пак за Светлана отББ3

• 26 253
  • 665
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • Ланкър, планините Овнерог
Че и аз бях като Светлана, след като родих. Това с реването след раждане, бебето на корема....дрън-дрън. В началото детето за мен беше причина на болка, не я приемах. Тя плаче и се превива от колики, майка ми тича, а аз гледам тъпо. Нямах сили и нерви. Ай' ся изяжтъ мъ. Майчинските ми чувства дойдоха постепенно с времето-опознахме се, показахме си магариите една на друга....и се заобичахме.
А това, че изневерила на мъжа си......ми от къде го знаете какъв е той. Може да някакъв муньо, дебил, гад....и т.н.
Като й било мъчно за др. дете защо не била излезнела-че в къщата май е цялата й рода в момента. Навън кой я чака?
В никакъв случай не я защитавам, но и не я съдя. Само тя си знае.

# 362
Е хайде сега изяжте я!  Rolling Eyes

# 363
Че и аз бях като Светлана, след като родих. Това с реването след раждане, бебето на корема....дрън-дрън. В началото детето за мен беше причина на болка, не я приемах. Тя плаче и се превива от колики, майка ми тича, а аз гледам тъпо. Нямах сили и нерви. Ай' ся изяжтъ мъ. Майчинските ми чувства дойдоха постепенно с времето-опознахме се, показахме си магариите една на друга....и се заобичахме.
А това, че изневерила на мъжа си......ми от къде го знаете какъв е той. Може да някакъв муньо, дебил, гад....и т.н.
Като й било мъчно за др. дете защо не била излезнела-че в къщата май е цялата й рода в момента. Навън кой я чака?
В никакъв случай не я защитавам, но и не я съдя. Само тя си знае.

Ама не ти дойде да  ум  да родиш в ББ за някой лев, нали? Пушеше и пиеше колкото нея ли,докато беше бременна? Направи мъжа си /който тя твърди,че е най-страхотния мъж на света, а не гад и мухъл/ на  маймуна ли? Какво се сравнявате с нея постоянно ? newsm78

# 364
Че и аз бях като Светлана, след като родих... Майчинските ми чувства дойдоха постепенно с времето-опознахме се, показахме си магариите една на друга....и се заобичахме.

Да се чувстваш така след първото си раждане е напълно нормално - почти всички сме минали оттам. Когато ставаш майка за втори път, обаче, подобно безразличие е вече проблем. Голям и личностен.

# 365
Абе момичета стига сте я защитавали.Както и да го погледна не мога да приема поведението й.Честно да ви кажа моя син е на 1.4 год. и много пъти ми се е пушило,но ме е спирало детето-не мога да му отнема най-хубавото щото аз искам да се гъзаря.

# 366
   Айде бе, и на мен не ми беше розово, болеше ме зверски докато кърмех и трудно свикнах с мисълта , че съм майка.Обаче едва изтраях 2 дена майка да ми къпе детето и веднага си го поех.Направо си ме кефеше.И до днес сама си я гледам / без баби/ и от всичко се отказвам заради нея.
    Но тая е уникална- намам думи направо.Просто ме хвърли в смут тая вечер.Според мен да я номинират да си ходи, че ми се повдига от нея.Пък и не му е мястото на горкото дете там.

# 367
  • Ланкър, планините Овнерог
Разни хора, разни идеали. Пак казвам-не я защитавам, но и не я съдя. Само тя си знае какво й е от вътре. Може пък и вие да сте прави, гледам това, което пуснат по ТВ-то. Може да не съм видяла всичко. Но наистина- все едно гледам себе си преди 5г./ Божееее, кога мина това време/

# 368
  • гр.София-Красна поляна
Направо съм възмутена,нямам думи no
Гледах как бебенцето се разплака а кой мислите отиде да види защо плаче - Тодор,Павел и Вили.
Майка му изобщо незнам дали чу,беше заета с много по важната си цигара.
Незнам момичета.........много съм възмутена.Каквото и да преживява сега детенцето не е виновно за нищо.
И да ви кажа останах с впечатлението,че го гледат повече другите съквартиранти отколкото майка му.

