пак за Светлана отББ3

• 26 253
  • 665
  •   1
Отговори
# 390
 spam2Воден дух, вече ставаш досаден с твоето отнемане на бебето.Вече почвам наистина да вярвам, че не го мислиш това, което го казваш, а просто целиш "да разбуниш духовете", тоест да предизвикваш спорове тука.Айде бягай да играеш! ignore2

# 391
Тази Светлана е отвратителна кокошка #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Няма право да се държи така към новороденото си момиченце!
А обясняваше колко силна жена била и как щяла да се справи сама с децата си
Че тя не го поглежда като се разплаче, добре, че има хора в къщата, които да му обърнат внимание на малкото бебе
Абе ужасна е тая  #Cussing out

Т'ва същество изобщо не може да се нарече МАЙКА.... #2gunfire
Такава безотговорност към едно бебе  newsm78
Срам и позор  Embarassed

# 392
Аз пък вече много искам да покажат мъжа на Светлана.Ей,богу ще умра от любопитство Crazy

# 393
Аз пък вече много искам да покажат мъжа на Светлана.Ей,богу ще умра от любопитство Crazy

И аз искам да го видя.Даже мислих,че снощи ще го покажат,но ...уви.

# 394
Аз пък не мога да разбера вие като казвате, че е безотговорна.. След като сте родили не е ли имало период, в който сте били ошашавени, чудели сте се какво да правите и сте оставяли някой друг да ви гледа бебето? Не сте ли страдали дори от минимална форма на депресия? Знаели ли сте как да постъпите във всеки един момент, уравновесено, усмихнато и сигурно? Не сте ли се скапвали от плача на детето?

А не забравяйте, че при нея има и известна доза емоционални проблеми, които разбираемо, някак си, са по-важни дори от детето и в този момент..

И каква безотговорност, какви 5 лева? Гладно ли е? Голо ли е? Болно ли е? Недоспало ли е? Я вижте колко хора го обгръщат с обичта си Simple Smile

Майчинският инстинкт може да се събуди малко по-късно.. съвсем нормално, струва ми се.
Като толкова много не можете да я гледате, когато излиза се наредете и я замервайте с камъни..

# 395

Подобни чувства изпитвах при първото си дете! Като се роди Рая - все едно винаги съм била с две деца! Никакви проблеми с майчинското чувство!

# 396
  • София
Аз пък не съм имала моменти, в които не съм знаела какво да парвя бебето, обичала съм дъщеря ми още преди да я извадят на бял свят, след като я видях просто продължих да я обичам. Честно казано ми е странно това "майчинското чувство идва по-късно"...как по-късно, нали 9 месеца си го носил.  newsm78 А иначе всеки е имал моменти, в които е искал да му погледат малко детето, ама никога не съм имала моменти в които за цял час да оставя бебето само, без да ходя да видя плаче ли, не плаче ли...не се ли е събудило.

# 397
Аз пък не съм имала моменти, в които не съм знаела какво да парвя бебето, обичала съм дъщеря ми още преди да я извадят на бял свят, след като я видях просто продължих да я обичам. Честно казано ми е странно това "майчинското чувство идва по-късно"...как по-късно, нали 9 месеца си го носил.  newsm78 А иначе всеки е имал моменти, в които е искал да му погледат малко детето, ама никога не съм имала моменти в които за цял час да оставя бебето само, без да ходя да видя плаче ли, не плаче ли...не се ли е събудило.
И аз така.Както с първото,така и с второто си дете. Никой не ми е помагал даже и 1 ден и с двамата,докато бяха бебета, а когато се роди дъщеря ми,мъжът ми беше в чужбина,върна се за 1 месец и пак замина  . Не съм имала кой да ми помага,защото аз самата не съм искала и съм се справяла .Така че изобщо не мога да приема такова отношение  като нейното за нормално, камо ли да  защитавам. Много е жалка,много..

# 398
Аз пък не мога да разбера вие като казвате, че е безотговорна.. ..
......
А не забравяйте, че при нея има и известна доза емоционални проблеми, които разбираемо, някак си, са по-важни дори от детето и в този момент....

