Отговори
# 90
# 91
Laughing

Лори, като каза влюбен. Днес ми подариха Emporio Armani In Love With You https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Arman … th-You-52801.html
Сетих се за теб. Сладко добричко мил парфюм е. Малината и вишната са добре смесени с пачулито и пелин, които му дават баланс да не е компот. Пробвай.

# 92
Честита да си, Тай! Всичко хубаво предстои 💝

# 93
  • София
Яяя, все пак навреме съм минал, макар и почти в 90-тата минута. Simple Smile
Тайчо, всичко най-рошаво, хубаво, голямо и свежо. Здраве, щастие и късмет, по дефолт. Simple Smile

Мараба и на всички останали.

Скрит текст:
Келеша за пореден път ме извади от равновесие и то за сравнително къс период от време. Flushed

# 94
  • Варна
ЧРД,Тай! Днес е твоят ден. Желая ти среща със специален мъж и magik moments!🥂🥳💝

# 95
Онзи, кой е този келеш дето ти разваля зен състоянието ? Един - два контролни не помагат ли в ситуацията ?
Вън времето започва да става обещаващо хладно а на пазара се е появил и паламуд. Ще изчакаме още малко и за месните веяни произведения Yum

# 96
  • Варна
Къде е паламуда?Като валута се котира.

# 97
За да ни ви се качват децата на главите, има възпитание. Започва от 4 годишна възраст. Не е лесно, има конфликти, налагане на граници, дълги обяснения и наказания. Но така се гради личност. С оплакване, подкупване и затваряне на очите не се гради личност, а се гледа дете просто. После ти се качва на главата. Резонно. Плез.

# 98
  • Варна
Наказанията колко психопати са създали? Дъъълга тема.Не става за неделен десерт.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 21:11 от Viviana91

# 99
Паламуда е в морето. Първо чакам есенния мазен сафрид и чернокоп да мариновам няколко буркана Wink

# 100
Ем аз съм психопат, психопати създавам. Мислете му простосмъртните.

# 101
  • Варна
Онз, мислех, че си трениран от щерката 😳

# 102
  • София
Тя бе, Хай, тя. Simple Smile
Нъл форум, нъл уж за плямпане, та затва изоках.

Другия път нема са оплаквам, ще трескам шамари и ше дода са пофаля къф съм маж. Sunglasses

# 103
  • Варна
Онзи, има оплаквачески теми. Но за оплаквания от съпруга и тъща, не.😁

# 104
Той ще е създател😉 на темата де, ако му стиска от бг мамките.

Общи условия

Активация на акаунт