Тук все такива неща и все по-депресиращи за новите, младите майчета, които се опитват да "ни настигнат".
А действителността се оказва, няма нищо общо с фроума....
Всеки божи ден, тръгвайки си от работа минавам през една от най-посещаваните детски площадки - в парка до паметника на орлов мост. И забързана с мисълта за собственото ми дете, което ме чака, виждам много майки, викащи по децата си, пошляпващи ги, седнали на по цигара/бира в блажено неведение къде и какво точно прави техния наследник, пробутващи им зрънчовци и подобни. Е никоя ли от тях не е от форума....
Същото виждам и в градинката на Графа до св.Седмочисленици - ама точно същата картинка....и там ли няма форумски майки....е как пък най-златните се събрахме тука....
Лошо няма, всеки си решава, аз самата изобщо не съм идеалната майка.....и това е нормално, идеални няма, лошото е, когато вместо да помогнем на някой му избождаме очите,защото моята ситуация, когато влязох за първи път във форума беше точно, като на Биляна, ама едно към едно, бременеехме заедно и децата ни се родиха заедно с няколко дни разлика - всичко съм го изпитала едно към едно и не беше хубаво...никак, ......така че стига сме съдили, защото не се знае нас как ще ни съдят.

или е на изчерпване.
Темата е за "Кой го тресе комплекс, че не е кърмил"