сравнение с таз женица.

# 2 071
Предполагам, това трябва да са някакви много сластни пози обаче аз сериозно се усъмних, че се кани да се изтропа насред моста.
     Да не се явява на кастинг за роля във "Величие и падение на куртизанките" по Балзак, че се е загърчила с тоя гол задник по парижките мостове!?

# 2 072
Аз щото още гледам Рачков - начи Цвети се държи , като пълна простакеса😱Супер неадекватна бе!
И сега видях има лоша кожа, яко играят филтрите на снимките…

# 2 073
Щях да я подмина Андреа ама вие така бихте тъпана ,че викам няма как Wink като си сгъна крака и хоп- тумбак Wink
Цвети нещо въз надута ми дойде днес. Марианка на Део много скромна и земна. А Невена си е скука отвсякъде.

# 2 074
Реших да си пусна епизода на Рачковото шоу, защото коментарите ви за Цвети ме заинтригуваха... Е, не мога - спрях на първата минута от появяването ѝ. Не понасям, когато на жена ѝ се налага да си повдига роклята на всеки 2 секунди. Flushed Не знам, толкова ли не е могла да облече нещо различно от това пайетено недоразумение, което се свлича нонстоп. Мариана на Део например беше сложила съвсем прилична рокля, вярно, нямаше пайети, но пък ѝ седеше добре.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 00:40 от Yo_Ana19

# 2 075
Бау
Скрит текст:

# 2 076
Бау
Скрит текст:

Заприличала е на Ваня Червенкова в лице. Flushed

# 2 077
Ужас, колко тъжно и гротескно излъчване.

# 2 078
  • Glasgow
Нереално слаба е 😱
Гюнтер от "Приятели " е починал.

# 2 079
  • Варна
Дано има повече подобни участия като това  на Цвети и Криско на разни звезди от социалните мрежи. Да разберат децата, които им подражават, колко всъщност са прости, лошо възпитани и с никаква култура на изказ/ поведение. Разногледа станах да гледам как Цвети си повдига роклята, оправя косата, пижамата и т.н. Разбрахме, че е много нервна, ама да беше взела някакви мерки- валериан, глог и мента, седатив някакъв. Толкова са отвратени те самите един от друг, че най-малкият контакт на телата им, им носеше досада. Погледът на Криско по време на интимните въпроси, докато тя отговаряше, беше красноречив, колко му е неудобно от нейното семпло поведение. То изказ, “ко, а, шъ”…. Потрес!

# 2 080
Той пък защото Криско е много интелигентен и образован... Вечното селско тарикатче.

# 2 081
  • Варна
Не съм написала, че е, но поне малко поведение има пред камера, играе си ролята на тарикатче. Кой му се връзва, е друг въпрос. Трудно го издържам по принцип, но тя го задминава по всички параграфи.

# 2 082
Тя после пайетите ги смени с пижама Wink
Новината за Гюнтер е стара

# 2 083
Заприличала е на Ваня Червенкова в лице. Flushed
А какво стана с истинката ВанЧе? Нали нещо в болница, корекции, ала- бала?

# 2 084
  • Glasgow
Тя после пайетите ги смени с пижама Wink
Новината за Гюнтер е стара
24.10.2021. Рак .
Ангелкова.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 07:41 от Jokerr

Общи условия

Активация на акаунт