Модни консултации (Октомври, 2021) - 60

• 60 547
  • 854
  •   1
Отговори
# 660
Дами, какви шапки ще носите предстоящият зимен сезон?
Аз нося основно вталени палта до коляното -определям си ги аз като спортно елегантни.Нещо ми се носи друго освен барета и дамски каскет.И без плетени шапки с помпони - имам си достатъчно.
Върти ми се нещо като дамска шапка с лека периферия аранжирана с панделка или с нещо друго или елегантна шапка тип клоше с асиметрична периферия .Нещо такова ако успеете да си представите. Та, разглеждам и единственото ми притеснение е да не би вместо елегантно да изглеждам като лелка.

# 661
Did-ko, bob hat-ът /или шапка-идиотка; рибарскса шапка/ е актуален за пореден сезон. Има го при почти всичкк марки, вкл H&M. Ако си смела и търсиш нещо наистина модерно да се разнообразиш… това е идея. Прилагам примери от Нета:

# 662
HappyRSmile, може би не чак толкова . По-скоро нещо една идея по-елегантно.

Скрит текст:
 https://www.willi.ro/wp-content/uploads/2018/08/ELIF_001.jpg  

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 22:48 от Did-ko

# 663
  • Бургас
Did-ko, bob hat-ът /или шапка-идиотка; рибарскса шапка/ е актуален за пореден сезон. Има го при почти всичкк марки, вкл H&M. Ако си смела и търсиш нещо наистина модерно да се разнообразиш… това е идея. Прилагам примери от Нета:

Смятам да си оплета точно такава.Направих си лятна и много се харесах.

# 664
Дид-ко, червената шапка е красива. И черната. Бих съчетала  с красива миди рокля с ретро излъчване и елегантно миди палто. Или с малка черна рокля и кокетно палто с якичка и А силует, например.
За спортно-елегантни - идиотки, помпони, барети и всякакви такива са си съвсем добре за мен.

# 665
Light Beam, така ги виждам и аз като съчетание. Палтата ми са със все хубави яки (не стандартните) и смятам, че лесно ще си паснат. Имам дантелени рокли, като самата дантела е с ретро уклон и чудно ще се съчетаят. А смятам и с панталон да пробвам- може би класическа кройка с висока талия, колан и едноцветно поло заметнато с широк шал ...ехаа! А бе ще се изпробват всички варианти!
Благодаря, момичета!

# 666
Ха, добър въпрос, Годдес. Не съм я проверявала, но на пръв поглед ми е набор някъде - 45++. Защо Simple Smile
Стана ми интересно. На мен ми отива на 55 някъде, по контура съдя.

Това с шапките и на мен ми е проблем. Не мога без шапка. Изрових нета за панамки и все кофти качество ми изглеждат, така че ако намерите нещо готино, вълнено из нашите сайтове, давайте линкове.

# 667
  • София
Ако ви се ходи във физически магазини, може да надникнете в Parfois за шапки - намират се вълнени и много приятни и като модели и цветове. От там имам много хубава федора в цвят камила и една с котешки ушички пак филцова от преди години - синът ми като беше много мъничък реагира супер ентусиазирано на нея и реших, че ще преглътна леката карикатурност, която дава.

# 668
Ако ви се ходи във физически магазини, може да надникнете в Parfois за шапки - намират се вълнени и много приятни и като модели и цветове.
Ако ви се рискува на сляпо с Parfois или липсва физически магазин, можете да правите поръчки през ФБ профила им - от сайта https://www.parfois.com/en/bg/home/ се копира номер на артикул и се поръчва в съобщение. Обикновено реагират до 24 часа, но по-стари неща не са им налични.
https://www.facebook.com/parfoisbulgaria/
Оттам си бях харесала чехли сабо, но се оказаха изкуствени и се отказах.
Поръчвала съм чанта, едно към едно е със снимките като цвят.
Сега погледнах шапките им, има чудни вълнени федори, баретки, каскети и подобни на показаните от Галчудо.

# 669
  • Пловдив

Идея къде мога да намеря подобна чанта /откривам същата в алито 200-300лв, което не ми отърва като цена/.

# 670
В нета са скъпи. Трябва да търсиш по физически магазини.

https://www.johnny-loves-rosie.com/products/quilted-emerald-sash … zVeUaAoIpEALw_wcB

# 671
Ха, добър въпрос, Годдес. Не съм я проверявала, но на пръв поглед ми е набор някъде - 45++. Защо Simple Smile
Стана ми интересно. На мен ми отива на 55 някъде, по контура съдя.
Колкото повече одъртявам, толкова по-малко категорична съм. И генът играе сериозна роля и поддръжката, при някои от най-стройните ми и поддържани приятелки след 40 рязко почна да си личи възрастта в лице, макар, че в гръб са все още по-слаби и стегнати от 16 годишните си дъщери. Както и да е, това е нерелевантно - каката е жена на средна възраст и добра фигура, Балзаковската възраст се попремести значително Simple Smile

Каналът обаче определено е интересен - много тренди асексуална стилистика:

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 17:29 от Agent Provocateur

# 672
Приятен канал, изгледах двете видеа по диагонал.
Дамата най-точно казано е на "неопределена" възраст. Би трябвало да вземем под внимание и съществения факт, че тя е в Лос Анджелис, стройна, слаба, и съвсем очевадно следваща маниашки здравословния живот на калифорнийците с много спорт и хранителни режими.
Не съм била в Щатите, но имам много близка приятелка (не е българка), която живее в LА, движи в средите на шоубизнеса и когато ми идва на гости в БГ, откачам с диетите ѝ.
Тя е на 55 и изглежда на 35 (също е еврейка между другото).
Относно стила - лично за мен е много по-приемлив и удобен, някак труфенето, стремежът винаги да съм "comme il faut" и "натокана" вече са ми чужди.
По въпроса с чехлите и чорапите - вчера в топлото бях с чехли на босо, небрежарски черно-бяла с кожено яке, черни дънки и бяла тениска. Чорапи бих носила само със сабо, и то красиви, луксозни (мохер, кашмир) и в никакъв случай огащили джинси или клин. Това вече е "писюрска мода".

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 17:46 от Анонимен

# 673
... да, калифорнийците от една класа нагоре наистина са бенчмарк за маниакален стремеж към фитнес, младост и understated стил Simple Smile

Добре, че написа "comme il faut" в оригинал на френски, че да се светна откъде иде "комильфо", което ползвам на руски Wink то бива, то може, но моето е определено албански реотан!

Каналът се оказа ЮК базиран при втори поглед (официалният канал на Net-a-Porter) и ще се запиша да го следя. Като шофирам или работя от къщи често слушам нещо подобно на бекграунд.

А какви 1994 год вайбс вади тази кака с тази рокля - все едно гледам едната ми приятелка на абитуриентския ни бал Grinning Grinning Grinning Хммм, уж трябваше да почне от 3:59 мин видеото, че да илюстрира какво имам предвид:

# 674
Агентче, напълно те разбирам, просто се страхувам ужасно от този контур, щото не съм ни първа, ни втора младост, затова попитах, не че да я упреквам. Супер си е мацката и стила ѝ също. Просто някой неща след 45 не са както до 45. И макар и да съм ок, когато се наспя, виждам около мен, твърде често, точно този контур и изпадам, почти, в паника. Fearful
Ще гледам видеата в почивните дни. Rolling Eyes
И наче и аз твърде наконтена вече се чувствам некомфортно, затова и си трая при повечето запитвания в темата.

Общи условия

Активация на акаунт