Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 634
  • 854
  •   1
Отговори
# 225
  • БГ
Здравейте,
търся си боти на платформа.. вече се отчайвам и ми се струва като мисията невъзможна. Намерих тези който са идеалните, но само в amazon и няма малък размер :/
Скрит текст:

# 226
  • Варна
Да не стане само грешка badoo https://www.bfashionshop.com/bg-catalog-details-4.html

Понеже ми излиза и това https://m.badu.bg/ - което си е АлиЕкспрес

Да, грешка.
Коментара ми е за второто.
Блузата също не беше от най евтините, за това стана объркването.

# 227
Благодаря, за първото питам.

# 228
Показвам набързо сивото палтенце на ONLY, за което питах преди няколко страници плюс още едно.
Ще ги оставя и двете, ме му омръзна фа връщам. Сивото няма подплата и ми е идеално за няколкото минути, които всъщност прекарвам извън колата.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 17:31 от G&B

# 229
Здравейте, дами!
Имам питане. Актуални ли са широките дълги панталони? Питам за ежедневието, по блогъри и влогъри е ясно, те могат да правят каквото си поискат. Интетесува ме около вас носят ли се такива модели. Аз много ги харесвам, добре ми стоят и лятото нося ленени широки, но сега съм си харесала някоко зимни модела и се чудя. Около мен в наше село не съм видяла да носи някоя жена, ама то в нашия град още са модерни скинитата. Само тинейджърките носят мамешки и аз, де. Обаче прекалено залитнах по спортния стил, само дънки, кецове и тениски, та мисля да се поправя. Затова питам и ще съм ви благодарна да ме насочите. Сигирно в големите градове е различно.
Прилагам и снимка на модела.

# 230
  • София
Аз нося и предвид факта, че ги има много по магазините би трябвало да са актуални.

# 231
vuv, нося само такива в момента, освен, че са актуални имат дълбока талия и са подходящи за времето сега.

# 232
Здравейте, дами! Нахлувам в темата. Следя ви отскоро и много сте ми полезни. Бихте ли ме посъветвали кой от двата чифта обувки да избера? Ще ги нося с рокли до коляното или с дънки:

или

# 233
Харесва ли ви тази жилетка? Поръчах една със зелени шарки и се чудех и за тази, поне с една доставка да дойдат. Не е нещо особено, но пък има нещо което ми харесва и нещо което ме спира...Знам ли.... Simple Smile

# 234
Не. Остани само с другата.

# 235
Не. Остани само с другата.
   Благодаря! 😘

# 236
Pollinaa, от мен не.
Милена1302, вторите ми харесват повече.

# 237
Благодаря за отговорите за панталоните! Купувам, значи. Вярно е, че много топлят.
Милена, аз бих взела вторите боти, макар че първите са по- актуални, май.
Полина, за жилетката - не и от мен.

# 238
  • Mediterraneo
Жилетката е ужасна.

# 239
и двете жилетки (зелената от другата тема) изобщо не ми харесват
родзавата е соц мас

Общи условия

Активация на акаунт