пак за Светлана отББ3

• 26 258
  • 665
  •   1
Отговори
# 240
майтап, бе, карайте си се на воля. Grinning

Последна редакция: нд, 29 окт 2006, 20:02 от мюриель

# 241
Проблема на темата е, че тя всъщност е за Светлана, а незнайно защо всеки говори за себе си Mr. Green

Де да беше проблем само на тая тема...то това си е направо глобален проблем  Whistling

# 242
майта, бе, карайте си се на воля. Grinning
Бре, тамън щях да питам за мод ли се глАсиш Mr. Green

# 243
  • UK/София
Емия, дърпаш дявола за опашката Mr. Green
 Simple SmileНе, истината си говори момичето Simple SmileБу на скоро беше пуснала анкета във подфорума за АМ.Ставаше въпрос какво образование имат майките и колко дълго са кърмили.И от анкетата трябваше да се докаже, че тези които са учили повече имат повече кърма PartyОбясних си го, че мозъците на тези жени са по-нагънати и гънките образуват производството на кърма. PartyИ се чудех тогава едно време жените по селата как са кърмели като са били неуки baby_neutral
 Дано на моя мозък не кацне някоя муха, че ще се пребие  Tired

# 244
  • До хладилника, който обичам
Четох, четох, по някое време ми омръзна.

Темата изобщо не е за Светлана - само заглавието е за нея.

Пораснете най-накрая и се научете, че всеки има право на личен избор, за който другите изобщо нямат право да му набиват канчето или да приказват тъпи неща през и зад него! Аман.

Като не иска да кърми (бях добър пророк за Светлана, хем без да съм гледала и един ББ3!) - що не кърми; ако кърми - що кърми над 6 месеца, над година или колкото там (и всичко, произтичащо от това - как в кърмата няма нищо; примери с кърмени деца, които боледуват и некърмени, които не; крайно неприятни епитети - казани са по-горе, няма нужда да повтарям...)

Не на последно място - всеки медал има две лица. И в този форум - също. И така, както майки, решили да хранят с АМ, се чувстват обидени и огорчени от коментари, същото нещо се прави за кърмещите - педофилия, извратеност, промиване на мозъци и хайде да не продължавам повече...

Аман. Детската градина ряпа да яде. Гледайте си живота и спрете да ровите в паничката на другите.

# 245
майта, бе, карайте си се на воля. Grinning
Бре, тамън щях да питам за мод ли се глАсиш Mr. Green
А, не, аз съм от предизборния щаб на Кейси, няма да и подливам вода я!
Много се разгорещиха страстите, та викам, да подлея малко вода Laughing

# 246
  • До хладилника, който обичам
  Simple SmileНе, истината си говори момичето Simple Smile Бу на скоро беше пуснала анкета във подфорума за АМ. Ставаше въпрос какво образование имат майките и колко дълго са кърмили. И от анкетата трябваше да се докаже, че тези които са учили повече имат повече кърма Party
Биляна, хайде недей вади телета изпод вола, ако обичаш.
Това дето си ги написала е меко казано невярно.
В анкетата ставаше дума чисто статистически за форума какво образование имат майките. Имаше аналогични анкети за годините им и т.н.

Почва яко да ми писва на мандолината от недоизказани, недочетени и перифразирани неща.

Последна редакция: нд, 29 окт 2006, 20:17 от Бу

# 247
Емия, дърпаш дявола за опашката Mr. Green
И от анкетата трябваше да се докаже, че тези които са учили повече имат повече кърма

един ден ще съм млекоцентрала, значи. Wink
успокоих се.
но не съм кърмена ( затова съм по-едра, като американка) newsm78
от др. страна казват, че количеството е обратно пропорционално на размера на бюста.
тоест, няма да имам Mr. Green

# 248
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите

Дано на моя мозък не кацне някоя муха, че ще се пребие  Tired
Не се подценявай така- моля те Laughing

# 249
Mалее, какъв купон  Laughing
Усещам дългата ръка на Буш в тази конфронтация и провокация... Mr. Green

# 250
Крайно време е да се осъзнае факта ,че тук е едно разнородно общество с индивиди различни.
 Някои имат пари, други много пари,трети почти нямат.
Едни са щастливи- имат добри съпрузи ,други се развеждат и са пред прага на неизвестността.
 Има бременни ,които гордо слагат  лентичката с термина, а други очакват всеки месец със страх.
 Има майки  ,които се оплакват от свекървите ,защото не гледат или прекалено много гледат децата им и други ,които влизат само в подфорума Родители претърпели загуба.
Коя е разликата всъщност?

Това е от друга тема, но важи за целокупното ни форумско общество. Не ви ли писна да се драпаме за едно и също?

# 251
Така е Мю, но както се пее в една песничка - Same script, different cast....

# 252
Леле... Преди малко разбрах, че нашата Бу всъщност била двигателя на движението за кърмене  Simple Smile
Бу, браво, винаги съм знаел, че си мъжко момиче!   bouquet

# 253
  • София
Добре е за детето ти, че не си кърмила определено... със сигурност няма какво да му предадеш ..

много злобно и грозно! засрами се веднага!

# 254
Намирисва ми на дивашки скандал и на насилствено прекратен след това Tired.

Общи условия

Активация на акаунт