пак за Светлана отББ3

• 26 250
  • 665
  •   1
Отговори
# 405
  • Му Кинд Оф Плаце
Умбра, да говорим за  романтика и наивност не ми се връзва за жена с 5-6 годишно дете. На такава възраст това не е романтика, а глупост.
Естествено, право е на всеки да върши, каквото реши, стига да не прекрачва писани и неписани правила, но не мога да разбера защо да я съжалявам и разбирам  newsm78 Пълнолетна, не е под запрещение, да си поема отговорността. Обаче, такъв тип хора умишлено не пиша жени) са научили, че ако те не си вършат работата, все някой ще им я свърши-ще им къпе детето, ще го успокоява, ББ ще й реши проблема, някакъв друг мъж ще й реши проблема с първия, накрая родителите ще помогнат. Това за мен е паразитно отношение към живота и няма да го разбера или приема.

# 406
  • гр.София-Красна поляна
Аз пък не мога да разбера вие като казвате, че е безотговорна.. ..
......
А не забравяйте, че при нея има и известна доза емоционални проблеми, които разбираемо, някак си, са по-важни дори от детето и в този момент....

И каква безотговорност, какви 5 лева? Гладно ли е? Голо ли е? Болно ли е? Недоспало ли е? Я вижте колко хора го обгръщат с обичта си Simple Smile ....

Майчинският инстинкт може да се събуди малко по-късно.. съвсем нормално, струва ми се.

Всеки има емоционални проблеми,но никой не си ги решава по телевизията.Като й е толкова тежко да се прибира...И няма абсолютно нищо,което е по-важно от детето.

Бебето не е на хората,за да го обгръщат с внимание ,а на Майката.НИКОЯ нормална майка няма да си зареже детето(бебето) САМО ,за да пуши и да си бъбри.Даже не разбра кога бебешока се разплака,а Мъжете й го успокояваха.

А МАйчинското чувство или го имаш или не.Девет месеца като гледам пак й нямаше чувството ,щото постоянно си тровеше второто дете.Вече има едно дете и ТРЯБВА да има майчински инстинкти,въпреки проблемите.Нормално е някой да ти помага за отглеждането,но....тоова нейното е БЕЗОТГОВОРНО.

Поне това е моето лично мнение и не ангажирам никой с него.
Точно така. newsm10

# 407
Всеки си гледа от своята камбанария, аз нямам какво повече да кажа по темата.

# 408
Ако ние сме на нейно място с толкова много неизвестни и на такъв кръстопът може и по-зле от нея да сме.....
Който не е грешен нека пръв хвърли камък......май тук има много такива, за съжаление!

# 409
Ако ние сме на нейно място с толкова много неизвестни и на такъв кръстопът може и по-зле от нея да сме.....
Който не е грешен нека пръв хвърли камък......май тук има много такива, за съжаление!
По принцип такава е и мойта позиция, но проблемът на Светлана не е следродилната депресия. Тя е започнала да прави гаф след гаф много преди това и колкото и да търся обстоятелства, с които да я оправдая, не ги намирам Tired

# 410
  • Sofia
Със сигурност няма да си реши проблемите в къщата.Ако има някакви неизвестни пред нея,дали ще им намери решенията вътре?И защо да страда детето и.Това бебе с какво е виновно,че майка му не е пореда си,било то заради това,че е в депресия или ,че е обичайното и ненормално поведение.Жал ми е за бебето и по никакъв начин не мога да я оправдая,независимо какво и се е случило.
Umbra,не мислиш ли,че е по-важно как се чувства бебето,то ,което сега е зависимо от т.нар. си майка или как се чувства Светлана и дали милата се мъчи,че сега няма откъде да вземе цигарки и да си прави кефа?

# 411
  • Балчик
Тя си знае, защо е решила да решава проблемите си в ББ.
Аз не разбирам защо вие я обиждате, наричате я кокошка, патка и т.н. Ами ако вас също ви обиждат така, защото кърмите или не кърмите, защото слагате шапка или не, защото пушите тайно на терасата, докато детето спи...
Не одобрявам доста неща в хората, не само в Светлана, защото те не отговарят на моя мироглед, на моята преценка за правилно. Но знам, че хората имат други представи и усещания и аз не мога да ги обиждам, защото не спазват моите.

Много е лесно някой да бъде оплют във форума, да си излеем отрицателната енергия. На мен лично ми става гадно от толкова много "мръсни" усти, на хора, които се смятат за безгрешни.

