пак за Светлана отББ3

• 26 254
  • 665
  •   1
Отговори
# 345
Добре де, защо вместо да плаче и да се тръшка, не си вземе бебето и не се опита да спаси брака си, ако има какво да спасява newsm78. Никой не я държи в Къщата насила, а брак от разстояние не се оправя. Мъчно й е за Лори, ами то детето си е вкъщи и я чака. Целият този рев и тръшкане "колко съм нещастна" ми идва в повече. А от Биг Брадър могат да й помогнат, като я свържат с психолог, защото жената кара тежка следродилна депресия и проблемът й може да се задълбочи.

# 346
Изтривам си поста.

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 15:56 от МИМКА

# 347
Аз се убедих ,че тая не е вред.

# 348
  То е ясно че не е вред.Тя въобще няма желание да бъде майка и това не е свързано само с това че пуши сега.Ами пиенето и пушенето по време на бременноста.Абе нямам думи за нея.

# 349
Сега ще се появят "широко скроените" и защитнички и ще ви направят на пух и прах! Какво и е на жената! Една силна българка,героиня, опълчи се  срещу всички ,заради детето  и любовта си!  Е,сега не  го иска много , ама ще си го поиска.... и мъжа си много обичаше, ама  малко късно го разбра.... Да не съм чула да я клеветите повече,злобарки такива! Я се погледнете- вие да не сте по-добри?! Joy

# 350
  • София
  То е ясно че не е вред.Тя въобще няма желание да бъде майка и това не е свързано само с това че пуши сега.Ами пиенето и пушенето по време на бременноста.Абе нямам думи за нея.
Това, че пушиш по време на бременност не значи, че нямаш желание да си майка, Светлана просто не е в ред психически, нещо й има.

# 351
Мноуу ми е интересно кво сте се завъзмущавали толкова? Дреме и на Светлана за вашата дискусия.
Само събирате негативни емоции...
Правете секс  Peace

# 352
  • София-България, Израел - където си поискам
Искам, но не мога да бъда толерантна към Светлана. Страшно ми е мъчно за децата и.
Нямам думи, разтрепервам се само като я видя.

# 353
Искам, но не мога да бъда толерантна към Светлана. Страшно ми е мъчно за децата и.
Нямам думи, разтрепервам се само като я видя.

Внимавай да не припаднеш!

# 354
Светлана още ли е в ББ3?

# 355
Там е, даже не е и номинирана! Sick

# 356
Абе хора, цялата работа е скалъпена бе.
Театър "Сълза и смях" ряпа да яде.
Сега  в петък мъжа и ще каже че я приема и нея и детето и...така.
Подозирах го аз от самото начало, ама вие...не та не.

# 357
И аз см убедена,че така ще стане. И край на драмите! Освен ,ако не се появи  лавъра да ревне,че я иска с детето  Joy Joy

# 358
И аз см убедена,че така ще стане. И край на драмите! Освен ,ако не се появи  лавъра да ревне,че я иска с детето  Joy Joy

Нищо чудно!Може и някой суинг  ли кво там му се викаше да ни спретнат!  Joy
Очаквай неочакваното! Joy

# 359
Това за брака и го разбирам (тя си е такава или така ми се струва), но да рискува живота на детето си НЕ. Не мога да го приема, една нормална майка, дори и с такива проблеми би помислила на първо място за това кое е по-важно за детето, неговото здраве или цигарите.
  341uu

Общи условия

Активация на акаунт