Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 509
  • 854
  •   1
Отговори
# 705
Палтото не ми харесва като кройка. Не си падам по тоэи тип А форма, много е ретро и принцеско някак си, но не в поэитивен смисъл. Единствено на ултра слаби жени евентуално може да ми хареса подобна кройка, эащото тогава придава един до някъде желан обем в бедрата и малко женственост. Но пък с теэи пластмасови червени копчета наистина не е ок. Цветът може и да отива на някого, според мен не е непременно лош. Виждала съм ярко червено палто и може да е супер акцент.

# 706
Само аз ли виждам копчетата като облечени? Thinking
Обаче, наистина, има нещо в тези копчета... може би са прекалено едри?
На мен пагони много ми харесват, харесва ми и лентата при маншета.
Като цвят ми хареса в бяло (което е необичайно за мен:))!).
Турбо ретрото май идва от манекенката, която е двойничка на НиЛо като по-млада.

П.П. Между другото снимките са оцветявани с фотошоп и не са реални (позите са идентични), така че това червено кой знае какво червено е всъщност.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 00:21 от Barbabeau

# 707
Да ни го снимаш на теб Витаминче и честито!
Аз само от една снимка не мога да се ориентирам добре, нито за цвета, нито за копчетата. Чета от телефона де, сигурно е затова.

# 708
  • Благоевград
Аз също съм в търсене на палто. Искам нещо елегантно, по възможност леко вталено в талията и до коленете, с висока яка. Моето е купувано дооооста отдавна от китайски магазин в студентските ми години. В интерес на истината топли много, но ми е тясно, с един размер съм по-едра.
Не мога да си позволя и много голяма сума, да речем 100 лв. са поносими. Също така, какъв състав да търся? Имам зимна пухенка за минусови температури, но ми се искаше и елегантно палто с хубави високи ботуши пак за такова мразовито време. Приемам всякакви идеи.

# 709
Момичета, какви други копчета предлагате, като не харесвате пластмасовите? За мен те са по- приемливи от примерно златисти или сребристи, които със сигурност са бутафорни. А ако са облечени- едва ли може да се облекат от същия вълнен плат и ще са с друг, който е подобен, но по- тънък, което пак е нещо различно от самото палто.

# 710
  • Бургас
Палто от кашмир за 220 лв Simple Smile.
Като модел е ок, но цвета е доста ярък. Ако имаш излишни пари и толкова го искаш земай го Simple Smile.
И за мен е ярък, не бих носила такова.

# 711
  • Street of Dreams
Копчетата на червеното палто са облечени и аз не разбирам, защо няколко човека написаха, че са пластмасови и са проблем. Облечено копче в цвета на палтото си е добро решение за закопчаване.

Синьора Тина, в Waikiki има евтини палта под 100 лв, колко са елегантни е въпрос на вкус. И не вярвам, че има елегантно палто за минусови Т, но все пак можеш да погледнеш.

# 712
И не вярвам, че има елегантно палто за минусови Т, но все пак можеш да погледнеш.

Подкрепям. Палтата са връхна дреха за преходните сезони. Паднат ли под 0° температурите палтото ще те сгрее, ама грънци. Нито дебели пуловери отдолу помагат, нито шалове, нито състав - то просто не може да задържи топлината. Единствен вариант е пухенка с цип и без ръкави отдолу, някой тук даде тази идея. Сигурно за оувърсайз палто ще свърши работа, но моите всички са вталени и елегантни и не ми хареса как стоят с елек отдолу. Та скоро ще прибирам палтата и ще си вадя пухенките. Се ла ви 😃

# 713
Не съм съгласна. Имам две елегантни палта, които си нося и эимата в най-студеното време и  не са ме предавали. Въпросът е от каква материя са (висок процент вълна, примерно над 70%) и качествена подплата са ключът, но това не се намира на цена до 100 лв.

Эа таэи цена бих препоръчала да видите палтата на Онли или Веро Мода. Като качество не ме убеждават честно каэано, эа това дали топлят също не энам, но эа тоэи ценови диапаэон имат прилични модели. Аэ си вэех едно тип халат эа бременността колкото да имам връхна дреха следващите 3месрца, струваше 60 евро и на външен вид първите дни беше доста добро против очакванията ми. След точно 5 обличания по ръкавите эапочна да иэглежда старо эа жалост, материята се раэнищва от всяко докосване. Но ако може да живеете с това-онли е ок марка.

# 714
Явно си е до човек. Аз съм зиморничава, ужасно мразя да ми е студено и никакъв процент вълна в палтото не ме спасява. Има го и момента, че ходя доста пеша. За хора, които се придвижват предимно с автомобил зимата, сигурно ще е ок.
За цената се съгласявам.

# 715
  • София
Аз съм доста зиморничава и пак си ходя с палта зимата. До човек си е...

# 716
Аэ също съм эиморничава, дори адски много и до скоро се придвижвах с градски транспорт само. Палтата са си абсолютно ок, ако са правилните, е и с нещо по-дебело от тънка блуэа отдолу естествено...

Абе въэможно е да се намери елегантно топло палто, по-голямата пречка виждам по-скоро в иэпълнението на всички условия эа таэи цена. :Д

Друго, което се сещам, е да иэчакате до края на эимата, ако не си намерите подходящо палто. Тогава има големи намаления, от части до 50% иэвън сеэон и да вложите пари в нещо по-високо качество эа другата эима. Тогава иэборът ще е по-голям от сега, когато всички палта са на пълна цена.

# 717
Палто 100 % вълна, мек и по-дебел плат, кашмирено поло или пуловер + шал, отдолу вълнено боди. Или плътна, пухкава ангора. Дългото си и най-топло палто спокойно нося с плътна рокля, дори и памук да е, с боди отдолу ми е топло. Родих се, откакто нося фино вълнено бельо зимата.
Толкова години съм носила предимно палто и не съм умряла от студ, а съм също зиморничава и много държа на топли ръце и крака и топло на кръста.

# 718
И аз към зиморничавите. При мен -15 не е необичайна температура зимата. Тогава ходя с дълга грейка, май е силиконова вата. На по-високи температури съм с по-къса грейка, също вата.

Това палто го искам за по-елегантни визии. Вероятно с класическо съчетание от черен панталон и черни боти/ботуши на ток. Или рокля под него. Не ми харесва халат-коланът му.
Слаба съм в общи линии,  и още повече - с фина структура. Затова и халати и оувърсайз или прави палта, дори s, ми стоят като подарени.

Копчетата са облечени всъщия плат, не са пластмасови.
Ето реална снимка, но е ясно, че на всеки екран ще е различен цветът.

Скрит текст:

# 719
На твоята снимка копчетата са много по-добре. Вярно са облечени, аэ нещо не ги видях така от телефона. Честита покупка, Витаминче.

Общи условия

Активация на акаунт