пак за Светлана отББ3

• 26 246
  • 665
  •   1
Отговори
# 540
IVKA&MIMI, разбирам, че това е твоето мнение, но...
Тя не захвърля голямото си дете, а преценя, че не може да се грижи за него, така както бащата би се грижил. Не го праща в дом все пак.
И каква е връзката на социалните, те пък за какво са, да я подпомагат ли, що ли? Thinking
Мисля, че си противоречиш, хем не одобряваш да даде голямото си дете на баща му, хем предлагаш малкото да го даде на някой друг Thinking

Аз не се възмущавам. Аз само стоя и наблюдавам и ще правя заключения, когато всичко това приключи. Има много жени като Светлана, но не всички знаят за тях.
НЕ ме разбирай погрешно,пък и да наистина както написах, това е така според мен Mr. Green
Разчиташ мнението ми по въпроса съвсем,съвсем погрешно... Peace...Казвам и се възмущавам как може една майка и жена да захвърли с лека ръка собственното си дете Naughty защото това за мен специално си е живо прехвърляне на топката на другия родител и съответно ЗАХВЪРЛЯНЕ НА ЕДНО ДЕТЕ-не си мисли ако обичаш че налагам мнение,защото аз го изказвам Peace
А за социалните-ти незнаеш ли защо ги намесвам Whistling,ами защото това което прави тази жена за новороденото си бебе е направо противопоказно и жестоко-нито го кърми ,НЕ СТОИ ПрИ НЕГО,единственния път когато я видях да го кърми(след поредното яко напушване) тя му викаше-"Детенце,не ме разигравай"-направо нямам думи относно държание,подход и майчино чуство ooooh! ooooh! ooooh!Та затова ги намесвам-тя заслужава да и вземат детето,в името на неговото добро.....НО пак ще кажа,това си е мое мнение и разсъждение по темата не разчитайте погрешно написаното на съфорумките си...А,ако съм се изразила неправилно-sorry
грешката е моя Wink

# 541
  • Ямбол
IVKA&MIMI, ни най-малко имах намерение да оспорвам мнението ти. Казах вече, че разбирам, че е твое.  Peace
Само лееко се озадачих, без да желая да влизам в спор. Според теб е захвърляне, а според мен е грижа. Тя сама се усеща, че не може да се грижи за голямото и знае, че бащата ще е по-добрия в случая.
И пак според мен няма нужда да се отнема дете за такива действия. Но ти мислиш друго - ОК Peace
Мисля, че го казах, но пак ще се повторя, ако на някой трябва да се отнеме дете, трябва да се започне първо с циганките, които ги продават, осакатяват, рискуват живота на децата си. В къщата на ББ бебето е в супер лукс условия. Е, майката е малко неадекватна, но нито е гладно, нито е неповито, нито е без внимание бебето Hug

# 542
   Абсолютно съм убедена, че цялата история е скалъпена от Биг Брадър, но е съшита с бели конци. Посмъртно не могат да ме убедят, че нормален мъж в такава ситуация може да говори за "фиктивен развод" и за бъдещ съвместен живот със Светлана."Ела и ме вземи" на Светла е също много лоша импровизация.Не е добра артистка и туйто!Моите прогнози- ще си вземат за театрото обещаните им парички и ще се "помирят"  Confused.И любовта и добротата ще тържествуват Heart EyesRolling Eyes

# 543
  • София
Абе може и да е скалъпена историята...и аз го мислих това, ама нали намесват и трети човек /въпросният Луканов/...и той ли пари е взел? Изобщо, що за малоумник трябва да си, за да позволиш подобна гавра със семейството си,а достойнството си, за 10 000 Евро?

# 544
IVKA&MIMI, ни най-малко имах намерение да оспорвам мнението ти. Казах вече, че разбирам, че е твое.  Peace
Само лееко се озадачих, без да желая да влизам в спор. Според теб е захвърляне, а според мен е грижа. Тя сама се усеща, че не може да се грижи за голямото и знае, че бащата ще е по-добрия в случая.
И пак според мен няма нужда да се отнема дете за такива действия. Но ти мислиш друго - ОК Peace
Мисля, че го казах, но пак ще се повторя, ако на някой трябва да се отнеме дете, трябва да се започне първо с циганките, които ги продават, осакатяват, рискуват живота на децата си. В къщата на ББ бебето е в супер лукс условия. Е, майката е малко неадекватна, но нито е гладно, нито е неповито, нито е без внимание бебето Hug

О.К  Peace

# 545
 newsm78Този Луканов....Какво знаете за него? Аз чух само, че е братовчед на любовника. Прозвуча ми като бомба, хвърлена за предизвикване на сензация и догадки, като кукичка за шарани, дали е реален човек?Може и да не е така, не следя всичко от къщата.А иначе- за пари и Миро се направи на маймун, изобщо във всеки сезон има такава режисирана сапунка. Grinning

# 546
  • София
Не, любовника се казва Димирът Луканов, а Елена се избъзика дали е братовчед на Румен Луканов, но казаха че не е.

