пак за Светлана отББ3

• 26 256
  • 665
  •   1
Отговори
# 285
Добре че беше тая тема, че да гласувам в 2-те анкети.
Отдавна изгубих предишния интерес към форума.

# 286
Не я разбирам Лана,колкото и да искам.Положенито, в което се намира е деликатно,но бива ли за това да плаща едно малко бебе?Не трябва ли приоритетите сега да бъдат други?
От една страна се ядосвам като я гледам,а от друга се питам аз как бих реагирала в подобна ситуация.
Силно се надявам Лана да върне емоционалното си спокойствие и да се отдаде на бебето си.

# 287
Не я разбирам Лана,колкото и да искам.Положенито, в което се намира е деликатно,но бива ли за това да плаща едно малко бебе?Не трябва ли приоритетите сега да бъдат други?
От една страна се ядосвам като я гледам,а от друга се питам аз как бих реагирала в подобна ситуация.
Силно се надявам Лана да върне емоционалното си спокойствие и да се отдаде на бебето си.

и аз мисля така и се надявам , но май не се отдава на бебето си много много ,май все другите съквартиранти го гледат милото

# 288
Istinata e ,che mnogo maiki sa takiva kato neia ,za sajalenie..... prosto jenata ne moje da prieme che e izostavena i v tozi moment niama nikoi do neia ..vsashnost  da vi kaja ne moga da razbera za kakvo civri tolkova ........tia kakvo ochakva ot sapruga si,nima da ia prieme i da gleda nechie chujdo dete.Tia tova si go e znaela mnogo otdavna  az samo moga da kaja gorkoto dete ,to ima nujda nai-mnogo ot neia, a ne ot EVA.
Tia  taia ne znae kade se namira napravo ni eochakvame dete da gleda ,tia da mu misli, tia si nosi krasta.

# 289
Иххх само МамаКенга липсва тука да ви каже кой кърми, кой не кой с колко гънки на мозъка е.... hahaha
По темата  дайте подробности какво е станало...не успях да гледам днес нищо....

# 290
  • София
Много съм раздвоена относно Светлана.
От една страна я оправдавам предвид ситуацията в която е изпаднала, но от друга абсолютно не. В крайна сметка цялата тази каша е по нейна вина, абсолютно. За какво влезна в ББ ? С цената на какво реши да се прави на известна - на едно разбито семейство, на 2 дечица, които с нищо не са виновни, на многото разочаровани роднини и приятели, на какво ? Абсолютно безумна постъпка - постъпка на егоист ! Тя за момент помисли ли за съпруга си, за когото твърди, че обича ? Да го изложи пред цяла България като сподели пред всички за изневярата си, а можеше всичко да остане между тях двамата и нито той, нито тя да ги е срам да се покажат на улицата. Тя помисли ли за дъщеря си, която сигурно ще понесе най-тежко всичко - разделени родители, подигравки на приятелчетата си след време ............. Колко уникално безмозъчно същество трябва да си за да причиниш всичко това на хората, за които твърдиш, че обичаш ? Потресена съм ! От самото начало ми стана неприятна с всичко това. Сега да си носи кръста - жалко само за двете невинни душички. Интересно ми е и защо е задържала детето след като от самото начало е било ясно, че ще се стигне до тук ?

# 291
и аз така.

В Биг Брадър специално ги подбират такива Simple Smile И, между другото, аз продължавам да се изненадвам колко лесно е да прелъжеш "масовият зрител" да гледа дори и отвратителни неща, стига да са подходящо (и най-вече масирано) рекламирани.

Не знам, за мен цялата тази "реалити" е толкова нереална че нема на къде повече. Една проста промивка на мозъчетата ни - за да сме готови да приемем после от живота всякакви простотии, без да ни прави впечатление или да предизвиква каквото и да е било възмущение. Защото сега тук мислите и дискутирате, но и претръпвате същевременно.

