Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 59 739
  • 854
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за отзивите, момичета! 🌺

# 151
Frozzyy, аз бих ги носила и двете със сини дънки.

# 152
Клоня към тъмно сивото. Косата ми е тъмна. Мисля да поръчам. 30 вълна 60 полиестер модал.... Дано ми е на късмет този път, че идва студ, а якето ми от Зара, което носих 6 зими не става вече. Беше тъмно синьо с черен пух на качулката, от онези матирани шушляк тип якета, но дебело с пух вътре. Хубаво беше, но ми се прииска палто, а не все такъв тип якета.
Ето такова

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 15:42 от Анонимен

# 153
[И аз се чудя много на едно палто.
Много добра изработка 70 % вълна, подходящо за зима.., същевременно е леко...И до утре може да го няма..
Ами, нямаше го вече днес.Само със снимката си останах от чудене  , много ме е яд.За утеха взех друго, също много сладурани,но няма общо с това.Не съм го прибрала още    ..

# 154
sasi6, не съжалявай, понякога е за добро. Какво си взе? Какъв цвят?

# 155
Ами, цвета е много интересен, не мога точно да го назова- нещо средно между лилаво и фуксия, но с бежово вътре и не е ярко, а по - меко  такова, трудно е да се обясни..Но е 30 % вълна и разни искуствени влакна Пак се чудих между него и други 2 по- вълнени, но това ми допадна повече, като цвят и кройка.BlushКато го прибера, ще го снимам, че в пробната забравих, понеже главата ме заболя, заради другото...уф..

# 156
Аз пък се чудя и мая на новостите при Зара. Някой би ли ходил по улиците така?!?

# 157
Имахме един "човек-леопард" в нашия град (почина миналата година) и честно казано беше много обичан персонаж, много позитивен. Без съмнение запомнящ се, хехе, ексцентричен, но не беше някой луд. Никога не носеше нищо, което не е леопардово. Smiley Този total look на Зара даже е по-сдържан.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 17:41 от Barbabeau

# 158
Ами, цвета е много интересен, не мога точно да го назова- нещо средно между лилаво и фуксия, но с бежово вътре и не е ярко, а по - меко  такова, трудно е да се обясни..Но е 30 % вълна и разни искуствени влакна Пак се чудих между него и други 2 по- вълнени, но това ми допадна повече, като цвят и кройка.BlushКато го прибера, ще го снимам, че в пробната забравих, понеже главата ме заболя, заради другото...уф..

Не се ядосвай за дрехи. И новото ти ще е хубаво, имаш добър вкус.

# 159
Аз пък се чудя и мая на новостите при Зара. Някой би ли ходил по улиците така?!?

Подобен тип плетени панталони са много тренди този сезон. Flushed

# 160
  • София
Скрит текст:
[И аз се чудя много на едно палто.
Скрит текст:
Много добра изработка 70 % вълна, подходящо за зима.., същевременно е леко...И до утре може да го няма..
Ами, нямаше го вече днес.Само със снимката си останах от чудене  , много ме е яд.За утеха взех друго, също много сладурани,но няма общо с това.Не съм го прибрала още    ..

sasi6,  от кой магизин е това палто? Много е хубаво!

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 21:18 от bubanka

# 161
[Kristi, от магазин в Берлин беше палтото Само едно ...
Иначе купих това, цвета не е баш, както го описах..

Ще си го обичам  , много е миличко..

# 162
  • София
На професионалните снимки ми харесват и първите и третите, повече първите. На твоите снимки обаче не ми харесва нито един чифт, така че ти прецени в твоите фотографски умения ли е проблема или има разминаване между снимки и реалност.

Палтенцето е много симпатично.

# 163
[Kristi, от магазин в Берлин беше палтото Само едно ...
Иначе купих това, цвета не е баш, както го описах..

Ще си го обичам  , много е миличко..

Кефско е.

Последна редакция: пт, 08 окт 2021, 21:21 от bubanka

# 164

Много ли е младежко?Имам карго панталон в същото зелено и  високи кожени Ванс в същото оранжево .Много ми хареса ,но се чудя дали не е за по-млади момичета ?

Общи условия

Активация на акаунт