# 547
newsm78Този Луканов....Какво знаете за него? Аз чух само, че е братовчед на любовника. Прозвуча ми като бомба, хвърлена за предизвикване на сензация и догадки, като кукичка за шарани, дали е реален човек?Може и да не е така, не следя всичко от къщата.А иначе- за пари и Миро се направи на маймун, изобщо във всеки сезон има такава режисирана сапунка. Grinning
Димитър Иванов Луканов си е реална личност. Живее във военен блок в "Дружба"-3.

# 548
   Абсолютно съм убедена, че цялата история е скалъпена от Биг Брадър, но е съшита с бели конци. Посмъртно не могат да ме убедят, че нормален мъж в такава ситуация може да говори за "фиктивен развод" и за бъдещ съвместен живот със Светлана."Ела и ме вземи" на Светла е също много лоша импровизация.Не е добра артистка и туйто!Моите прогнози- ще си вземат за театрото обещаните им парички и ще се "помирят"  Confused.И любовта и добротата ще тържествуват Heart EyesRolling Eyes

Подкрепям 100%  Peace

# 549
  • София

О.К  Peace

А какво ще стане като излезне от ББ и го няма този лукс. Не се държала адекватно, направо се държи безотговорно. На миналия ББ Агенцията за защита на децата писнаха, че увреждали психиката на малката Даная, а сега когато става въпрос за здравето на едно малко бебенце са по- тихи от водата.
Иначе аз също не мисля, че си изостава детенцето - държи си на обещанието, иска да умилостиви мъжа си, съзнава, че това е по- доброто за детето, така поддържа връзка със съпруга си...причините са много.
А за по- тъмната част от българското население- да, съгласна съм, че трябва да се предприеме нещо- аман от институции дето съществуват само заради самото си съществуване.

# 550
"Форум -хителристки в поли"  Laughing

Не можах да се сдържа, да не цитирам едно мъжко мнение  Mr. Green

Тя тая е по-скоро една мърда,отколкото хитлеристка! Извинявам се,за езикът,но от давна някой не ме беше подразвал така ,както това "майче"!!!!!!!!!! fight

Малко си се объркала Simple Smile Това е мнението на един мъж за жените, като теб, които използват такива обидни думи (мърда) и се държат така във "форумите", а не за Светлана.

# 551
.......А за социалните-ти незнаеш ли защо ги намесвам Whistling,ами защото това което прави тази жена за новороденото си бебе е направо противопоказно и жестоко-нито го кърми ,НЕ СТОИ ПрИ НЕГО,единственния път когато я видях да го кърми(след поредното яко напушване) тя му викаше-"Детенце,не ме разигравай"-направо нямам думи относно държание,подход и майчино чуство ooooh! ooooh! ooooh!Та затова ги намесвам-тя заслужава да и вземат детето,в името на неговото добро.....

И аз не съм си кърмила детето.Добре, че социалните не разбраха и да ми го вземат  Crazy

# 552
  • София
Е, това че го кърми не е проблем. Няма да умре, ако е на АМ. Това, което е проблем е, че пуши и му дава кърма, щото била полезна Shocked

# 553
силно се надявам все пак ББ3 да следи за здравето и безопасността на детето  Thinking  ooooh!

# 554
Това, че не го кърми си е нейна работа и въпрос на личен избор, никой няма право да я съди. Това, което мен ме подразни е, че Лана не заяви от самото начало, че няма да кърми, защото така е преценила, а се направи на мъченица, която имала огромно желание да кърми, но видиш ли все нещо и някой и пречело. Търси у другите вина, за да прикрие гузната си съвест. Одеве тризначките я коментираха, че ги обвинила дирекшън, че заради тях не можала да кърми, щото саботирали мисията и нямало храна. Shocked А когато имаше храна като се беше разкърмила като невидяла та... Stop Иначе дежурна на кофата за боклук... Laughing
А тя мисля че си спря кърмата с хапчета, още когато имаше храна. Иначе ако беше продължила да кърми предполагам ББ поне за нея щеше да осигури храна. Rolling Eyes
Ми кажи си- не искам да кърмя и туй то, нейна си работа, кому са нужни тия постановки, драми и разиграване на панаири? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт