пак за Светлана отББ3

• 26 258
  • 665
  •   1
Отговори
# 150
Емия, не знам за другите, аз моята позиция за кърменето съм я казала където трябва, вкл. в тази тема, тъй като кърменето стана подтема.  Апропо, темата е за Светлана........

# 151
Апропо, темата е за Светлана........
Отдавна вече не е Simple Smile Темата е за "Кой го тресе комплекс, че не е кърмил" Simple Smile

# 152
Да де,за Светлана, Winkноооо колежката Дона е абсолютно права.
Та какво казвахте за Светлана? newsm78
Няма да спя ако не кърми. Mr. Green

# 153
Едното ми дете е кърмено,другото-не.Развитието и на двете е съвсем нормално,вече са големи.Това,което забелязах,е че кърменото боледуваше много по-малко от другото.Но не мога да съм сигурна,че го дължа изцяло на кърмата,защото  некърменото имаше здравословни проблеми и изобщо беше доста усложнена ситуация.Да са живи и здрави и кърмените,и некърмените бебенца! Hug
Но пък съм категорично против бременна или кърмачка да пуши.Като спре да кърми,да си пуши извън стаята на бебчо,щом така е решила.

# 154
е не е честно  Grinning - попрочети малко назад, де  Grinning
понеже в друга тема съм казала, че мога да врачувам, та.., кълбото ми говори, че те очакват доста безсънни нощи  Laughing

# 155
кълбото ми говори, че ти очакват доста безсънни нощи  Laughing
Абе ние така и така не спим заради нощните кърмения, споко Mr. Green

# 156
е не е честно  Grinning - попрочети малко назад, де  Grinning
понеже в друга тема съм казала, че мога да врачувам, та.., кълбото ми говори, че те очакват доста безсънни нощи  Laughing
Тцц,не ща да чета назад. WinkПрочети ти,там съм писала,че случайно влизам в тая тема. Брадъра не ме интересува,още по -малко букета от отпрепки събрани там.Гледах един път около 10 минути в началото и не мисля да повтарям.БЛЯК.Та ако ще да кърми ако ще...абе нейна си работа.
Имам по-интересни занимания от това да зяпам тая измет. Laughing

# 157
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Мен ми е чудно друго. Има възмутени в къщата, има и приятели в къщата, има и духовник в къщата. Как никой не намери подходящия начин да се погрижи за нея. С подмятания за пушенето -няма да спре да пуши. Никой не я насърчи да не го прави. Едно толкова объркано същество просто има нужда от някой който да я подкрепи и да я върне на тоя свят- тя живее направо кошмар и смятам, че неправилните и преценки се дължат на това. Нямам предвид решението да не кърми, а това, че докато беше бременна пушеше. Иначе възмутени- много. Никой не и подаде ръка в тази трудна ситуация- само я одумват зад гърба и и подмятат разни неща...Така си мисля аз...

# 158
  • Ямбол
Не се сдържах:

Цитат
mama_kenga

Пуснато на Чет Окт 26, 2006 10:26 pm    . Аз на тези спорове им знам всички реплики - 2-3 години съм се сражавала срещу фанатизирани кърмачки в бг-маммата. Няма нещо, което да не сме дъвкали.
........
 забранено ми е да пиша - не знам защо обаче са ми разрешили да чета. По странен начин ми наложиха бан - без каквото и да било предупреждение и то завинаги.Ама няма сега какво толкова да се обсъждат смахнатите решения на началниците.
........
Да съживя темата с едно цитатче от Бг-мамма - форума за кърмене. И това е един щадящ цитат, който видях ей така, между другото - ако си поставя за цел да ви публикувам всичките им фанатизми направо няма да повярвате за какво иде реч.
Следва цитат и линк от тук Mr. Green

# 159
  • София, "Младост 3"
за кърменето - не успях да кърмя по ред причини нито първото нито второто
не осъждам невъзможността да се кърми, но осъждам липсата на желание, което обаче не ми пречи да дам право на избор на всеки
но както писа мъжа на Светлана - всеки си носи последиците от избора си
тя - своите

и да - Светлана е сгафила и то доста и не виждам как с лека ръка ще се подмине ЧУЖДО дете от мъжа й! моя мъж докато бях бремнна го сгащих с любовни СМС-и само и щях да се разделя с него, камо ли да ми довлече дете от друг!
отказа на Светлана го тълкувам като пълно нейно нежелание да има това  дете - тя подсъзнателно си го изкарваше на детето още докато беше бременна - щото със сигурност вече съжалява, че го е задържала. жал ми е най-вече за детето, а тя - нека си носи последиците, не че аз няма утре да съм на нейно място може би - но пък и аз ще си заслужавам последиците ако това стане

# 160
Никой не я насърчи да не го прави.
как да я "насърчи" например?
хората деликатно са й го казали, АГ-то също, какво повече да направят?
ако й вдигнат скандал - лошо, нервите са вредни за нея и бебето
с добро - тя си прави оглушки
не й е за първи път все пак майчинството, нито е на 18 г.
ужасно е безотговорна във всичките си действия  ooooh!

# 161
  • София, "Младост 3"
Мен ми е чудно друго. Има възмутени в къщата, има и приятели в къщата, има и духовник в къщата. Как никой не намери подходящия начин да се погрижи за нея. С подмятания за пушенето -няма да спре да пуши. Никой не я насърчи да не го прави. Едно толкова объркано същество просто има нужда от някой който да я подкрепи и да я върне на тоя свят- тя живее направо кошмар и смятам, че неправилните и преценки се дължат на това. Нямам предвид решението да не кърми, а това, че докато беше бременна пушеше. Иначе възмутени- много. Никой не и подаде ръка в тази трудна ситуация- само я одумват зад гърба и и подмятат разни неща...Така си мисля аз...

на 100% съгласна - просот там няма свестни хора - ма нито един и на никой РЕАЛНО не му пука нито за нея нито за детето

# 162
  • София, "Младост 3"
тя не знам дали е безотговорна - със сигурност е адски депресирана
а дали сама си  е виновна - това вече е др тума
но просто е депресирана и реакциите й вече са напълно неадекватни

# 163
Едно толкова объркано същество просто има нужда от някой който да я подкрепи и да я върне на тоя свят- тя живее направо кошмар и смятам, че неправилните и преценки се дължат на това.
Е, този кошмар си го е направила само тя и никой друг. А за неправилните преценки... съдейки от цялата предистория, оставам с впечатлението, че тя е по-скоро човек на действието, отколкото на мисълта... не в добрия смисъл.

# 164
Ами като има нужда от помощ,да си вземе детето и да излезе.Има си близки,да й подадат ръка.Съквартирантите са влезли в къщата за наградата,а не за да стават опора на Светла и родители на дъщеря й.Ама и тя стои там,като се надява,че ако изплаче толкова сълзи,колкото Миро от ББ2,ще победи,щото играчи без" драми" нямат шанс.ББ е игра,не благотворителна организация или клиника.Всеки е сам за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт