Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 653
  • 854
  •   1
Отговори
# 270
Чудех се дали да го споделя, но освен за мода, това е и една човешка история за воля.
Преди година гръмва камината на този човек, което го прави да изглежда така. Той не може да рисува лично, но продължава да прави дизайн, защото модните линии, сезоните и клиентите, нямат спиране по никакви причини.
.

Криел е вида си и е търпял много подигравки от хора заради навлечените дрехи, с които се е пазел през дълга част от времето, включително и лятото…

Неговото име е Olivier Rousteing - креативният директор на BALMAIN/Paris, както и един от най-добрите архитекти на мода, които съм виждала някога.

# 271
И аз съм за зелената, а от 4- черни- твърдо за четвъртата, веригата може да се махне.
Според мен е най- функционална и удобна за носене в ежедневието.

# 272
Скрит текст:
Скрит текст:
Харесва ли ви тази жилетка?
На мен не ми харесва кройката, а и мисля, че е една педя по-дълго от това, с което бих съчетала. Иначе шаренко обичам Hug Обърни внимание и на шевовете, като че ли вляво на снимката се подава едно конче.

Чантите с бамбукова дръжка от опит ги избягвам, иначе зелената би била като за мен.

От черните чанти ми хареса тази с червената подплата.

И аз харесвам чантата с червената подплата.
За другите нямам мнение, защото и аз не харесвам бамбуковата дръжка.

# 273
Здравейте, подариха ми този тренчкот, на Пимки е, войнишко зелено(на снимките изобщо не излиза добре цвета). Харесва ми, не е лош, а и обожавам този цвят. Може ли и вашето мнение става ли за носене и идеи за визия? Попринцип харесвам спортен стил и предимно нося бели маратонки. Не знам дали се съчетават, обаче. И моля да се абстрахирате, че е за гладене.

# 274
Frozy,
Разхождам си няколко дни полотата в Германия и да ти кажа много си ми е добре😀
Важното е от какъв плат са и с какво са съчетани, според не са демоде, а база за есен/зима.

# 275
Olivier Rousteing е с много интересна лична история по повод осиновяването си. Има и документален филм, гледах го наскоро.

# 276
medissa,
Стои ти добре. Представям си го не с бели маратонки обаче.

Tsugumi_,
Да, много е добър филмът за Оливие. По него е работил същият екип, който стои и зад филма за Валентино.

# 277
medissa,
Стои ти добре. Представям си го не с бели маратонки обаче.
А как? Вариант да е по-спортно имам ли?

# 278
  • София
С кубинки например. То не е елегантно Wink

# 279
Няма никъв проблем да носиш шлифера с бели маратонки/гуменки.

# 280
medissa,
На теб ти стои много хубаво и е ок с бели спортни обувки по принцип. За сухо време е супер предвид кройката и цвета на този тренч.
Аз лично в дъждовно/есенно/студено време не бих носила този вариант. Харесвам много ботуши и ги предпочитам. В случая бих избрала високи и на дебел ток.

# 281
  • в Кошера
medissa, бих го носила с маратонки/кецове, бели и не само. Peace
Скрит текст:

С кубинки също ще стои добре, както е предложила Етоал.
Скрит текст:

Ако ти щукне, че искаш по-елегантна визия - ботуши, боти, обувки. Не задължително високи.
Скрит текст:

# 282
  • София
Много ми се носи такъв тренч/шлифер, или както и да се казва Simple Smile. Навсякъде където разглеждам са къси обаче, имам предвид под д-то или до средата на бедрото максимум. Някой мяркал ли е подобен /с платка на гърба като на първата снимка от поста на Tyra/ в дължина малко под коляното?

# 283
  • София
Аз имам подобен шлифер черен. Забутан е в гардероба и вече не го нося. Явно пак са на мода.

# 284
Много ми се носи такъв тренч/шлифер, или както и да се казва Simple Smile. Навсякъде където разглеждам са къси обаче, имам предвид под д-то или до средата на бедрото максимум. Някой мяркал ли е подобен /с платка на гърба като на първата снимка от поста на Tyra/ в дължина малко под коляното?
Есента мерих в Sinsay, беше много хубав, но прецених, че не ми трябва трети тренч. Даже и наличните не успях да облека тази година.

Общи условия

Активация на акаунт