Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 728
  • 854
  •   1
Отговори
# 195
И двата модела боти са с цип.

# 196
Според мен тази височина не “реже “, а малко по- високите я вършат тази работа.
Аз си взех подобни , по- тъпички отпред, “ заспаха “ ми на аутфита😂, но освен с дънки, нося и с поли и рокли.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 21:40 от Mateah

# 197
Първите определено, втория модел ми идва малко бабешки.

# 198
  • Бургас/Пз
Благодаря ви.
Матеа, страхотна си с белите дънки. Какви са?? Мерих едни в Зара, но ми бяха прекалено описващи. И малкото целулит дето имам си личеше Sad

# 199
Модел на Манго са, Кim skinny, нищо не личи през тях, и аз имам целулит, независимо от килограмите.

# 200
Нося боти, които да се виждат. Така ми харесва без значение дали с рокля или панталон. Както и обувки с всякакви “владения” около глезена (еспадрили с връзки) и никога не съм се притеснявала, че ми “режат” краката. Това и в комбинация често с рокля върху панталона…

# 201
  • Бургас/Пз
Модел на Манго са, Кim skinny, нищо не личи през тях, и аз имам целулит, независимо от килограмите.
Много благодаря, ще ги потърся

Аня, страхотна както винаги в идеите. Отивам да си търся като белия панталон. Искам подобен от по-плътна материя, който да може да се носи късна есен, че защо не и през зимата. Много ми хареса моделът с ръб и над глезена. По възможност и висока талия Simple Smile Надявам се, че нещо до 100тина лева ще намеря хубава материя.
Още веднъж да ти благодаря и за препоръката за боти от Фешъндейс. Няколко чифта поръчах, за съжаление се наложи да ги върна. Сега надеждата ми е в тези черните до глезена, дано този път са моите.

# 202
Стискам палци! Съжалявам за FD, не поръчвам оттам и нямам опит, но доста хора са им клиенти и съм чувала, че са на безупречно ниво при връщане.

# 203
  • Бургас/Пз
Стискам палци! Съжалявам за FD, не поръчвам оттам и нямам опит, но доста хора са им клиенти и съм чувала, че са на безупречно ниво при връщане.
О, да, абсолютно никакъв проблем няма с връщането. Коректни са и много бързо възстановяват сумата. С марките, с които имам опит нямам никакви грешки. Но когато е нещо ново, което не съм носила се случва да връщам. Като цяло обувките тип бота са ми проблемни и дори и с мерене в магазин трудно намирам такива, които да са ми добре на крака и да ми харесва как стоят. Точно поради тази причина не ми се рискува с поръчки от сайтове в чужбина, в които връщането би могло да бъде проблем.

# 204
Здравейте,за това яке кои обувки да взема се чудя😀дайте идеи или.кажете кои ви харесват 😜

# 205
И двете обувки са супер!Якето не ме впечатлява,но и двата чифта ще му седят добре .

# 206
Цитат на: Bobchita link=topic=1372916.msg43605056#msg436050
56 date=1633796200
И двете обувки са супер!Якето не ме впечатлява,но и двата чифта ще му седят добре .
Благодаря Simple Smile

# 207
  • Бургас/Пз
Според мен първите Simple Smile

# 208
  • Пловдив
Вторите.

# 209
Търся и в тази тема мнение за обувките на ZARA. Пробвах днес тези

Много удобни като височина, леки са, но ме спира цената от 100 лева за такъв тип дъбена кожа Join Life. Качествени ли са? Дали няма да се нацепят скоро?

Общи условия

Активация на акаунт