Отговори
# 105
Моето дояжда трета филийка с пастет. Отказа пилешка супа. Между втората и третата филийка яде ябълки.
Имат си свои виждания кое как трябва да бъде.

# 106
Добре направих, че се разрових да намеря тази тема.
Честит рожден ден на Тайчо.
Здраве и успехи, щастието самò ще дойде.

П.С. Ето и поздрав

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 23:06 от James42

# 107
Добро утро !
Време е за кафе Wink
 Онзи, как така с щерката няма да намерите общ език ?  Недей така, тя е буйна но за сметка на това обича и уважава татко си. Просто карай без нерви и нещата ще си дойдат по местата с времето. Какво да правиш - тийнове Simple Smile

# 108
# 109
разбирам го Онзи… някои деца са способни да те влудят.. Joy
разговор от сутринта , 15 минути преди училище..звъня му по телефона:
аз: добро утро
той:добро утро
какво правиш?
отивам да върна пастата?
какво?!
хванал съм я за гърба..
Joy SatisfiedRolling Eyes
ясно..
спешно изстрелване с колата и каране до училище… някак си успях на време без да катастрофирам…докато от устата ми се изплъзна овладяно, последно предупреждение за сериозно наказание..

# 110
  • Варна
Онзи, намини към темичката защо в 21 век все още имало родители, които смятали, че с шамар се оправят нещата. Гаранция, ще се посмееш Simple Smile Само не прави грешката да пишеш, че 2-3 радетелки вътре ще те разпердушинят за нула време.

Добро утро. Допивам второ кафе и захващам работата. И да се похваля, че като давах кръвчица в събота, изследванията ми са перфектни. Даже и проклетата захар е добре.

# 111
От какъв зор му звъниш преди училище? Вие тъй ли ги проверявате постоянно?

# 112
Утро добро.

Добре, че не ме е гледал никой отстрани как си възпатавам детето, че сигур щях да бъда замеряна с камъни. Тотално съм против свръхпротекция и контрол. Само подкрепям и давам стимул за самостоятелност. Следя какво се случва, ако има нужда, се намесвам и това е. Дайте им шанс на тези деца да пораснат. Kissing Heart

# 113
ами Дренче, не от зор, а загриженост, интуиция, отговорност..нещо ненорамално ли пак видя, там където го няма? Joy

# 114
Онзи, намини към темичката защо в 21 век все още имало родители, които смятали, че с шамар се оправят нещата.
Дай линк, Хай.

Добро утро!
От какъв зор му звъниш преди училище? Вие тъй ли ги проверявате постоянно?
Познавайки си детето, защо да не му звъни? И как така раздаваме индиректно одобрение/неодобрение на нечии действия, когато знаем точно 0 за съфорумката, живота й, детето й и изобщо?

# 115
  • София
Угодете ѝ, бреее!
Тъй ги проверяват. Щооооо?

# 116
А защо ги проверявате? Rolling Eyes
Нямате им доверие, че ще се оправят ли? Или че ходят на училище? Че са добре ли?
Невротично е и им прехвърляте тревожност така. Постоянно да се следи и пита "как си, как си, какво става, какво правиш, добре ли си".

# 117
  • Варна
Мацки! Вижте какви книжки ми попаднаха на пдф. Някой иска ли ги на пощата си?

# 118
Нямате им доверие, че ще се оправят ли? Или че ходят на училище? Че са добре ли?
Невротично е и им прехвърляте тревожност така. Постоянно да се следи и пита "как си, как си, какво става, какво правиш, добре ли си".

много зависи от възрастта..
ако за вас е нормално да оставиш без надзор 10 годишно дете, за мен не е..
повече от ларж съм в даването на пространство и самостоятелност, това не значи, че съм безхаберна...

# 119
Хахаха, Бази, личи че си отглеждала момиче. Момчетата се питат по-базови и практични неща.
Няма невротичност, има спестяване на нерви и време.
О, и всичко си идва на мястото, но малко по-късно от момичетата.

Общи условия

Активация на акаунт