Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 552
  • 854
  •   1
Отговори
# 405
С годините ставам все по- практична и нямам нужда от палта във всичко цветове. Може би бих искала още едно във войнишко зелено. Имам достатъчно връхни дрехи, но няма къде да ги нося. В повечето случаи нахлузвам парката и излизам.
И аз съм така за съжаление... И уж съм се спряла. И гледам да не се заглеждам много по връхни дрехи. Ноооо,все добавям по нещо. И от немай къде гледам поне по веднъж на сезон да облека нещо различно от стандартното,за да не висят само и заемат място в гардероба.
За сивите палтаа-и двата цвята са хубави (аз харесвам всякакви и различни цветове,незвисимо от сезона). Вземи това,което ти отива повече и с което ще се чувстваш добре.

# 406
Скрит текст:
С годините ставам все по- практична и нямам нужда от палта във всичко цветове. Може би бих искала още едно във войнишко зелено. Имам достатъчно връхни дрехи, но няма къде да ги нося. В повечето случаи нахлузвам парката и излизам.
И аз съм така за съжаление... И уж съм се спряла. И гледам да не се заглеждам много по връхни дрехи. Ноооо,все добавям по нещо. И от немай къде гледам поне по веднъж на сезон да облека нещо различно от стандартното,за да не висят само и заемат място в гардероба.
За сивите палтаа-и двата цвята са хубави (аз харесвам всякакви и различни цветове,незвисимо от сезона).
Вземи това,което ти отива повече и с което ще се чувстваш добре.

Ама тя нали се колебае, та помагай.

# 407
Щом се колебае толкова, значи не и трябва Simple Smile.

# 408
  • София
Тъмносивото според мен ще се съчетава с ярки шалове, боти в Бордо и кафяво, както и с черни.

# 409
Аз си купувам по едно спортно яке и по едно палто, износвам си ги и чак тогава сменям. Но аз износвам всичко бързо, така че рядко успява нещо да ми писне.

# 410
Аз също съм за тъмносивото, би понесло повече комбинации според мен за дрехи, чанти и обувки. Една черна чанта и ботуши ще ми стоят като кръпки с него. Самата аз си взех наскоро светло сивозелено дълго яке и по- добре се съчетава със светли чанта и обувки.
За мен тъмносиният от тъмните цветове е най- любим за всичко, що се носи зимата отгоре , включително аксесоари.

# 411
Винаги съм обичала да нося палта и винаги съм имала по едно тъмно. Черно, тъмносиньо, тъмносиво - но само по едно, а другите - светли, цветни... Сега имам дълго, меко и топло в пепелно розово, по-късо тип "манто" в червено, синьо и черно, и последното ми изкушение бе изгодна находка голям номер от Манго в много тъмносиньо. Ако успея с шиенето, до нова година ще имам и зелено. Якета нося повече кожени. Единствената ми пухенка е къса, с голяма кожена яка и вече много стара, но не е мръднала с годините и ми е жал да я захвърля.
И аз лесно износвам палтата, протриват се на ръкави, рамо от чантите, предници. Все хубави поводи за подновяване Simple Smile
Да носиш тъмно палто, защото "носи" на градска мръсотия, е супер глупав довод.

# 412
Колко да се изцапа едно палто? Като вали дъжд или е кишаво не съм с палто.

# 413
  • в Кошера
Здравейте, какъв цвят е по-добре да е зимното палто?
По-тъмен или по-светъл?
От години нося черни дрехи и се опитвам да избягам от тях.
Сега зимата нося черни обувки и черни или тъмно сини дънки, но за палто черно няма да избера.

В този ред на мисли, палто с кой от двата цвята бихте избрали? /тъмно сив меланж и светло сив меланж/
Просто не мога да избера цвят. Светлото ме притеснява, че ще се цапа и ще личи и ще се спукам от пране, а в най-мрачните дни ми се струва твърде светло, понеже не е мишо сиво точно, а сребърно сиво някак.

Скрит текст:

Светло сивото, графитът отива към черно, а нали точно такова се избягва. Peace
Комбинативен цвят е, съчетава се добре с почти всичко. И определено не му личи всяко петънце или власинка.
Ако останалите дрехи са базови, може да се акцентира с шал, чанта, обувки...
Аз към момента съм си оставила 4 палта - бежово, кемъл, каменно синьо и средно сиво. На черните им робувам (власинки, прашинки и пр.) - не, мерси! Sign No Entry

Нагледни цветови съчетания за светло сивото:
Скрит текст:

# 414
Благодаря ви!
Ако черна чанта ще стои като кръпка със светло сивото това ме спира. Иначе много ми отива тъмно сиво, но не точно почти черно. Иначе палтото в тъмно сиво на живо е такъв цвят някак.

По спортно елегантно е.
А със светло сивото чак нова чанта да купувам.. че каква ще отива... не зная.. и допълнителни разходи стават. Макар че мислих че черна малка чанта ще му отива. Тя е подобна на тази но по нежна и хубава.

# 415
  • Пловдив
Детето ми е на една година, но когато излизам, държа визията ми да ми гали окото. Това, че съм майка не ме оправдава да влизам в някакви общоприети шаблони, които често за мен не са ок.

Имам 4 палта: охра, червено, зелено и това

Абсурд връхна дреха да я пера веднъж в сезона, при все че пътувам с личен автомобил и на работа не стоя с него.
Пера ги на химическо, не в пералнята, че съм съсипвала така дреха.

# 416
Скрит текст:
Благодаря ви!
Ако черна чанта ще стои като кръпка със светло сивото това ме спира. Иначе много ми отива тъмно сиво, но не точно почти черно. Иначе палтото в тъмно сиво на живо е такъв цвят някак.

По спортно елегантно е.
А със светло сивото чак нова чанта да купувам.. че каква ще отива... не зная.. и допълнителни разходи стават. Макар че мислих че черна малка чанта ще му отива. Тя е подобна на тази но по нежна и хубава.

Черната чанта и боти отиват и на светлосивото.

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 20:23 от bubanka

# 417
Скрит текст:
Детето ми е на една година, но когато излизам, държа визията ми да ми гали окото. Това, че съм майка не ме оправдава да влизам в някакви общоприети шаблони, които често за мен не са ок.

Имам 4 палта: охра, червено, зелено и това
Скрит текст:

Абсурд връхна дреха да я пера веднъж в сезона, при все че пътувам с личен автомобил и на работа не стоя с него.
Пера ги на химическо, не в пералнята, че съм съсипвала така дреха.
Какво значи шаблони ? Човек може да гали окото по различни начини. Simple Smile
Не съм дебела и изглеждам прилично дори в анцуг Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 окт 2021, 20:23 от bubanka

# 418
rabbithh,
Не може ли да се покажат и самите палта в цял вид?

Сиво палто, което да ми харесва до степен, че да го купя не съм виждала. Много по-интересни избори за цвят има.

# 419
Преди няколко страници обещах линк на новите палта на Елизабет:

https://elizabeth-bg.com/category/palta-1

Преди малко ми изкочи реклама, още не съм ги разгледала и аз!😀

Едит: май не са ги качили на сайта още, само реклама във фб😀😀😀

Общи условия

Активация на акаунт