# 369
  • София
Това за брака и го разбирам (тя си е такава или така ми се струва), но да рискува живота на детето си НЕ. Не мога да го приема, една нормална майка, дори и с такива проблеми би помислила на първо място за това кое е по-важно за детето, неговото здраве или цигарите.
  341uu

Peace Peace Peace

# 370
  • София
За брака и не знам-сгрешила, ок, ама да размахаш рогата на мъжа си пред всички и да очакваш да те приеме отново?!? Ако си стоеше при него, извън медийния интерес мисля, че би имала по-голям шанс да я приеме мъжа и обратно.
Защитавах я пред приятелки като пушеше преди да роди, въпреки, че я гледах на денонощния как с Ева изравя фасове и си свива цигари (защото съм била пушачка и знам какво е). Обаче... да кърми и пуши?? И да лъже лекарката, че само си подръпва от цигарите на другите?? Ами то има камери и се вижда!  И кого изобщо лъже в случая? Ужасно жалка изглежда... То сигурно има и много по-лоши майки, а се надявам всичко това да послужи като пример какво не трябва да се прави.

# 371
  • До хладилника, който обичам
Обаче... да кърми и пуши?? И да лъже лекарката, че само си подръпва от цигарите на другите?? Ами то има камери и се вижда!  И кого изобщо лъже в случая?
Има поне няколко изследвания, които показват, че известно количество изпушени цигари все още не са проблем и кърма с малко никотин все пак остава по-полезна за детето (също така се смята, че пушенето по време на бременност е по-вредно от пушенето по време на кърмене, но и за него докторите казват, че по-добре една-две цигари, отколкото припадаща от нерви и абстиненция бременна майка). Точно количество цигари няма да пиша, понеже все пак зависи от скоростта на изпушването им и от това, колко са силни. Но от това, което чета в коментарите (ББ 3 не гледам), си мисля, че кърменето й е последен проблем на жената. Тя явно има доста по-големи проблеми, та хич няма нужда да се кахъри някой баш за това кърми ли, как кърми...

# 372
Но от това, което чета в коментарите (ББ 3 не гледам), си мисля, че кърменето й е последен проблем на жената. Тя явно има доста по-големи проблеми, та хич няма нужда да се кахъри някой баш за това кърми ли, как кърми...

Не го гледам, гледах малко снощи, но режисираната версия. Специално са наблегнали и монтирали кадрите, за да се види каква лоша майка е тя. А дали е така?
Надявам се психолозите на ББ3 да й помогнат. Детето й има нужда от нея, тя от него също, трябва й помощ да го разбере.

# 373
Нещо от форума на ББ3,което ми звучи правдоподобно и за мен това е истината /евентуално сумата може да е различна, но не е от голямо значение/:
20 000.КОМБИНАТА МЕЖДУ БИГ БРАДЪР И СВЕТЛАНА Michael_Nikita 2006-10-26 08:34
На ББ страшно му трябваше бременна жена,която да роди по време на шоуто.Но това не беше достатъчно.Трябваше и нещо по така.Милата Светлана само искаше да попадне в Къщата.Нямаше в главата си безумни идеи да приписва бащинството на малката Амбър/кичозно име,нали,но да е жива и здрава/ на друг мъж,а не на обичния й съпруг.Това беше идея на екипа,която се реализира в строга секретност.Семейството получи горепосочената сума.За тях това са много пари,а за ББ-дребни стотинки,с които си купи сензация.Светлето влезе в Къщата,порева малко първия ден,после забрави и се отдаде на сплетни с Ева Мариянова,другата отчасти посветена в заверата парашутистка в шоуто.
Ако си спомняте на един от първите лайфове Неики Николов обясняваше как пратил Мариола на изследване,защото му се сторила дрогирана.А Светлето просто каза,че е бременна от друг и веднага повярваха.Ако Светла сама искаше да прокара подобна идея без одобрение и спонсорство от ББ,щяха да я разобличат за 15 минути.
ББ обаче е подъл и е възможно да извърти мръсен номер на Светлана.Какъв точно-ще се визи скоро.

# 374
Там е, даже не е и номинирана! Sick

няма да ми е чудно ако вземе тя парите .Историите без краи се оказват печеливши Sick #Crazy newsm78 Здравко ,МИРО а сега и Светлана.всичко е нагласено

Общи условия

Активация на акаунт