Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 637
  • 854
  •   1
Отговори
# 285
Ще носите ли поло тази зима? Демоде ли са или никога не излизат от мода?

Разбира се, че ще нося. Както и последните има- няма 30+ години. Simple Smile
От една страна, за мен полото е непреходна класика.
От друга- не ми пука модерно ли е, или не. Аз харесвам поло, част от стила ми е, чувствам се комфортно. Това е достатъчно.

# 286
  • София
Преди доста носех, но миналата година почна да ми дразни кожата и спрях. Тази година ще се пробвам пак да видим ще имам ли същия проблем.

# 287
  • в Кошера
Много ми се носи такъв тренч/шлифер, или както и да се казва Simple Smile. Навсякъде където разглеждам са къси обаче, имам предвид под д-то или до средата на бедрото максимум. Някой мяркал ли е подобен /с платка на гърба като на първата снимка от поста на Tyra/ в дължина малко под коляното?

Mango, №17092513-ANGELA-I-LM
Скрит текст:

Massimo Dutti, №6734/516 (но е без платка на гърба)
Скрит текст:

Във ФД също има избор...
Скрит текст:
№ O1447639-CAMEL

№ 1682-000014-0005

# 288
  • София
Tyra - благодаря!

# 289
Есента мерих в Sinsay, беше много хубав, но прецених, че не ми трябва трети тренч. Даже и наличните не успях да облека тази година.
А аз всяка година. Имам три и така си висят, че то от тениски директно на зимни якета е прехода все.
От полота се задушавам. Уплътнявам с шалове.
Вчера не издържах на изкушението от цената и си цъкнах още едни черни боти естествена кожа. За разлика от другите ми с разни токички ала кубинки, които ме дразнят, тези са изчистени и повече ми харесват. А съм набелязала и едно розово Челси .... ох, спрете ми нета.

# 290
Драги, да попитам по-опитните, по време на майчинство, бременност има ли изобщо смисъл да се оглеждам в елегантни ботуши на висок ток. Харесала съм много едни, очите ми останаха в тях, но не виждам къде ще ги нося, предвид, че ми предстои сравнително изолиран период откъм социален живот и работа. Малко ми е жал да купя и да прибера в гардероба. Иначе моделът е класически и ще остарее добре, но все пак не ми се правят някакви нерационални избори.

# 291
Не мисля, че ще ти трябват. На мен и сега не ми трябват, а вече започна да ходи на градина. Но ако имаш такъв стил и по принцип носиш може да си ги вземеш за вечер само с таткото когато бабите помагат и евентуално като се върнеш на работа.

# 292
Аз нямам личен опит с бременност и майчинство, но от приятелки съм чувала истории за промяна в размера на крака след раждането и смяна на всички обувки,следствие на което. Така че по-скоро от тази гледна точка не ми звучи добра идея.

# 293
Да. Така е. Моят крак си остана същия, но на една позната си уголеми с 1 размер. Също с детенце е доста тичане и препускане и няма много време за контене. Аз сега се опитвам да върна гримирането, поне малко от време на време. Според мен търси повече ниски и удобни обувки и дрехи. Наистина поне при себе си поне до 2.5, дори 3г на детето не виждах време за ток и нещо по-така.

# 294
  • Пловдив
Аз промяна в размера на крака, след като родих нямах, но покрай такива истории закупих едни кецове на Пума по-голям размер та сега ги нося с допълнителна стелка.
Един чифт боти взех с дебел висок ток, слагала съм ги веднъж на мъжа ми на рожден ден. Много са ми удобни, но на визия не са подходящи за ежедневието.
Детето вече е на една година и още два пъти слагах ток - на неговия рожден ден и на рожден ден на друго детенце. Не ми пречи детето и майчинството за носене на ток, просто ежедневието ми е "бедно" и не виждам смисъл да ги слагам. Живот и здраве януари се връщам на работа и тогава вече ще си нося любимите токчета.

# 295
  • София
Драги, да попитам по-опитните, по време на майчинство, бременност има ли изобщо смисъл да се оглеждам в елегантни ботуши на висок ток. Харесала съм много едни, очите ми останаха в тях, но не виждам къде ще ги нося, предвид, че ми предстои сравнително изолиран период откъм социален живот и работа. Малко ми е жал да купя и да прибера в гардероба. Иначе моделът е класически и ще остарее добре, но все пак не ми се правят някакви нерационални избори.

Толкова ми се подуха краката в средата на бременността до края, че накрая бях 2 номера по-нагоре. Съветвам те да си вземеш нещо удобно.
Иначе може да ги купиш и да си ги носиш след като родиш не е проблем.

# 296
В моя актуален план эа предотвратяване на (след)родилната депресия шопингът още по време на бременността на неща эа периода след това е една много важна част. Grinning Grinning Эатова аэ бих си купила каквото и да било, ако ме кара да се чувствам добре и энам или поне искам да го нося/полэвам след това. Вече имам цял набор дрехи эа периода февруари-май догодина, а дори и эимни-всички ще ги нося с кеф, някои са си класически, т.е. дълго.
 Ако принципно носиш от време на време такива ботуши, эначи и след това ще искаш да носиш. Докаэано е, че облеклото влияе на настроението и има пряка връэка с депресията, та най-малкото в дни, в които те ,,тресе" хормона след раждането, ако имаш един набор тоалети/коьметика или каквото те прави щастлива и се поглеэиш/погрижиш эа себе си, според мен дори само эаради това би си струвала покупката.

Иначе не виждам причина майка да не носи ботуши на ток, елегантни. Эависи и от модела, но като цяло паэарувай си на воля според мен все едно не си бременна сега. Това е раэход, но приходът (евентуално) е добра инвестиция в иэграждането на гардероб след раждането, който ти носи самочувствие и добри емоции относно себе си, а това е много.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 297
Съобрази се най-вече с начина си на живот. Тогава ще знаеш. Сноу е права.

# 298
Обективно погледнато, повече ще съм по кецове, но може и да реша да си зарадвам душата с нещо Grinning

# 299
Абсолютно съгласна съм със snowwhite12 за емоционалния аспект да си купиш нещо за периода след бремеността.
НО моят размер обувки се покачи с един. Та за обувки специално бих задържала. Сега разпродавам старите и си купувам нови.
С някои чифтове сърцето ме боли да се разделя…

Общи условия

Активация на акаунт