Тя не захвърля голямото си дете, а преценя, че не може да се грижи за него, така както бащата би се грижил. Не го праща в дом все пак.
И каква е връзката на социалните, те пък за какво са, да я подпомагат ли, що ли?

Мисля, че си противоречиш, хем не одобряваш да даде голямото си дете на баща му, хем предлагаш малкото да го даде на някой друг

Аз не се възмущавам. Аз само стоя и наблюдавам и ще правя заключения, когато всичко това приключи. Има много жени като Светлана, но не всички знаят за тях.
Разчиташ мнението ми по въпроса съвсем,съвсем погрешно...
...Казвам и се възмущавам как може една майка и жена да захвърли с лека ръка собственното си дете
защото това за мен специално си е живо прехвърляне на топката на другия родител и съответно ЗАХВЪРЛЯНЕ НА ЕДНО ДЕТЕ-не си мисли ако обичаш че налагам мнение,защото аз го изказвам 
А за социалните-ти незнаеш ли защо ги намесвам
,ами защото това което прави тази жена за новороденото си бебе е направо противопоказно и жестоко-нито го кърми ,НЕ СТОИ ПрИ НЕГО,единственния път когато я видях да го кърми(след поредното яко напушване) тя му викаше-"Детенце,не ме разигравай"-направо нямам думи относно държание,подход и майчино чуство
Та затова ги намесвам-тя заслужава да и вземат детето,в името на неговото добро.....НО пак ще кажа,това си е мое мнение и разсъждение по темата не разчитайте погрешно написаното на съфорумките си...А,ако съм се изразила неправилно-sorryгрешката е моя

.
Този Луканов....Какво знаете за него? Аз чух само, че е братовчед на любовника. Прозвуча ми като бомба, хвърлена за предизвикване на сензация и догадки, като кукичка за шарани, дали е реален човек?Може и да не е така, не следя всичко от къщата.А иначе- за пари и Миро се направи на маймун, изобщо във всеки сезон има такава режисирана сапунка.

Това е мнението на един мъж за жените, като теб, които използват такива обидни думи (мърда) и се държат така във "форумите", а не за Светлана.
Иначе дежурна на кофата за боклук...