пак за Светлана отББ3

• 26 256
  • 665
  •   1
Отговори
# 270
Майките на момчета, знаят за какво да ги вадят  Laughing Нали трябва да са доволни бъдещите снахи  Mr. Green
Шшшшт, да не съм чула повече лоша дума за свекървите Mr. Green

# 271
  • София
[А, благодаря за линковете.
И какви изводи правиш от анкетата? Laughing
SadБях изчела и знаех три книги за кърменето и отглежаднето на бебетата, бях изчела информацията от форума и нета и пак не ми е била достатъчна да ми повиши интелекта.
 Бу, засрами се малко.Научи се да признаваш някои неща.Няма безгрешни, а теб манията за съвършенство във форума те тресе яко та чак понякога е смешно за околните.Сети се като се разделяха подфорумите, така подскачаше, че все едно разединяваха България и президента оставаше с 1/3 от народа си.Повече нямам какво да кажа.
Ти пък стига подскача-няма да те анатемосаме, че не си кърмила!
Аз пък искам да я заключат темата, че направо се излагат някои вече!

# 272
  • До хладилника, който обичам
А, ще се заключи, няма как.

Биляна, от какво точно да се засрамя? От това, че са ми неприятни джавканици между кърмещи и некърмещи? Или да ме е срам от това, че благодарение на същите от един полезен форум станаха два, от което според мен всички загубиха? Или може би - да ме е срам просто от това, че съм модератор?

Много ми се иска да кажа, че е така, но за съжаление - не ме е срам, грам ама.

Последно - поради безкрайно натегнатото положение преди почти 2 години, аз в крайна сметка бях също поддръжник на идеята за разделянето на форума. Писахме си кореспонденция с Мамма доста преди да се появи темата за разделянето. Не ми беше приятно, все така смятам, че от разделянето всички загубиха (някои и спечелиха, няма какво да се лъжем Rolling Eyes), но ако пак съм в тази ситуация - пак така ще постъпя.

# 273
А най-лошата комбинация е да родиш секцио по желание, да не кърмиш, детето ти да ходи на гърне от 40-ия ден и да ползваш проходилка  Joy Joy Joy

и сокче от 2рия месец Wink

# 274
Или може би - да ме е срам просто от това, че съм модератор?

Da, a az ne sym.  Crossing Arms

# 275
  • София
Не искам да съдя никого как си гледа детето.Всеки си знае живота , възможностите и т.н.
Аз съм точно от кърмилите по 2 -3 месеца и захранилите със сокче от втория месец  bowuu Големият си син съм захранила на 45 дена с кисело мляко разредено 1:1 с вода, защото нямах кърма, а не можех да си позволя да купувам адаптирано мляко.
Така, че доста често ситуацията е доста по-сложна когато си от вътрешната страна на барикадата!!
Уважавам майките кърмачки!Но да си кажа, понеже всички си казват  Mr. Green, някак си ми се струва странно да кърмя детето си до 3 години или до първи клас (имало и такива случаи  Shocked) На мен лично ми идва в повече демонстрацията която се прави с кърменето, особено при големите деца!Да, знам, че не е срамно, но някак си на мен ми е странно да видя в ресторанта майка с 3 годишния си син подала цица, която той държи с две ръце като бутилка и суче.Ами ще зяпат хората - и аз ще зяпам  Shocked
Но,"разни хора, разни идеали" - както е казал Алеко  Peace

# 276
Моля ви сменете заглавието на темата.

# 277
Е,  ама темата сериозно се отдалечи от Светлана.
 разказаха ми.. понякога гледам ББ3 . НОО! зачекнахме кърменето  и се посипаха  / и защо/ разсъждения.
     Поне 20 постинга на  разсъдливи майки призоваха за толерантност / и то не към Светлана/  а към отношенията ни тук..
    Ясно е, че Светлето няма да кърми. Защо и как..  ТЯ не е членка на този форум.. няма как да каже.
   Бу прави каквото може/ и много/  за наистина добра кауза...  Heart Eyes  и Биби,   не ти я налага.
  Биби / Биляна/, ти си прекрасна в постингите си../ които успявам да прочета/ и те харесвам.. Hug  Ама с твоето кърмене се е свършило, както и с моето.  Няма смисъл да изравяме трупове. Защо как , колко..  Аз съм забравила. и толкоз.
     Бу, Биби  и двете сте прекрасни дами във Форума.... достатъчно сме разделени.
 Нека стига  / така казва дъщеря ми/ на викането на ТВ.
      аз се наврях между шамарите...  Hug Hug Охх..

.......уф...  bouquet

# 278
  • София
Аз пък я съжалих Светлана тази вечер, въпреки многото и кусури. Няма и 2-3 дни след раждането, мъжът и праща писмо до Ники Кънчев!, не до нея, че иска родителските права над по-голямата и дъщеря. Сама е, с новородено бебе, с друго, което има опастност да и бъде отнето. Незнам, просто така я видях в предаването тази вечер.
А бебката наистина е много красива.

# 279
Не искам да съдя никого как си гледа детето.Всеки си знае живота , възможностите и т.н.
Аз съм точно от кърмилите по 2 -3 месеца и захранилите със сокче от втория месец  bowuu Големият си син съм захранила на 45 дена с кисело мляко разредено 1:1 с вода, защото нямах кърма, а не можех да си позволя да купувам адаптирано мляко.
Така, че доста често ситуацията е доста по-сложна когато си от вътрешната страна на барикадата!!
Уважавам майките кърмачки!Но да си кажа, понеже всички си казват  Mr. Green, някак си ми се струва странно да кърмя детето си до 3 години или до първи клас (имало и такива случаи  Shocked) На мен лично ми идва в повече демонстрацията която се прави с кърменето, особено при големите деца!Да, знам, че не е срамно, но някак си на мен ми е странно да видя в ресторанта майка с 3 годишния си син подала цица, която той държи с две ръце като бутилка и суче. Ами ще зяпат хората - и аз ще зяпам  Shocked
Но,"разни хора, разни идеали" - както е казал Алеко  Peace

newsm10
И сега много майки, които познавам захраниха рано с кисело мляко и обща храна....по ред причини, включително финансови....
А на първата детска консултация преди 13 години ми казаха да почвам ябълковия сок на 45-я ден от раждането! Детето да яде под час, д-р Спок беше  по това време на невиждана почит и ей такива разни разнообразни....
Всеки подобен спор, както се опитах да кажа и по-рано, е точно толкова смислен както споровете между пушачи и непушачи, ползващите предпазни средства и "пазещи  се",  сключилите брак официално и съжителствуващите и так далее....
Ама поне интерес има, та само загалвието нещо не е  в синхрон с  нас Mr. Green

# 280
  • O.A.E./ Пазарджик
верно, ако се джавкате за кърменето по-добре сменете заглавието.
от днешния Биг Брадър се видя, че тя въобще не го иска това дете. дори не го харесва. камо ли да спре да пуши и да пие за да не му вреди, ако го кърми.
за нея това не е желана бременност и си остана с излъгани надежди. сега е сама и си реве. никой не е виновен за грешките, които е направила и сега си носи последствията.
за мен след  видяното днес нейното си е егоизъм. не мога да се разчувствам, нито да си мисля, че е в депресия. и аз съм била "на дъното", без желание за живот, но не бих оставила така детето. горкото то. спи си и нищо не разбира . и по добре.

# 281
Гледах тая вечер. Една объркана жена, тежка депресия, ужасно сложна ситуация, много камери. Страх.

Нормални са и реакциите, с оглед на случващото се. Тя е добра майка, просто и е ужасно трудно. И все пак добре, че не е сама.

Ще взема да отнеса и аз някое определение.  Laughing

# 282

от днешния Биг Брадър се видя, че тя въобще не го иска това дете. дори не го харесва. камо ли да спре да пуши и да пие за да не му вреди, ако го кърми.
за нея това не е желана бременност и си остана с излъгани надежди. сега е сама и си реве. никой не е виновен за грешките, които е направила и сега си носи последствията.

Това, което даваха днес, беше реакцията и от оня ден вечерта, след лайфа и писмото на мъжа й. Жената беше в момент на страхотен стрес и освен това в момента е хормонална бомба. Никакви заключения и изводи не могат да се правят за някой в такъв момент, не зависимо, че бай ти Брадъра пак мънка готови клиширани умопрозрения назаден фон.
   Нека жената се поосвети малко, де.

# 283
И при мен са смесени чуствата към Светлана.Понякога я разбирам,друг път ме е яд на нея и и се чудя на акъла,но в едно съм сигурна и това е ,че е адски объркана и изоставена.Всъщност никой не и е виновен.Дано по скоро се съвземе и да разбере ,че всичко което има са нейните дечица.

# 284
  • O.A.E./ Пазарджик

Това, което даваха днес, беше реакцията и от оня ден вечерта, след лайфа и писмото на мъжа й. Жената беше в момент на страхотен стрес и освен това в момента е хормонална бомба. Никакви заключения и изводи не могат да се правят за някой в такъв момент, не зависимо, че бай ти Брадъра пак мънка готови клиширани умопрозрения назаден фон.
   Нека жената се поосвети малко, де.

оф, не знам, много ми е чужда тая депресия...... Confused не я разбирам....
и мен са ме люляли хормони след раждането. и аз от тях и недоспиване бях станала непоносима, но към детето винаги съм изпитвала страхотно чувство на нежност и саможертва. и страхотен страх да не му се случи нещо. не излизах на терасата даже с него....
знам, че я има....
дано скоро й мине и се сети, че това беззащитно същество зависи и има нужда от нея.

Общи условия

Активация на акаунт