Отговори
# 120
Защото така не му даваш възможност да получи израстване през трудностите. Израстваме само след определен брой фрустрации / трудности / грешки. На 10 не ми е малка възраст на мен. Малка възраст е на 4-5. Тогава трябва надзор.

Елиф, ако имах момче, значи хептен нямаше да звъня. Не е до пол. Simple Smile

# 121
И как ще се научи на отговорност, като го следиш и търчиш подире му. Не бъркайте надзор с контрол и опити да поемате тяхната отговорност, замазвайки пак тяхната безотговорност.

# 122
  • София
Така и така криво почна седмицата - давайте, още можете Joy

# 123
доста изкривявате нещата, и сте далеч от действителността, но това е ваше право.. Joy
ту мъч ми идват нравоученията ви за “ правилно” родителство
вие ги захвърляйте децата да се оправят със всичко сами, и никога не им помагайте- още щом тръгнат на училище -щом го смятате за нормално.. ако искате и квартира им вземете като навършат 10 да се научат да поемат отговорност..Joy

# 124
И до пол е, вярвай ми. Говорила съм с достатъчно родители и педагози, не е само мое мнение.
Знаете ли, че има повече от 1 правилен начин за отглеждане и възпитание на дете? Най-елементарния начин да се разбере е като проимаш две и повече деца. Това, на което искаш да ги научиш е едно и също, но пътищата да стигнете заедно до там рядко са еднакви.

# 125
# 126
Е, чак нравоучения. То всеки си избира дали да си следи наследника като престъпник и естествено - да го излавя в крачка или да го възпитава в самоконтрол.

# 127
Дренче, използвай си фантазията за нещо по-продуктивно... Hands V
не съм ти все още пациент, за да ми извърташ реалността според вижданията си... Joy

# 128
Някои деца без контрол си се оправят чудесно, а някои и свръх контрола не ги оправя. Деца са ни - всичко, което  правим е за тяхно добро, но както казваха бабите ми - толкова деца сме изгледали , ама твоето не ни го оставяй.
Приятна седмица и дишайте дълбоко, че и ТОВА ЩЕ МИНЕ😄

# 129
Да сменим темата, нема се замеряме с деца ся. Laughing

Реших да злоупотребя с наполеонка, а не съм яла от години, носталгирах и викам що пък не. Преименуването ѝ на маркиза ай приех. Но ужасното сплескано и глетаво нещо вътре ме скандализира. Крем нямаше почти, а дет го имаше, беше ужасен – мазна маргаринена на вкус безвкусна цапаница, нищо общо с хубавия ванилов крем от едно време.
Та.
Ех, какви наполеонки имаше едно време.

# 130
Е то и маркизите са стари...

# 131
Да сменим темата, нема се замеряме с деца ся. Laughing

самоконтролирам се, да не изям Дренчето с парцалите..добре, че са ме възпитали читаво.. Laughing
е, ако толкова много настоява може да ме пробва на ролеви игри, ама после ще обърнем ролите.. Grin

сладко не мога да си представя да ям за закуска..друго си е солена, мазна баничка с боза.. Yum

# 132
  • Варна
Какви са тез наполеонки пък... Аз за наполеонки знам, че са мъжки, едновремешни, долни гащи. Не че имам против да почваме гащите пак Simple Smile

# 133
нещо като бутер банички, с много ванилов крем вътре и солидно количество шекер, доколкото си спомням...
пуснете един мъж по наполеонки, да се възстанови баланса... Joy

# 134
  • Варна
Пък не си казала...

Общи условия

Активация на акаунт