За майчинското чувство - чела съм за жени, на които им е тдруно първите седмици да приемат детето. И то тук, в този форум. За жени, които не им стигат нервите за бебето им в първите дни. Които са уплашени и нямат подкрепа. Светлана е разчитала доста на съпруга си за първото дете, предполагам затова сега е ошашавена.

Аз не я защитавам, не съм адвокат. Пиша, защото ме изумяват обидите и коментарите ви. И от възмущение, не да ви съдя. Тази жена има нужда от помощ и подкрепа, не от линч. Да излезе от тази къща и да се приюти някъде.. Искрено я съжалявам, че изживява цялата тази драма в едно извратено шоу.. Предполагам, че не е очаквала всичко това, когато е решила да влезе.

Бъдете малко по-човечни!

Peace bouquet

# 412
  • Балчик

А, неееее, ти пък- тук всички са БЕЗГРЕШНИ и БЕЗУПРЕЧНИ майки и си умират да оплюват другите.
Само че никога не казвайте никога ! Не знаете когато реално сте поставени в една ситуация как ще реагирате. От сегашната ви гледна точка, да, казвате никога няма така да постъпя. Но в друга ситуация много неща могат да се променят, много фактори могат да повлияят на промяната в поведението ви. Така го преживява жената , слаба е, ранима емоционално... каквато и да е - никой не може да я съди. Гледайте си своя живот и се надявайте никога да не разберете как се чувства.
 А и какво ви интересува Светлана , в крайна сметка- животът е неин и както иска, така ще га живее. Всичко е достатъчно публично, че няма да позволят на  детето да се случи нещо лошо. 

# 413
безгрешна съм и съм безупречна, що, да не би да е невъзможно за някои от вас?
не съм пушила по време на бременността и на кърменето, не съм кръшнала на мъжа си, не съм забременяла след това от любовника си, не съм направила съпруга си за резил пред цяла Бг, не се карам на детето си, когато е нещастно, а го гушкам и успокоявам
още да изреждам ли или вече е ясно  за какво иде реч

# 414
  • Sofia
Абе много човечни излезнахте...Не казвам,че съм безупречна и безгрешна,със сигурност съм правила и продължавам да правя грешки.Но ТОВА И Е ВТОРО ДЕТЕ.Знае много добре за какво става въпрос и колко беззащитно е това същиственце и колко много е зависимо от нея.Това си е кощунство и поне да я махнат ТАЗИ ,да не и гледам тъпата физиономия,поне родителите и да поемат гледането на бебка,тя като не може.Всички много добре знаете какво е бебе на 6-7 дни...

# 415
Не мога да си кривя  душата и да се правя на самарянка .Тази жена ме отвращава.
Че то с бебето се случва вече нещо лошо - Пенята ходи до тоалетната по чорапи и после хоп при бебето а доколкото помня той беше заразен и с някакъв стрептокок . #CrazyИ нека всеки който не е съгласен да ми отговори само ако би отглеждал и би се държал така с бебто си ...............................................

# 416
  • София

А и какво ви интересува Светлана , в крайна сметка- животът е неин и както иска, така ще га живее.

Не си права! Ако искаше никой да не и се бърка в живота да не се беше появявяла в национален ефир! Идеята на това предаване е да се гледа и коментира, така че тя предварително е знаела къде отива! Освен това проблемът на тази жена е една много разпространена напоследък болест и се казва егоизъм!

# 417
безгрешна съм и съм безупречна, що, да не би да е невъзможно за някои от вас?
не съм пушила по време на бременността и на кърменето, не съм кръшнала на мъжа си, не съм забременяла след това от любовника си, не съм направила съпруга си за резил пред цяла Бг, не се карам на детето си, когато е нещастно, а го гушкам и успокоявам
още да изреждам ли или вече е ясно  за какво иде реч
Аз ти предлагам да се прекръстиш на света Есмералда.

Не бъди толкова крайна и никога не казвай никога.Защото днес може да не си кръшнала,но утре да кръшнеш...Днес може да си гушнала детето си,но утре така да те тресе нервата,че да му изкрещиш...И най-вече-всички сме майки и по тази причина по-добре да не се цепим,защото утре децата ни може да са в същата ситуация.Не,че е болка за умиране,де.Но сигурно все пак боли.

# 418
..............................................
Бъдете малко по-човечни!

Подкрепям всичко казано от Умбра   bouquet   

# 419
Именно човечността ми пречи да приема някои неща за нормални. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт