Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 512
  • 854
  •   1
Отговори
# 690
Роман Полански и обувки ли прави вече? Хах.
Не съм и чувала за тази марка, но аз и Лакоцки не бях. Все полски ... сигурно и от един завод излизат.
Вчера видях на живо обути от подмятаните тук ботуши с грубата подметка. Ами, отдалече наистина си изглеждат чисто гумени. Отблизо пък ми грознеят. Не ми харесаха.

# 691
Агентче, напълно те разбирам, просто се страхувам ужасно от този контур, щото не съм ни първа, ни втора младост, затова попитах, не че да я упреквам. Супер си е мацката и стила ѝ също. Просто някой неща след 45 не са както до 45....
И през ум не ми е минало, че я упрекваш или нещо такова Hug
И да, въпреки всички инновации и технологии и процедури за поддържане някои неща никога няма да бъдат същите. Като погледна само снимки на едни от най-красивите жени, генетично благословени, с огромни ресурси за поддръжка и се убеждавам , че далеч не всичко е възможно и дори желателно да бъде коригирано.

В този ред на мисли преди няколко дни бях при зъболекаря ми и той ме пита дали си нося найт гарда (много я мразя тази джаджа!). И тръгна да ми обяснява, че били доказали, че търкането на зъбите в съня и скъсяването на височината на зъбите води до промени не само в назолабиалните, но и в контура, та да си приема найт гарда като анти ейдж средство - много се смяхме, защото аз му викам "е, що не ми казахте за това преди години, а ми говорите празни приказки за зъби, които можем да оправим с импланти!" Grinning

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 19:44 от Agent Provocateur

# 692
# 693
Палто от кашмир за 220 лв Simple Smile.
Като модел е ок, но цвета е доста ярък. Ако имаш излишни пари и толкова го искаш земай го Simple Smile.

# 694
Сякаш леко ретро ми идва като модел, а и цветът не е много по мой вкус. Според мен по-хубаво ще си намериш.

# 695
  • София
Избягвам черни връхни дрехи, но конкретно това палто ми харесва само в черния вариант. Тези цветни пластмасови копчета.. не са ок.
Иначе и аз искам червено палто, но до момента само едно на Патриция Пепе ми хареса, а не ми се дават толкова пари.

# 696
На пръв поглед много ми хареса, но като увеличих снимката, копчетата и особено този детайл с копче на ръкавите ми се видя ретро.
Иначе е за дама, която няма нищо против да бъде забелязана.

# 697
  • София
Витаминче, под ретро тук може би имат предвид старомодно, с което ще се съглася. Модел, който уж е класически, ама не точно.

# 698
На мен не ми допада нито модел, нито цвят. И аз съм на мнение, пе ще си намериш по-хубаво за 220 лева.

# 699
Аз се абстрахирам от цвета, разгледах другите, обаче тия пагони ... а така ненавиждам ... Малко детайлно ми идва. И цената е брутална за 30% кашмир.

# 700
  • Бургас
На мен ми харесва, дори и леко ретро, моделът е женствен.По-добре от чувалите, които в момента са на мода.

# 701
Скрит текст:
Агентче, напълно те разбирам, просто се страхувам ужасно от този контур, щото не съм ни първа, ни втора младост, затова попитах, не че да я упреквам. Супер си е мацката и стила ѝ също. Просто някой неща след 45 не са както до 45....
И през ум не ми е минало, че я упрекваш или нещо такова Hug
И да, въпреки всички инновации и технологии и процедури за поддържане някои неща никога няма да бъдат същите. Като погледна само снимки на едни от най-красивите жени, генетично благословени, с огромни ресурси за поддръжка и се убеждавам , че далеч не всичко е възможно и дори желателно да бъде коригирано.

В този ред на мисли преди няколко дни бях при зъболекаря ми и той ме пита дали си нося найт гарда (много я мразя тази джаджа!). И тръгна да ми обяснява, че били доказали, че търкането на зъбите в съня и скъсяването на височината на зъбите води до промени не само в назолабиалните, но и в контура, та да си приема найт гарда като анти ейдж средство - много се смяхме, защото аз му викам "е, що не ми казахте за това преди години, а ми говорите празни приказки за зъби, които можем да оправим с импланти!" Grinning
Посмях се с найт гарда, ММ спи с такъв, аз не се прежалвам. Рядко скърцам и търкам зъби. По-скоро се събуждам в 1-2 посред нощ и будувам, което ми скапва и контур и околочен.
Отплеснах се.

Не ми харесва червеното палто. Модел и състав са ужасни. Иначе съм в търсене на перфектното червено палто, че сега съм с едно на Зара, хубав модел и цвят, ама кофти вълна. и пак го нося повече от Max Mara, която пък е божествена, но черна и зелена Rolling Eyes

# 702
На мен ми харесва, дори и леко ретро, моделът е женствен.По-добре от чувалите, които в момента са на мода.
На мен халатите и оувърсайз не ми стоят добре. Този колан бих сменила с черен ластичен.
Исках класическо, но не намирам..
Та, всъщност го взех Grinning

# 703
Черен ластичен колан? Мога ли да попитам с какво ще го носиш така?

# 704
И на мен ми харесва, момичета! Много е сладко и свежо и определено ще се набива на очи на фона на всички чувалчета, които са напускали сега. То пък ако всичко носим "модерно" а не ретро няма да сме интересни Joy
На мен халатите и оувърсайз не ми стоят добре. Този колан бих сменила с черен ластичен.
Исках класическо, но не намирам..
Та, всъщност го взех Grinning

Общи условия

Активация на акаунт