пак за Светлана отББ3

• 26 258
  • 665
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Винаги съм се чудила на маики ,които могат да кърмят.а не искат.
Ми аз съм от тях.
Ако ти е толкова странно питай с радост ще ти отговоря , защо не исках да кърмя Crossing Arms
и аз не исках...честно казано нервите ме хващаха , когато станеше време за кърмене. Затова взех най-правилното решение - да си спра кърмата. Децата са ми живи. Сина ми е изключително умно и комуникатовно дете,. малката и тя се развива доста добре...абе дишат децата

# 211
  • Sofia
Тъкмо щях да пусна нова тема, и виждам тази за Светлана...
Искам да ви питам, момичета, следното:
Смятате ли, че историята на Светлана е истинска, реална или всичко се прави заради шоуто и заради увеличения шанс тя да стигне до финала?
Аз лично мисля, че историята й е истинска.
Понякога ме е яд на нея  #2gunfire, понякога ми е жал  Cry, понякога ми става безразлична  Tired, понякога ми иде да й викна  #Cussing out, друг път - да я защитя  Hug Смесени чувства питая към нея...
Но въпреки всичко не смятам, че всичко около нея е измислено, както мислят някои мои познати! Вие сте!  Heart Eyes

# 212
Темата е станала за и против кърменето и по-скоро майки, които кърмят, срещу тези, които не го правят  Joy

Някои коментари за децата, които са кърмени какви и що били, и разликата им с тези, които не са кърмени ще го пропусна покрай ушите си  Crazy

# 213
Хора, каква е тая лудост, дето тече като реклама по Нова+..."тази вечер една майка ще се откаже от новороденото си дете", "от съпруга си"  Tired Shocked #Crazy

# 214
Хора, каква е тая лудост, дето тече като реклама по Нова+..."тази вечер една майка ще се откаже от новороденото си дете", "от съпруга си"  Tired Shocked #Crazy

Ами ако я е гепила следродилната депресия.....нищо чудно  Confused

# 215
Рекламен трик.Голяма драма,няма що.

# 216
Ами аз не гледам редовно, прещраквах каналите и улучих точно тази реклама, та реших да питам тук дали тенденцията е това да се случи наистина или е просто реклама...

# 217
не упреквайте, не иронизирайте, не натяквайте, не агитирайте неканени и прочие, защото това не е човешко и вие не сте някакви съдници.
Ако изобщо има някакъв смисъл в тази тема, той е точно в това - че нямаме право да съдим някого за решенията му, независимо какви са те и от коя страна на "барикадата" е  Peace

# 218
Имам чувството, че има психичен проблем жената и и е нужен спешно ПСИХОЛОГ...А за пушенето в къщата - да не говорим..Още повече че в стаята на бебето няма прозорец, а не влиза и естествена светлина, та се чудя, как може да се допусне такова безобразие...от страна на организаторите на шоуто..
Това е мойто макар и за някои - крайно мнение..Но и аз изпитвам крайни чувства към жената...Странно...

# 219
Ето един факт НИКОЙ НЕ ИЗБИРА РОДИТЕЛИТЕ СИ били то кърмени или не кърмени.Всички сме равни пред бога.Всички дишаме един въздух.Аз кърмя е и кво от тва не виждам разликата м/у кърмени и не кърмени деца .Еееее има една изкуствено хранените са по пълнички и пухкави bowuu  bouquet

# 220
май не и е лесно но това си е сценарий според мен, първия Здравко със бебето, втория семейството се разделя а пък сега бебето в третия Mr. Green

# 221
Еееее има една изкуствено хранените са по пълнички и пухкави bowuu  bouquet
Ееееееее, не е вярно.Моето момиченце например изобщо, ама изобщо не е пълничка и пухкава, напротив, слабичка и дългичка е. Когато кърмех първите три месеца наддаваше по 1.100 - 1.300 кг. на месец, а сега наддава по 700 гр. Hug Wink

# 222
май не и е лесно но това си е сценарий според мен, първия Здравко със бебето, втория семейството се разделя а пък сега бебето в третия Mr. Green

И освен това - Вип Брадър с Виолета и детето й, чието място не е в къщата, сега Светлана - и бебето й. Явно този сюжет продава добре.

# 223
Еееее има една изкуствено хранените са по пълнички и пухкави bowuu  bouquet
Ееееееее, не е вярно.Моето момиченце например изобщо, ама изобщо не е пълничка и пухкава, напротив, слабичка и дългичка е. Когато кърмех първите три месеца наддаваше по 1.100 - 1.300 кг. на месец, а сега наддава по 700 гр. Hug Wink

ееееееее ти пък ами така си е ние се кърмим и  надаваме сега по 250гр я виж де са 700 и 250 Party Blush Heart Eyes Mr. Green

# 224

И освен това - Вип Брадър с Виолета и детето й, чието място не е в къщата, сега Светлана - и бебето й. Явно този сюжет продава добре.

Ами разбира се, че е така. Целият този спор тука означава че Биг Брадър е постигнал целта си, а пък ние ще вземем да се избием вече!

Общи условия

Активация на акаунт