пак за Светлана отББ3

• 26 246
  • 665
  •   1
Отговори
# 600
Какво значи"по-човешки"?На този етап какво повече трябва да се направи за дете на 1седмица или колкото е там?Нахранено,изкъпано,подсушено.Важно е по-нататък дали ще му обръща достатъчно внимание .

# 601
  • София
Какво значи"по-човешки"?На този етап какво повече трябва да се направи за дете на 1седмица или колкото е там?Нахранено,изкъпано,подсушено.Важно е по-нататък дали ще му обръща достатъчно внимание .

Ами например да си го гушне, да му се порадва, цунка и т.н. без значение, че е на няколко седмици.

# 602
Изобщо ли не го прави?

# 603
А ти така ли правеше с твоето бебе...само го подсушаваш,къпеш и храниш newsm78-какво означава че на този етап не можела друго да прави с бебе на 1 седмица Shocked-например да го гушне,целуне(макар и по ръчичката) да си го държи по за малко и да му говори Peace-а тя какво прави-нищичко-аз това детенце го виждам само в тризначките и някой друг мъж от къщата #Crazy-А майката къде е  newsm78 newsm78 newsm78-И тя не знае  Confused
Според мен едно бебе във всяка своя възраст(от 1-вия ден) се ниждае от грижите и ласките на майка си-целувки,гушкания,нежни думи и ред такива постъпки Peace

# 604
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Според мен се държи неадекватно, защото е в къщата.......

# 605
Според мен се държи неадекватно, защото е в къщата.......

Дано къщата да е причината за поведението и, но май друг и е проблема....

# 606
  • София
А ти така ли правеше с твоето бебе...само го подсушаваш,къпеш и храниш newsm78-какво означава че на този етап не можела друго да прави с бебе на 1 седмица Shocked-например да го гушне,целуне(макар и по ръчичката) да си го държи по за малко и да му говори Peace-а тя какво прави-нищичко-аз това детенце го виждам само в тризначките и някой друг мъж от къщата #Crazy-А майката къде е  newsm78 newsm78 newsm78-И тя не знае  Confused
Според мен едно бебе във всяка своя възраст(от 1-вия ден) се ниждае от грижите и ласките на майка си-целувки,гушкания,нежни думи и ред такива постъпки Peace

е глупости, как па един път не го видя бебето в нея, като аз няколко пътя я виждам с бебето на ръце. Айде не драматизирай толкова... Tired

# 607
е глупости, как па един път не го видя бебето в нея, като аз няколко пътя я виждам с бебето на ръце. Айде не драматизирай толкова... Tired
     Аз също я виждам.. гушка, цунка, всичко... Абе ако не е майка за пример, то е една съвсем не лоша майка... И аз не виждам какъв е проблема - азбуката ли да учат? Нека детето да е облечено, нахранено и със сменен памперс... че и разходено (демек калява се)... Особено се дразня на "да, ама детето расте - тя кога ще го гледа"... Ми детето е на седмица, не е на 15 години я!
     Почти съм сигурна, че и свекървите не са толкова досадни...  Crossing Arms

# 608
  • София-в сърцата на моите деца
Аз мисля, че тази Ла/й/на  е  крайно време да я номинират и ....да си ходи, защото дава лош пример на всички!!!!А и изнервя всички с това скубане! Как не си омота бебето с тия космарляци, не ми е ясно!!! newsm78

# 609
  • София
Абе те, че няма да я номинират още, няма, ама я кажете, ако стане ясно, че с мъжа й ще се съберат ще стане ли вашя фаворит за наградата или пак ще мислите, че не й се полагат?

# 610
  • София
Абе те, че няма да я номинират още, няма, ама я кажете, ако стане ясно, че с мъжа й ще се съберат ще стане ли вашя фаворит за наградата или пак ще мислите, че не й се полагат?

тая гъба-пърхутка никога няма да ми е фаворит, с който иска с тоя да се събере!
а видяхте ли вчера кат си тръгна борислав и тя беше първата: хайде сега наздраве за боби! брей мама му стара, не съм си представяла че на човек може така да му се пуши и пие Mr. Green

# 611
     Аз също я виждам.. гушка, цунка, всичко... Абе ако не е майка за пример, то е една съвсем не лоша майка... И аз не виждам какъв е проблема - азбуката ли да учат? Нека детето да е облечено, нахранено и със сменен памперс... че и разходено (демек калява се)... Особено се дразня на "да, ама детето расте - тя кога ще го гледа"... Ми детето е на седмица, не е на 15 години я!
     Почти съм сигурна, че и свекървите не са толкова досадни...  Crossing Arms
newsm10

# 612
  • София
Не  Peace То те, че ще се съберат с мъжа е ясно (нали всичко си е нагласено все пак), но на мен Светланката хич не ме кефи като човек (не като майка, че наистина вече взе да се прекалява с обидите в тази и светлина). И смятам, че ако не беше бебето, досега да е номинирана. Абе тази жена не ми е приятна и туй то  Crossing Arms Mr. Green

# 613
Светлана как се скубе?  smile3511
Дърпа ли си косата или тя сама пада?

# 614
  • Има много детски смях.
Все едно съм в клуб "Свекърви" Shocked

Абсолютно  Joy

Peace
Относно извеждането- защо пък да не го извежда навън, не мога да разбера! При положение, че е облечено добре- чистият въздух се отразява страхотно.
Дъщеря ми я изведох на нямаше и 10 дена навън, при положение, че 5 дена беше в кувиоз, изведох я в деня след изписването Stop Верно, че беше септември месец, но постепенно й увеличих престоя навън и ноември/ декември съм я разхождала по повече от 2 часа! Само за протокола- до момента не ми е боледувала нито веднъж!

Общи условия

Активация на акаунт