пак за Светлана отББ3

• 26 246
  • 665
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Е, това че го кърми не е проблем. Няма да умре, ако е на АМ. Това, което е проблем е, че пуши и му дава кърма, щото била полезна Shocked
Да де....аз за това говоря-за пушенето и кърменето Naughty
Според мен това не е нормално и най-вече...не е полезно за Амбър
Сто пъти е по добре че вече не го кърми а ми е на АМ,от колкото да го кърми с кърма от никотини и катрани Peace

В съседния форум "кърмене и захранване" твърдят точно обратното- по-добре да пушиш и да кърмиш, от колкото изобщо да не кърмиш. И на мен са ми странни подобни твърдения, но все пак момичетата, които пишат там са доста по-информирани и наясно по въпроса, от колкото аз...  Rolling Eyes

Ох, не знам какво твърдят кърмачките... много пушех по време на бремеността Confused, но когато родих имах желание да кърмя и тогава, когато се прибрах в къщи се оказа, че е абсурд да спра цигарите, мислех, четях тук, питах чичко Гугъл...и накрая се обадих на проф. Драган Бобев, толкова добре ме познава, че директно ми каза така - или пушиш и храниш изкуствено или спираш цигарите и кърмиш!
Питах дали може по 1 по 2, по 5...един час преди това, 12 часа преди кърмене, само сутрин..., търсех си оправдание просто да пуша и кърмя, е, отговора му е категорично НЕ, по - вредно е отколкото при бременост.
Срещу думата му и съветите, които ми е давал откакто съм се родила на този свят,не давам пет пари за  целия американски лекарски съюз!
Така че, всеки да си преценява за себе си, според мен добре е, че не кърми с тези цигари.

# 571
  • out of space
По принцип и аз съм напълно съгласна. Буболина, все едно си описала мен, чудесно те разбирам.

# 572
Аз ББ3 рядко съм поглеждала, но ви чета, че ми е интересно какви страсти развихрихте тука покрай тая Светлана, та снощи и предната  вечер погледах, за да имам лично впечатление...
Не знам какво точно ми е противно в нея, не е това, че не кърми, нито дори цялата й сага.. има нещо гадно в начина, по който никога не поглежда към очите на другите, никога не погледна към камерата, докато уж се извиняваше на хората дето ги е наранила.... има нещо гадно в изказа й не знам какво е точно... ама ще се окажа в лагера на тия дето хич не  я долюбват.
И не ми е проблем да разбера изневярата й, наивността й и прочие неща.... но рядко съм срещала през живота си човек, толкова лишен от излъчване, както тази жена.

Напълно съм съгласна,това е и моето мнение,по-добре не бих се изразила smile3501

# 573
И аз съм съгласна с Буболин, не мога да си представя кърмачка да пуши.  Shocked
Дори да стои на задимено, толкова вредно ми изглежда.  Rolling Eyes

# 574
  • София
В съседния форум "кърмене и захранване" твърдят точно обратното- по-добре да пушиш и да кърмиш, от колкото изобщо да не кърмиш. И на мен са ми странни подобни твърдения, но все пак момичетата, които пишат там са доста по-информирани и наясно по въпроса, от колкото аз...  Rolling Eyes

Не си разбрала. В съседния форум има само някои мами, които твърдят, че никотинът от една цигара се изчиства от кърмата за 4 часа, но освен никотинът има куп други вредни вещества. Освен това то това нейното не е пушене, то е димене цитара от цигара, даже фас от фас.
Сори за отклонението.

# 575
  • Димитровград
Защо изобщо да се коментира нейното некърмене???Тя си има много кусури и това,че не иска да кърми е най-малкото,което може да се включи в списъка с минусите.И аз не съм идеална,ама затова няма и да отида в ББ.Поне да не ме гледа цяла България.Още повече бременна и току-що родила.

# 576
  • София
Защо изобщо да се коментира нейното некърмене???Тя си има много кусури и това,че не иска да кърми е най-малкото,което може да се включи в списъка с минусите.И аз не съм идеална,ама затова няма и да отида в ББ.Поне да не ме гледа цяла България.Още повече бременна и току-що родила.

newsm10

# 577
  • out of space

Не си разбрала. В съседния форум има само някои мами, които твърдят, че никотинът от една цигара се изчиства от кърмата за 4 часа, но освен никотинът има куп други вредни вещества. Освен това то това нейното не е пушене, то е димене цитара от цигара, даже фас от фас.
Сори за отклонението.

Е как да не съм разбрала, дори попитах пак.  Confused

# 578
Никотинът не е допустим с кърменето... Naughty няма нужда от цял форум , за да се изясни това. Един достатъчно интересуващ се и знаещ човек би трябвало да се е информирал , че никотинът не се разгражда за 4или 5 часа или повече. Той не се разгражда като храната и течностите , които една част от тях се  се изхвърлят. Моля ви не е необходимо да си кърмачка , за да си наясно с това. Твърдения на кърмачки , че може да се пуши и кърми са глупави и необмислени.А за Светлана ,то тя нейното си здраве не е...а , а какво остава за това на детето и. Sick

# 579
Като я гледам Светлана засмяна запалила цигарка в ръка чаша вино "ех живот " #2gunfire къде са й проблемите Thinking

# 580
Не знам какво точно ми е противно в нея, не е това, че не кърми, нито дори цялата й сага.. има нещо гадно в начина, по който никога не поглежда към очите на другите, никога не погледна към камерата, докато уж се извиняваше на хората дето ги е наранила.... има нещо гадно в изказа й не знам какво е точно...
Peace

# 581
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
днес от любопитство погледах малко.......не я даваха много, но не видях нищо кой знае какво...имам чувството че тук много се преувеличава.......а глупавите коментари на съквартирантките , че такова малко бебе не трябвало да излиза  Rolling Eyes

# 582
днес от любопитство погледах малко.......не я даваха много, но не видях нищо кой знае какво...имам чувството че тук много се преувеличава.......а глупавите коментари на съквартирантките , че такова малко бебе не трябвало да излиза  Rolling Eyes
че то от петия ден е навън-половин час....повече..
А сега ще го къпи. Не е ли късно 23.30 да се къпе бебе?

# 583
  • София

E стига де, прави са!Детето е на 10 дни , а тя от втория ден го държи на този студ.Дори веднъж беше къпано, милото.незнам как не се е разболяло още.
Аз моето дете не смея да го извеждам по много, пък какво да говорим за 10 дневно същество ooooh!
 А току що го беше оставила само в хола Shocked, никой нямаше Sad

# 584
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Какво значение има, нали се буди през три часа, за да яде......и аз в началото се чудех дали да го къпя в 9 вечерта или в 12.....накрая остана 9, но пак сменях памперса в 12.....

Общи условия

Активация на акаунт