пак за Светлана отББ3

• 26 250
  • 665
  •   1
Отговори
# 495
безгрешна съм и съм безупречна, що, да не би да е невъзможно за някои от вас?
не съм пушила по време на бременността и на кърменето, не съм кръшнала на мъжа си, не съм забременяла след това от любовника си, не съм направила съпруга си за резил пред цяла Бг, не се карам на детето си, когато е нещастно, а го гушкам и успокоявам
още да изреждам ли или вече е ясно  за какво иде реч

Това са твои и най-вероятно безпочвени твърдения. Някой от форума може ли да потвърди коолко безгрешна си всъщност, доколкото те познавам не си!!! Айде стига сте се правили на най-безупречните, особено пък ти Есмералда  Laughing

# 496
На мен ми се струва ,че тази жена нещо не е съвсем в ред .Гледа ,като шестица една такава блуждаеща ,меланхолична и флегматична с временни проблясъци .Някаква част от мозъка и явно не действа много добре .И с Ева приличат си двете .

# 497
безгрешна съм и съм безупречна, що, да не би да е невъзможно за някои от вас?
не съм пушила по време на бременността и на кърменето, не съм кръшнала на мъжа си, не съм забременяла след това от любовника си, не съм направила съпруга си за резил пред цяла Бг, не се карам на детето си, когато е нещастно, а го гушкам и успокоявам
още да изреждам ли или вече е ясно  за какво иде реч

Това са твои и най-вероятно безпочвени твърдения.
Що пък да са безпочвени Thinking Какво толкова изключително и невероятно има в гореописаното? Като изключим факта, че в момента пуша по цигара-две, макар че още кърмя, всичко, казано за Есмералда, важи и за мен. Не мисля, че една жена трябва да е светица, за да прави всичко това, нали?

# 498
Няма безгрешни хора.Явно тия ,които се мислят за такива живеят в някаква илюзия.А колкото до Светлана ,всичко е театър,едва ли нещата са точно такива.

# 499
Изобщо не става дума за безгрешност. Всеки си има някакви кусури. Но да се смята за нормално такова тотално осиране на всички фронтове - не мога да приема.

# 500
Всичко е скалъпено от Биг Брадър,а ние си чешем езиците за глупости.

# 501
  • Sofia
Момичета, моето скромно мнение е, че Светлана няма следродилна депресия или поне не още, но определено е доста объркана, плачлива, в тежък период е и има нужда от психолог! Личи й. Аз лично снощи останах потресена от това, че ровеше в кошчето за боклук за фасове!  Crazy Не това, че не иска да кърми, ме възмущава. А това, че пушеше като комин докато беше бременна! Тук й е голямото провинение според мен. Относно това дали сега обръща внимание на новородената си рожба - чак не ми се вярва чак толкова никакво внимание да не му обръща!   #Crazy Да не би пък ББ3 да показва селективно нещата и да игнорира моментите, в които Светлана се държи като истинска майка?!? Искрено се надявам това да е така и бебчето да не остане лишено от майчина ласка и нежност!
Пак ще кажа същото, което казах и преди за нея - изпитвам двойнствени чувства към нея... не само яд, не само съжаление, не само възмущение... смесени чувства просто... направила е доста грешки вече... дано не прави повече!  Praynig Иначе безгрешни хора разбира се че НЯМА!!!  Hug

# 502
  • Ямбол
Рожбо,позволяваш си такива епитети ,защото не те познаваме.Но кой  знае какъв по-голям боклук си......
Същото(за боклука) се отнася и за теб. Мен обаче много хора тук ме познават.
Отговарям и съм извън темата, защото горецитираното е след мой постинг. Моля да ме извините за което.

# 503
desykv да ти кажа 99 % съм убедена, че е така.За да бъде интересно на зрителите и да имат поводи за коментари и възмущение се избират селективно такива сцени, които да предизвикат зрителски интерес.Страшно ни манипулират, това е ясно - и гласа, който говори преди да се покаже някаква случка и последователността на сцените и случките и ракламите преди това.То е ясно.Същото беше и с Миро, може три пъти да е ревал, но те така го даваха, че ние си мислим, че той освен да реве друго на прави.Същото е и със Светлана - как па все като я все пуши като я дават, ще кажеш цигарата й от устата не излиза, а другите вечно си делят цигари щото няма.

# 504
...(тая) не заслужава да има деца...
     Моля, въздържайте се от подобни квалификации.  Naughty
ми що, заслужава ли...
    Радвам се, че не вие решавате коя жена заслужава да има деца, а Господ. Пък и не смятам, че децата се заслужават по някакъв начин (предполагам преди да се забременее?   newsm78), ] щото в такъв случай никой (дори вие) нямаше да имате, нали?...

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 22:48 от MechoPuh

# 505
Същото е и със Светлана - как па все като я все пуши като я дават, ще кажеш цигарата й от устата не излиза, а другите вечно си делят цигари щото няма.
ЗАщОТО ТЯ НАИСТИНА САМО това прави- нали има 24 часов канал, онлайн стрийм...там я дават непрекъснато  с цигара или чаша.

# 506
  • O.A.E./ Пазарджик
...(тая) не заслужава да има деца...
     Моля, въздържайте се от подобни квалификации.  Naughty
ми що, заслужава ли...
    Радвам се, че не вие решавате коя жена заслужава да има деца, а Господ. Пък и не смятам, че децата се заслужават по някакъв начин (предполагам преди да се забременее?   newsm78), ] щото в такъв случай никой (дори вие) нямаше да имате, нали?...

това нещо не го разбрах. първо каза ВИЕ, после не ставало въпрос за цитираните.....
много лично стана нещо #Crazy
аз не съм те нападала или обидила. не се познаваме. ....

# 507
  • густо майна Филибето
Светлана е лоша актриса, не предизвиква у мен съчувствие. И много ме дразни, че се мисли за смела.

# 508
Рожбо,позволяваш си такива епитети ,защото не те познаваме.Но кой  знае какъв по-голям боклук си......
Ха,накефи ме... Peace
Еееееееееееееееее,разгелееееееееее,някой да получи реалното просветление и за мен... ooooh! bowuu

# 509
Никак даже не е лоша актриса,щом й се връзвате почти всички

Общи условия

Активация на акаунт