Звездни компромати - Октомври'21

• 271 822
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 2 655
Сестрата на Зейн на сватбата си в първият момент много ми заприлича на Лияна.

# 2 656
  • София
Сестрата на Зейн е видимо доста бременна според мен.

# 2 657
Те си уголемяват дупетата, не ги смаляват. Не се е фотошопирала, просто си е такава. И не изглежда никак добре..
Ако и в действителност така изглежда … ами … без думи съм !
Да, и в действителност е така. Confused Видях я тези дни по клин - никакво дупе и крака-клечки. Мислех, че има малко по-спортна фигура и се изненадах от тази слабост.

# 2 658
Сестрата на Зейн, хич не мяза на 17 годишна. С този грим е като на 35-40 г.

# 2 659
  • Glasgow
Така ги гримират за сватби, шукаритет на макс.
Скрит текст:
https://youtu.be/8EpR8FDfvyw
Ако на някой му е интересно Това е сватбата на сина на единия ми шеф, момичето иначе е супер нежно и красиво, а с тоя грим и рокля дето била 12кг прилича на 35годишна

# 2 660
Chrissy "Питката" Teigen
Скрит текст:

# 2 661
Има слухове, че Селин Дион е парализирана. В Инстаграм профила ѝ има съобщение, че отменя концерти поради мускулни спазми. 😧

# 2 662
Виждам, че все повече хора са със сертификати. Госпожа Сидеров
Скрит текст:

# 2 663
Може и с тестове да са…..

# 2 664
Rehema Muthamia Miss England 2021
Скрит текст:

# 2 665
Те си уголемяват дупетата, не ги смаляват. Не се е фотошопирала, просто си е такава. И не изглежда никак добре..
Ако и в действителност така изглежда … ами … без думи съм !
Да, и в действителност е така. Confused Видях я тези дни по клин - никакво дупе и крака-клечки. Мислех, че има малко по-спортна фигура и се изненадах от тази слабост.
[/quote]
Изобщо не подкрепям затлъстяването като естетично, но в Бг имаме проблем с това, че масово жените се стремят към слабо тяло, но не и оформено и мускулесто (по женски, не по мъжки). Мъже чужденци са коментирали точно това.

# 2 666
Това девойче с какво е известно? В България или навън е звезда?

Chrissy "Питката" Teigen
Скрит текст:

# 2 667
  • София
С това, че е жена на мъжа си.

# 2 668
Това девойче с какво е известно? В България или навън е звезда?

Chrissy "Питката" Teigen
Скрит текст:

Американка, “модел”, женена за певеца Джон Леджънд.
Известна е с това, че била толерантна към ергенските навици на Джон, докато били гаджета, само и само да се омъжи за него.
После се снима много за списания и се заяжда в социалните мрежи - някои коментари са й остроумни, но други - прекалено лигави и арогантни. И естествено - има кулинарна книга (като всяка изтрещяла омъжонка).
Никаква скромност и мекота, за интелект не знам.

# 2 669
"Питката'' е модел и телевизионна звезда някаква. Омъжена за Джон Леджънт. Лично на мен ми е изключително неприятна особа, която се опитва за извлече дивиденти и да държи прожектора насочен към нея по всевъзможни начини. Яхва всяка вълна Wink Ситуацията със спонтанния й аборт например е повече от показателен пример.

Общи условия

Активация на акаунт