Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 620
  • 854
  •   1
Отговори
# 300
Това е най-важното! Аз по време на майчинството си подарих професионална преса за коса. Яке от естествена кожа по поръчка.... Само пресата продадох, защото не ми отива със зализана коса, но якето ме радва много, макар и да не го нося често. Просто си доставяй радости щом това можеш да си го позволиш. Ако не качиш много килограми не мисля, че краката ти ще пораснат.

# 301
моят размер обувки се покачи с един.
При мен бяха няколко милиметра след втората, но острите върхове също не ми ставаха. 37 ми ставаше само като спортна или кръгла отпред обувка, при острите взимам 37 1/2. Аз се спасявах през бременностите с чанти Relaxed

# 302
Ще носите ли поло тази зима? Демоде ли са или никога не излизат от мода?

Не мисля че има зима в която съм носила поло. Не са демоде, просто мисля че не отиват на жена с кръгло лице, имам чувството че ми правят лицето да изглежда много по- дебело от колкото е.
Шалове, шапки и ръкавици пък не мога да понасям, подлудяват ме. За щастие обичам студа, така че не ми е проблем.

# 303
Стрина Калина,
Дойдоха ли черните спортни обувки, които поръча и как е положението?
Моите, които си купих благодарение на теб пристигнаха и са перфектни. Така че… благодаря!
Изненадана съм дори от сполучливия тандем на Reebok и VB

Последна редакция: вт, 12 окт 2021, 20:02 от Аня Филипова 649504

# 304
Явно от обувки минахме на жилетки Simple Smile.
Сигурна съм, че има хора, които биха могли да съчетаят жилетката така, че да изглежда прекрасно.
Точно така  Simple Smile  .Зелената наистина се съчета страхотно  😉🙃

# 305
Купих от модерните боти с огромните подметки на детето. Сега тайно се надявам да не ги одобри, за да ги взема дa ги нося аз Grinning Аз лично много се одобрих с тях! Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 17:24 от Не се сърди, човече

# 306
Стрина Калина,
Моите, които си купих благодарение на теб пристигнаха и са перфектни. Така че… благодаря!
Да, но нещо не си бях нацелила номера и ги върнах. Явно и не съм се влюбила достатъчно в тях, за да ги подменя за друг номер. Много се радвам, че при теб е била споделена любовта!

# 307
  • Бургас/Пз
Стрина Калина,
Аня, може ли да споделиш кои са тези, които си поръчала, че съм те изтървала Simple Smile

Избрах си чантата с червеното. Още отначалото ме теглеше към нея, защото много обичам цветни акценти или нещо отличително. Като пристигне ще споделя как е.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 17:35 от Не се сърди, човече

# 308
ani_d,
Докато оглеждах за Стрина Калина, попаднах на тези, а от доста време търсех черни кожени и откровено спортни.

Кожата е много мека, но най-хубавото е вътрешната част, защото е от супер качествен сатениран плат, включително стелката и са изключително удобни. Впечатлена съм от изработката.

Последно бях взела тези Verona модел, които са специално проектирани за дамски крак, но бяха твърди, направо дървени, неудобни и груби, даже грозно стоящи на крака. Върнах ги.

# 309
Поло много обичам да нося и ще нося и тази зима.

Как ви се струва това мини палтенце

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 17:11 от Не се сърди, човече

# 310
  • Пловдив
TeoYo, не ми харесва палтото. Много ми е безформено и чувалесто. Може за средно хладни дни да заложиш на плътни ризи като връхно.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 17:12 от Не се сърди, човече

# 311
  • София
Не ми харесва и на мен палтото.

Поло харесвам и имам, но трудно търпя. Смятам го за непреходна класика.

Аз съм в търсене на такава чанта на човешка цена.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 17:19 от Не се сърди, човече

# 312
Ако я намериш на поносима цена се обади. И на мен много ми харесва.

# 313
Палтото е безформено около талията. Само това не ми допада. Според мен търси леко вталено или с коланче. Ще трябва да го носиш с много прилепнали дрехи сигурно за да балансираш широчината му.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 17:33 от Анонимен

# 314
  • Варна
Аз лично не се понасям с чисто официални дрехи, чанти, обувки, и в официалното трябва да има спортно излъчване за да се харесвам.

Чантата на Étoile не е за мен като модел, но иначе ми харесва.
Другата на Гучи по-горе беше много ръбата и с натрапливо лъскави елементи.

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 14:02 от Vassi_lea

Общи условия

Активация на акаунт