А като се замисли човек за секунда - това си е пълна свинщина - както за тези дето са се "изтъпанили" там, така и за самите, ъъъ... уреждащи тази душевна, ще използвам (почти) метафорично думата - душевна проституция.

В подобен ракурс са и мислите ми за тази майка. Само дето на сергията не са единствено нейните лични прелести, а се изнасят и тези на близките и, и така.... Готови, раз-два, семейството в кошчето, майчинството - в един отвратително изроден вариант - всички виновни освен съзнателно набуталата се в бизнеса "мама". Дайте да и посъчувстваме на дребните проблемчета, без да мислим за основният - че де-факто си продава интимната, лична и съкровена част - отношенията със съпруг и деца, личното - това което ни прави личности... продава го за пари, известност и неясно каква садомазо тръпка.

Не е самичка, и не е единствената, но, моля, бива ли по такъв начин да се налагат стандарти чрез "реалити" шоу. Реалити дрън-дрън - може би ще стане ако продължавате да гледате тази _опасна_ боза. Ма вие си знаете... да са живи и здрави децата ни и дано да имат шанса да се самоосъзнаят а не да се асоциират с такива... съзнателно избрани отклонения. Нали не мислите че хората там са представителна извадка на "нормалните" хора към момента в България?

еди.

От една страна я оправдавам предвид ситуацията в която е изпаднала, но от друга абсолютно не. В крайна сметка цялата тази каша е по нейна вина, абсолютно. За какво влезна в ББ ? С цената на какво реши да се прави на известна - на едно разбито семейство, на 2 дечица, които с нищо не са виновни, на многото разочаровани роднини и приятели, на какво ? Абсолютно безумна постъпка - постъпка на егоист ! Тя за момент помисли ли за съпруга си, за когото твърди, че обича ? Да го изложи пред цяла България като сподели пред всички за изневярата си, а можеше всичко да остане между тях двамата и нито той, нито тя да ги е срам да се покажат на улицата. Тя помисли ли за дъщеря си, която сигурно ще понесе най-тежко всичко - разделени родители, подигравки на приятелчетата си след време ............. Колко уникално безмозъчно същество трябва да си за да причиниш всичко това на хората, за които твърдиш, че обичаш ? Потресена съм ! От самото начало ми стана неприятна с всичко това. Сега да си носи кръста - жалко само за двете невинни душички. Интересно ми е и защо е задържала детето след като от самото начало е било ясно, че ще се стигне до тук ?

# 292
По принцип, всеки в ББ играе някаква роля и следва Сценария - гледах първите два сезона, вторият си беше чист сапунен сериал.
Този сезон не го гледам, но съм сигурен, че пак сценаристите са си свършили работата. Но въпросната Светлана май не играе, а си й идва отвътре  Simple Smile - който гледа, да каже така ли е.

# 293
  • Smallville
От една страна я оправдавам предвид ситуацията в която е изпаднала, но от друга абсолютно не. В крайна сметка цялата тази каша е по нейна вина, абсолютно. За какво влезна в ББ ?
Съгласна съм,че всичко е по нейна вина и тя го осъзнава,затова е предприела да влезе тук.Мисля,че навън тя не би могла да се справи сама,поставете се на нейно място,колко от вас биха се справили без любимите мъже и родители,които да помагат.Говорим и от финансова гледна точка,как ще се справи тя сама в ситуацията?Може ли да си позволи всичко необходимо за едно раждане? Тя сама каза съвсем сама съм,няма кой едно цвете да ми донесе.Да тя е виновна за ситуацията,мислила е едно а се оказало съвсем друго, и тя го съзнава,но не знам дали е била наясно каква цена ще плати за това,но все пак,за да са добре децата ми и аз бих се жертвала. Да някои ще кажат да е мислила когато се забъркала в историята,но след като нещата са непоправими,тя ще си носи кръста и тя го носи. Първото което трябваше да преглътне е да преотстъпи Лори на баща и.Мислите,че не я боли ли?Не я защитавам,и аз съм раздвоена,ситуацията е сложна. Но хайде кои сме ние че да я съдим за действията и постъпките и.И нека този който е безгрешен, пръв хвърли камък....

