Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 624
  • 854
  •   1
Отговори
# 675
Тва розовото костюмче и черната рокля са потресаващи. Хубави крака, които нямат нужда от чак толкова разголване.

# 676
  • Street of Dreams
За кой контур говорите?

# 677
За лицевия. Кой друг е толкова видим?
След определена възраст + още х на брой фактори лицето "увисва". И май само скалпел го оправя, другите терапии са да ни обират фонда "и аз съм човек".
Много ми хареса маслинено зелената чанта от първото видео. Решила съм да си взема зелена и цветът ще е или този (кожа), или тъмнозелен към синьозелен (велур).
A защо не и този супербюджетен модел:

# 678
Аз си съсипах зелената велурена чанта. Ежедневна ми е, тип торба и разбираемо се цапа. Отделно, че след посещение в едно заведение, се беше вмирисала на гадост. Изпрах я, както пера и велурени маратонки. Пак е зелена, ама избеляло зелено и много ме е яд. Не знам вие как ги почиствате тези велурени чанти, но определено следващия път ще се замисля сериозно, когато харесам някоя, особено ежедневна.

# 679
Аэ имам един универсален спрей эа почистване на всякаква материя обувки, но си го полэвам и эа чанти, когато е нужно. Почиствала съм велурено яке и велурена чанта с него  Раэгражда мръсотията, ако е иэцапано. Эа мириэма не энаа помага ли, не съм имала тоэи проблем.

Дадоха ми го преди няколко години в един магаэин эа обувки эа почистване на кожени сникери. Питайте в някой магаэин, със сигурност има много видове такива спрейове, които стават и эа чанти.

# 680
Може ли снимка на твоя спрей за почистване?

# 681
Може ли снимка на твоя спрей за почистване?

Ако трябва да съм честна эа първи път се эагледах в етикета подробно. То си е нарисувано, че става и эа чанти и якета дори. Joy Аэ в бърэината явно съм се доверила на продавачката, че става эа всичко и така си го полэвам от години.

Ето го:

# 682
Избелял велур - чанта и обувки - съм освежавала с боя за коприна Javana. T.e. пребоядисвала. Сръчните ръчички на всичко намират решение. Цапало се, избелявало - харесвам, нося, освежавам.
Сега имам голяма синя влурена чанта тип торба, българско производство, нищо ѝ няма, 2 години я суркам.

# 683
Благодаря.

# 684
Стрина Калина, помя я твоята велурена чанта! Heart Още пазя линка към нея и светло бежовият й вариант. Голямо мислене му дръпнах дали да не поръчам, в крайна сметка се отказах. Заради поддръжката. Сърцето ми още не може да прежали една супер яка сива велурена чанта, която като се изцапа нито в химическо ми я приемаха, нито имах идея какво мога да я направя. Е, изпрах я. Тя беше с едни много своеобразни ресни и въпреки изпрането й в торбичка за бельо, се прецака- на места се разпокъса, а и формата и след това не беше същата. Хвърлих я. Но вече много внимавам въобще с велурените неща, които купувам.

# 685
  • Street of Dreams
Мда, голям проблем е този контур след една неопределена възраст - при някои по рано, при други по-късно. Аз също съм на мнение, че само скалпелът предлага трайно решение, но и рискът е по-голям ако не мине добре. Ако има такава тема във форума, ще помоля за линк.

# 686
  • София
Здравейте, ако някой попадне на хубав мъжки пуловер с вълна, дайте сигнал. Условието е да е с кръпки на ръкавите......има в Теодор, но исках повече избор.

# 687
  • София
Мда, голям проблем е този контур след една неопределена възраст - при някои по рано, при други по-късно. Аз също съм на мнение, че само скалпелът предлага трайно решение, но и рискът е по-голям ако не мине добре. Ако има такава тема във форума, ще помоля за линк.
Има доста инфо тук: https://www.bg-mamma.com/?topic=1373923

# 688
  • София
Имате ли опит с обувки/ботуши на R.Polański. Как са като качество?
Не че не поръчах 2 чифта чизми вече Grinning

# 689
Стрина Калина, помя я твоята велурена чанта! Heart Още пазя линка към нея и светло бежовият й вариант. Голямо мислене му дръпнах дали да не поръчам, в крайна сметка се отказах. Заради поддръжката.
А може ли да ми го пратиш, защото аз го нямам? 😅😅😅 Чантата е много удобна и събира много багаж.

Общи условия

Активация на акаунт