пак за Светлана отББ3

• 26 246
  • 665
  •   1
Отговори
# 585
Като я гледам Светлана засмяна запалила цигарка в ръка чаша вино "ех живот " #2gunfire къде са й проблемите Thinking
А аз дори и нямам желание да я гледам тая..... Sick Само като и видя погледчето(като на току-що надрусана наркоманка) и скубането на гадната и коса,и се отвращавам от нея Sick.
На това момиче дали ще му остане косица до края на ББ newsm78 newsm78 newsm78
Тя определено страда от психическо разтройство-за мен това е пародия на МАЙКА и жена
Сега пак я гледах и какво да коментирам.....бебчо в тризначките и те го гледат,а оная пак се друса някъде и е на оная работа за мъника,като има кой да го гледа....
Нямам думи вече Shocked ooooh!

# 586
  • София
Вежте как държи детето, ще му падне главата Shocked

# 587
Потрисате ме  ooooh!

# 588
Все едно съм в клуб "Свекърви" Shocked

# 589

Абсолютно  Joy

# 590
  • густо майна Филибето

Точно!!! Joy Joy Joy

Че какво има да му се гледа на едно дете като само спи? И какво като било самичко в хола?! Да не тръгне да се разхожда случайно?
А режима на бебето се създава от майката, тя решава дали ще го къпе в 12 и ще се буди (по-нататък ) сутрин в 10, или ще ляга в 8 и ще става в 6ч. Всяка майка може да създаде удобен за нея режим, особено ако няма добри съветници като някои пишещи тук.
Друг е въпроса, че на нея не й се иска да го гледа, но с това твърде много се спекулира.

# 591
  • София
Това, което не харесвам в Светлана не е некърмене, пушене и прочие. Много жени не кърмят, пушат и т.н. - това си е техен избор и никой няма право да ги съди. Мен друго ме учудва - как веднъж не я видях тази жена да благодари на тризначките, да им се усмихне, да ги похвали момичетата, че и помагат. Защото наистина на всяка родилка все пак и трябва малко помощ в началото, а тя имам чувството, че го приема за даденост - другите да гледат детето и (далеч съм от мисълта, че тя изобщо не го гледа, но все пак доста често други го правят, докато тя пуши и играе билярд). Вместо това, тя даже ги обвинява, че не кърмила заради тях  #Crazy Twisted Evil Ами кажете такъв човек как да го наречеш?!

# 592
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Точно!!! Joy Joy Joy

Че какво има да му се гледа на едно дете като само спи? И какво като било самичко в хола?! Да не тръгне да се разхожда случайно?
А режима на бебето се създава от майката, тя решава дали ще го къпе в 12 и ще се буди (по-нататък ) сутрин в 10, или ще ляга в 8 и ще става в 6ч. Всяка майка може да създаде удобен за нея режим, особено ако няма добри съветници като някои пишещи тук.
Друг е въпроса, че на нея не й се иска да го гледа, но с това твърде много се спекулира.

Така е......предишното ми мнение , се базира на написаното тук в темата......нев бях гледала.......но вчера като погледах малко си промених мнението........

# 593
  • Ланкър, планините Овнерог
Честно да си призная, и на мен вече ми опротивя, но не като майка, а като човек по принцип. То и аз пуша, ама така да се излагам.....айде нема нужда. Прави се на голямата артистка пред мъжа си, но нещо не я бива.

# 594
Абе вие не сте наред.И аз я недолюбвам Светланка, изключително безотговорна и някак-мрън-мрън-нещастно го раздава, а в Живота е кой както си постеле, че да ми драматизира толкова!
Колкото до бебето-то е малко, не е нужно да е на ръце или някой да му е над главата нон-стоп-та нали спи?!И защо да не се извежда-моето е по улиците и в студ и в пек.Зима като дойде всички деца зимен сън заспиват ooooh! сякаш!И защо да не се къпе в 24.00часа?Какво ще му стане-така и така е будно например, сменя му се памперс...Странни разбирания за гледане под похлупак имате... WhistlingАз не съм гледала, сега попрочетох какво сте изписали, ама...вживявате се малко повече отколкото трябва ми се струва...

# 595
  • София
Е, съжалявам, ама не мога да се съглася, че едно малко бебе му трябвало само да е нахранено и преобуто! Егати, като животно значи, да му изчистиш и да му сложиш в купичката.  Sick Да не е в дом за изоставени деца, че да го третира като леличка, дето е на смяна? Вие така ли си гледахте бебетата, като бяха новородени? Аз определено не. Не е била цял ден на ръце, но като е била будна никога не е стояла сама. Винаги нещо някой я е занимавал, гушкал, говорил и т.нат. Дали аз, дали баща и, дали майка ми, като е била при нас. Не мога да си представя, че ще си третирам детето като някакво тамагочи, като изпищи, че е гладно - да го нахраня и толкова. Може да е малко, но разбира, като някой го гушне, като го гледа в очите, като му говори, най-вече свиква да бъде обичано, а не ...

# 596
Виж сега, Клеми-Тази жена като цяло е противна и безотговорна.Та за това иде реч-за обгрижването КАТО ЦЯЛО на детето.А, че е изведено и че е изкъпано късно-голем праз-ДА, и аз съм го къпала късно или съм пропускала, и аз съм го оставяла без да му вися над главата нон-стоп-да си спи в неговата стая, както казах-всеки ден сме били на вън, а ми е зимно бебе.И?Вглеждате се прекалено, защото Свтлана е кофти човек като цяло явно.Аз за себе си знам, че съм добра майка за моето дете, па и с нощтно къпане и извеждане...И да, моето дете като е било будно, не съм била над главата му постоянно, стояло си е и си е гукало в кошчето.

# 597
  • София
Аз за къпането и за извеждането нищо не съм казала, за мене не е ненормално да се изкъпе детето в 11:30. Даже го намирам за практично, защото след къпане спят повече време, т.е. тогава ще съвпадне с режима на майката и е по-лесно. Нито за извеждането съм казала нещо, като е облечено бебето, завито е гледам, на топло в кошницата, голяма работа, че минало 30 метра през градината и пак на топло в другата стая. Обаче малко по-човешки да се отнася с него, това ми е думата. И ти си права, че защото е кофти като цяло, за това дразни и в детайлите.

# 598
Абе вие не сте наред.И аз я недолюбвам Светланка, изключително безотговорна и някак-мрън-мрън-нещастно го раздава, а в Живота е кой както си постеле, че да ми драматизира толкова!
Колкото до бебето-то е малко, не е нужно да е на ръце или някой да му е над главата нон-стоп-та нали спи?!И защо да не се извежда-моето е по улиците и в студ и в пек.Зима като дойде всички деца зимен сън заспиват ooooh! сякаш!И защо да не се къпе в 24.00часа?Какво ще му стане-така и така е будно например, сменя му се памперс...Странни разбирания за гледане под похлупак имате... WhistlingАз не съм гледала, сега попрочетох какво сте изписали, ама...вживявате се малко повече отколкото трябва ми се струва...
newsm10

# 599
По-добре да не кърми,щом не иска.Дори и по книгите пише,че майката трябва да има желание за кърмене

Общи условия

Активация на акаунт