пак за Светлана отББ3

• 26 258
  • 665
  •   1
Отговори
# 165
Темата е много хубава всъщност....защото не е свързана с изтъкването на колко сме големи и истински майки, защото сме раждали нормално, кърмили сме, захранили сме след 1г. и спим с детето в едно легло, докато влезе в пубертета.....

Тук все такива неща и все по-депресиращи за новите, младите майчета, които се опитват да "ни настигнат".
А действителността се оказва, няма нищо общо с фроума....

Всеки божи ден, тръгвайки си от работа минавам през една от най-посещаваните детски площадки - в парка до паметника на орлов мост. И забързана с мисълта за собственото ми дете, което ме чака, виждам много майки, викащи по децата си, пошляпващи ги, седнали на по цигара/бира в блажено неведение къде и какво точно прави техния наследник, пробутващи им зрънчовци и подобни.  Е никоя ли от тях не е от форума....

Същото виждам и в градинката на Графа до св.Седмочисленици - ама точно същата картинка....и там ли няма форумски майки....е как пък най-златните се събрахме тука....

Лошо няма, всеки си решава, аз самата изобщо не съм идеалната майка.....и това е нормално, идеални няма, лошото е, когато вместо да помогнем на някой му избождаме очите,защото моята ситуация, когато влязох за първи път във форума беше точно, като на Биляна, ама едно към едно, бременеехме заедно и децата ни се родиха заедно с няколко дни разлика - всичко съм го изпитала едно към едно и не беше хубаво...никак, ......така че стига сме съдили, защото не се знае нас как ще ни съдят.

# 166
  • Сливен
Винаги съм се чудила на маики ,които могат да кърмят.а не искат.
Ми аз съм от тях.
Ако ти е толкова странно питай с радост ще ти отговоря , защо не исках да кърмя Crossing Arms
Ми то нема нужда да пита някой - ясно е  Mr. Green Mr. Green
Всичко опира до мисловния процес  Mr. Green Sick Mr. Green
Да при някои явно липсва #Crazy или е на изчерпване.
А и като гледам ромчетата, които са кърмени, доста време колко са умни, чак срам не хваща, че не съм кърмила Stop
Joy Joy Joy

Личи си, че имаш опит с кърмените ромчета  Laughing Laughing
Добре е за детето ти, че не си кърмила определено... със сигурност няма какво да му предадеш ..

Апропо, темата е за Светлана........
Отдавна вече не е Simple Smile Темата е за "Кой го тресе комплекс, че не е кърмил" Simple Smile

Именно! Достойни за съжаление и тресящи се от комплекси...  baby_neutral baby_neutral  Laughing

# 167
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Едно толкова объркано същество просто има нужда от някой който да я подкрепи и да я върне на тоя свят- тя живее направо кошмар и смятам, че неправилните и преценки се дължат на това.
Е, този кошмар си го е направила само тя и никой друг. А за неправилните преценки... съдейки от цялата предистория, оставам с впечатлението, че тя е по-скоро човек на действието, отколкото на мисълта... не в добрия смисъл.
Е, като си го е направила сама, няма ли право да и се помогне.  Laughing
Скачаш с парашут, чупиш си крака- е не -така ще си ходиш, защото сам си си виновен- никакъв гипс за теб, нещастник такъв. Вкъщи те чака семейство ти си тръгнал емоции да си създаваш- никакви емоции за семейните хора! Laughing

# 168
Скачаш с парашут, чупиш си крака- е не -така ще си ходиш, защото сам си си виновен- никакъв гипс за теб, нещастник такъв. Вкъщи те чака семейство ти си тръгнал емоции да си създаваш- никакви емоции за семейните хора! Laughing
Еееее, чакай сега, да скочиш с парашут и да забременееш по интернет не са равнозначни... като емоции за разнообразяване на семейни хора Grinning

# 169
а какъв комплекс развиват не-кърмилите жени  newsm78

# 170
  • Linz

newsm78
Чакам някой да ми постави диагноза...

# 171

Няма как да знам Simple Smile

# 172
Абе извода е един - по-малко време да се прекарва в интернет.  Laughing
Повече навън, стига с тия форуми, айсикюта, чатове, месинджери и такива.

# 173
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Еееее, чакай сега, да скочиш с парашут и да забременееш по интернет не са равнозначни... като емоции за разнообразяване на семейни хора Grinning
Нали си наясно, че по интернет не стават тези работи Wink

# 174
Аз така и не разбрах къде точно в интернет го е срещнала тоя тип. Щото ако е в сайт за запознанства примерно, то тя направо си е казвала "Ела Вълчо, изяж ме"  Wink

# 175
  • Ямбол
а какъв комплекс развиват не-кърмилите жени  newsm78

Те си го казаха и до някъде ги разбирам. В един момент след раждането си, жената е много объркана и ако е под нападките на майките в кърмаческия направо комплекс се развива. Аз съм кърмила, но там не влизам. Някои даже са се отвратили, мисля Биляна беше.

# 176

Няма как да знам Simple Smile

Дона, явно не съм разбрала, мислех, че говориш сериозно за комплекси. Peace
И понеже май ти каза първа ( извинявам се ако не си била ти) помислих, че знаеш нещо
повече за комплексите на не-кърмещите.

Чуството за вина, което някои тук споделиха, че са имали, поради това, че по една или друга причина не са кърмили не мисля, че е в категорията на комплексите.

# 177
да се каже, че не-кърмилите имат комплекс, е толкова логично, колкото да се каже същото за кърмилите - т.е. никак
въпросът не е в позицията, а в това как си я отстояваш

# 178
да се каже, че не-кърмилите имат комплекс, е толкова логично, колкото да се каже същото за кърмилите - т.е. никак
въпросът не е в позицията, а в това как си я отстояваш

не, комплексът е понятие от психологията мисля, което индикира проблем и следователно начин за справянто му. не е в-с на отстояване на позиции.

а аз хора с проблеми ( комплекси) от кърмеща, и некърмеща страна не видях тук.
това и исках да се уточни. наистина ли не-кърмещи жени развиват комплекси ( някакви) , или просто употребяваме думата, за да се почуства другата страна зле.

# 179
Аз преживях някой доста ужасни неща по време на бременността си, после и по време на кърменето си, но не се отказах, нито пък се отрази стреса по някакъв начин на детето... Понякога и с това се прекалява... Всички сме подложени на стрес, но и не сме расли под похлупак, така се изгражда имунитет, ставаш по-силен психически, порастваш.... А за Светана - това си е нейн избор в крайна сметка, а и доколкото разбрах тя каза, че няма да го накърми след като си изпуши цигарата, а не че изцяло спира да кърми... Според мен при нея нещата са така- известна доза, май доста голяма, лабилност, донякъде инфантилност и неинформираност... Абе не мисля, че някоя от нас може да съди жената за каквото и да е... Ще и мине, ще се успокои...

Общи условия

Активация на акаунт