И каква безотговорност, какви 5 лева? Гладно ли е? Голо ли е? Болно ли е? Недоспало ли е? Я вижте колко хора го обгръщат с обичта си Simple Smile ....

Майчинският инстинкт може да се събуди малко по-късно.. съвсем нормално, струва ми се.

Всеки има емоционални проблеми,но никой не си ги решава по телевизията.Като й е толкова тежко да се прибира...И няма абсолютно нищо,което е по-важно от детето.

Бебето не е на хората,за да го обгръщат с внимание ,а на Майката.НИКОЯ нормална майка няма да си зареже детето(бебето) САМО ,за да пуши и да си бъбри.Даже не разбра кога бебешока се разплака,а Мъжете й го успокояваха.

А МАйчинското чувство или го имаш или не.Девет месеца като гледам пак й нямаше чувството ,щото постоянно си тровеше второто дете.Вече има едно дете и ТРЯБВА да има майчински инстинкти,въпреки проблемите.Нормално е някой да ти помага за отглеждането,но....тоова нейното е БЕЗОТГОВОРНО.

Поне това е моето лично мнение и не ангажирам никой с него.

# 399
На който никога не е изпитвал следродилна депресия, не му пожелавам да я изпита. Но който я е изпитвал, знае за какво става въпрос. Не оправдавам Светлана, но не мога и да я съдя. Просто се надявам за нея нещата да се развият в положителна посока, защото от това зависят две деца.
Освен това перфектни майки няма, дори и в този форум.
А пък и в началото на тази тема много хора твърдяха, че кърмненето и други неща са въпрос на личен избор. Тогава какво й се месите на Светлана как ще си гледа децата? Thinking

# 400

Всеки има емоционални проблеми,но никой не си ги решава по телевизията.Като й е толкова тежко да се прибира...
Много точно и ясно казано. Да си го гледа както иска, но не и да казвате,че изобщо го гледа,полага грижи за него и прочие.

# 401
Целта на Големия брат е именно тази, да разбуни духовете. Доста успешно се справя, нали...

# 402
# 403
Тя си знае, защо е решила да решава проблемите си в ББ.
Аз не разбирам защо вие я обиждате, наричате я кокошка, патка и т.н. Ами ако вас също ви обиждат така, защото кърмите или не кърмите, защото слагате шапка или не, защото пушите тайно на терасата, докато детето спи...
Не одобрявам доста неща в хората, не само в Светлана, защото те не отговарят на моя мироглед, на моята преценка за правилно. Но знам, че хората имат други представи и усещания и аз не мога да ги обиждам, защото не спазват моите.

Много е лесно някой да бъде оплют във форума, да си излеем отрицателната енергия. На мен лично ми става гадно от толкова много "мръсни" усти, на хора, които се смятат за безгрешни.

За майчинското чувство - чела съм за жени, на които им е тдруно първите седмици да приемат детето. И то тук, в този форум. За жени, които не им стигат нервите за бебето им в първите дни. Които са уплашени и нямат подкрепа. Светлана е разчитала доста на съпруга си за първото дете, предполагам затова сега е ошашавена.

Аз не я защитавам, не съм адвокат. Пиша, защото ме изумяват обидите и коментарите ви. И от възмущение, не да ви съдя. Тази жена има нужда от помощ и подкрепа, не от линч. Да излезе от тази къща и да се приюти някъде.. Искрено я съжалявам, че изживява цялата тази драма в едно извратено шоу.. Предполагам, че не е очаквала всичко това, когато е решила да влезе.

Бъдете малко по-човечни!

# 404
Umbra Разбирам и твоята гледна точка, но не мога да се съглася, че Светлана има оправдание за това, да остави 5-6 дневното си бебе да го гледат чуждите хора, а на нея да не й мигва окото, пушейки поредната цигара. Аз след като родих дъщеря си имах доста сериозна депресия (за съжаление), но ако детето ми се разплачеше аз се появявах на секундата. 2 месеца се борих с рагади и не се отказах от идеята си да кърмя. Тя е жена, която в пълно съзнание е запазила бебето си, предполагам с идеята, че ще го обича и ще се грижи за него. Има вече едно дете, не става за първи път майка. Никоя жена няма право да постъпва толкова егоистино спрямо собственото си дете.

Общи условия

Активация на акаунт