# 294
  • O.A.E./ Пазарджик
не е въпроса кой е безгрешен и кой не. всеки е изпадал в безизходица. важно е как ще излезеш от ситуацията.
разбирам, че може да е влезнала, защото е нямала пари за раждането и е била сама.
 но поне малко да се държи с достойнство и самоуважение. ако въобще й са познати.
да се грижи за детето, а не да събира фасовете от пепелниците и да продължава да се налива с алкохол.  Sick
можеше и Биг   Брадър да спечели........

# 295
А като се замисли човек за секунда - това си е пълна свинщина - както за тези дето са се "изтъпанили" там, така и за самите, ъъъ... уреждащи тази душевна, ще използвам (почти) метафорично думата - душевна проституция.

Аз пък мисля независимо,че  се търси сензация,тази свинщина ни заобикаля навсякъде навън.Това са нещата от живота.Тези хора събрани там са част от нашето общество,тези качества  добри и лоши които там изпъкват ги притежаваме и ние...Двуличие,егоизъм,интриганстване....всичко това е реалност и навън.Може би трябва да се извлече поуката от цялата работа,а не да се търси виновен и да се критикува....

# 296
Гледах началото на ББ, заприлича ми на цирк. На онзи цирк от едно време по панаирите, с Брадатата жена, Сиамските близнаци и прочее физически уродства. Само дето тук са наблегнали на душевните недъзи и психо отклонения. Мнението на Джулиана го споделям. Това на еди, също. Но, докато има зрителски интерес и печалба, продуцентите не мога да ги обвинявам, те си вършат работата=печелят аудитория=рекламодатели=пари.

# 297
   Не вярвам, че не иска детето си, че не го приема и че не го харесва.Просто се чувства адси объркана, сама, изоставена, на път да загуби и дъщеря си и брака си и всичко.Да, допуснала е грешка, защото е човешко същество.Забременяла е от друг, нима на много жени не им се случва да забременеят от мъж, който да отхвърли детето и да ги изостави и после не остават сами в болницата, след раждането, в живота.....Сгрешила е, може би, най-много за това, че е наранила съпруга си и Лори.Ами така е в живота, много наранени хора има, живота е суров, поднася ти тъга, която не си заслужил.Поднесъл я е и на Светлана, поднесъл я е и на съпруга й и невинната и дъщеря, а най-много я е поднесъл на това невинно малко същество, което спи в кошчето и сякаш трябва да се чувства "виновно" за създалата се ситуация.То е в най-трудното положение. Но не мисля, че майка му не го харесва.Много жени реагират по този начин при първите срещи с бебето си - не го възприемат, не го харесват, не го обикват веднага.Що психолози са изписали по тоя въпрос.Понякога майчината любов се заражда по-късно, а депресията те тресе още от раждането.Хеле пък Светлана - просто ми е жал за нея, как се е омотала. Мисля, че трябва да сме по-толерантни!

# 298
  • Smallville

но поне малко да се държи с достийнство и самоуважение. ако въобще й са познати.

Мисля,че в момента и липсват,по обясними причини.И аз да бях на мястото и щяха да ми липсват.дори и да съм ги притежавала някога

# 299
според мен ББ3, както и предните ББ, се осмислят в пряк и преносен смисъл от предаванията на Ники Кънчев и производните му с тема "отношенията в ББ" - имам предвид, че уважаемите водещи и добре подбраните "гости" промиват мозъка на зрителя с тънки и не дотам внушения, като случващото се в къщата ни се поднася в контекста на някакво внушение - "ето, това, което виждате е защото и еди как си и трябва по този именно начин да се тълкува....."

Общи условия

Активация на акаунт