Спам тема(Тиквено Октомврийски Спам!) - от 01.10. до 31.10.21г.

• 26 989
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 225
  • На Марс
Налазвам я таа, не ме спирайте Simple Smile

# 226
Ей, не ти стигат бабите от ОС на блока

# 227
От снощната дискусия разбрах, че не е имало ФБ и че не разбирате от телефони JoyJoy

и бьостйето уе най-важното

# 228
  • На Марс
RIP за бюсти, още плачим Sad

# 229
ша зема една пластмасов чашка да зберем некви кинти за ново

# 230
Добър ден!

# 231
Добро утро.
Голям бахър сутрин, бе.
Дзъндзъникам Wink в офиса. Мноо мий студено. Мразя да ми е студено. Мразя и да ми е жежко. Няма угодия, ей.

Айде на кафето,

да се постоплим малко:

# 232
значи немаш критическа честито както го казах мно отдавна

# 233
  • София
Джасте, не си сама.
И тука е 3С, в офиса в 18 😆

# 234
Какви са тея оживени разговори преди 9 сутринта, вие не спите ли ?? Пънчи, а ти що търсиш малки куклички, да те питам?

# 235
Да си играе. Joy

# 236
Какви са тея оживени разговори преди 9 сутринта, вие не спите ли ?? Пънчи, а ти що търсиш малки куклички, да те питам?
Да ги преоблича и храни, а и да кани гости да пият чай.
Добър ден!

# 237
Хапвам гройзе аз....не е лошаво никак...

Търсих дебело зимно яке, то едни тънкяши..летни абички по моему. Едната кака дори се обиди на въпроса ми имате ли дебели детски якета. Пр@дла.  Най -мразим да ми казва некой къде мен ме стяга шапката, егати...
Припомних си що не ходим по таквиз пръдливи магазини, а пазарувам основно онлайн и в големи безлични вериги, дето няма такива пр@дли, които ходят по мен и си позволяват да се изказват, без да ги е питал некой.......

# 238
  • На Марс
Пънчи, а ти що търсиш малки куклички, да те питам?

ми вие ме отрязахте, кат Бойко режеше ленти навремето - ПП йок, бира йок, запой йок, Миле Китич йок ... да са стягате, че таа кукличка праи сигурно добра мосакаааа Simple Smile

# 239
written test 51/51 PASS
ай готова съм, и устният мина, от тук нататък пак минавам на самоподготовка, докато не ми изпаднат няколко хиляди лева да взема да се подготвя за С1, което искам. Може да му ударите по някой друг молебен за моето опарачване с обучителни цели Grinning

Общи условия

Активация на акаунт