Спам тема(Тиквено Октомврийски Спам!) - от 01.10. до 31.10.21г.

• 27 119
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 240
Браво, Норе, браво!
Рейче, да съ стягаш и ти, хубави оценки да ни носиш тука. Да те бравосваме и теби. Joy

Фчера сутринта кат видех, чей 18 градуса на работата и веднагически си фключих топлото. Ми ни мои. Дет шъ съ разболявам ... не, не и пак не!

Дайсче, како тий точно, та требе у болницата? Между другото, добре им се отразява това влизане в неврологията на повечето с болежки. Обаче наистина е добре да направиш физиотерапия после. И да слушаш и изпълняваш съветите на док.

ДД ви! Grinning
Сутринта легнах, уж за малко, да си доспя след дитето. Ама аз кат не заспивам бързо и ... скачам по некое времи - 9 часа. Явно не ми е било времи за ставане, мъ аз инат - шъ бързам. Ми, бързах, олюлявайки се. По-късно белким се освестих. Joy Е, целите са постигнати - изчистих, сготвих и сварих ино мляко. Посли - беж на работата. Joy

Мъ, Кики, ни съм тъ виждала с бюстието, ама чак на мен ми стана мъчно. Засто обаче се наложи да се бракува? Никой ней питал, гледам аз. Можиши да можи да се възроди за нов живот. М?

# 241
Наин, видях му сметката в сушилнята, кожата се нацепи и почна да се лющи, умре!

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 18:18 от Kiki.mora

# 242
бе дай го да се израдваме за последно

# 243
Миии ... поне да се надяваме, че си го носила достатъчно много. Grinning Почвай да се оглеждаш за друго. Grinning

# 244
Видях едно съучениче на синко в рейсО. СамО. Прибираше се. Размислиф се.
Синко все го развозваме кат папата с папамобил. Куга го кача на рейсо, врещи до небесата..
Та Лоро, виж там..запиши снахата на курЦ за шифиор. Овреме. Да има кой да го развозва...

# 245
абе как бехте прогонили тета преди време

# 246
Никак. Аз не съм писала вероятно.

# 247
Холдъне, пий гинко билоба ... тва ни съй случвало. Joy

Тете, с една майка така си говорим, че такова съобразяване пада с приготвянето на йедене за дитето, че ... накрая й викам: Ми сами ша си готвят. Демек кат се оженят ку са с толко претенции шъ съ налага да се земат в ръце. Joy

# 248
ти кат медицинско лице кАжи честно дали помага тва гинко. изобщо не помага

# 249
Значи, аз си вярвам на растителните таблетки и пия понявгаш.
Скрит текст:
Ся, ако става въпрос за много възрастен човек с проблеми с паметта, гинкото няма да помогне много. Ще трябват повече и по-сериозни лекарства. И най-вече точно определяне откъде идва проблема. Много лекари не им се занимава с диагностициране. Нямат време или не виждат смисъл понякога, не знам. Друг път пък за точна диагноза трябва да се направят много изследвания, като повечето ще трябва да заплати самия пациент. Та ... и до пари опира. С една дума - да не ти се налага.

# 250
  • На Марс
Аз съм на Гинко Бироба Simple Smile

# 251
  • София
Инче, някакви протрузии, хернии на едни прешлени, на други имам увреждане на коренчевите окончания Stuck Out Tongue Winking Eye
И косата ми окапа Satisfied .

# 252
и защо чака толкова много /преди време писа/ бе Дайси. платено да беше отишла

# 253
Тук има такива теми, за дискова херния и др.подобни. Доста полезни. Чела съм ги.
За жалост не са много нещата, които могат да се направят, поне в темите така пише де. Старост нерадост общо взето. Като казвам старост, след триесетте имат предвид дофторите, че тялото почвало да се скапва....Дайс поне има диагнози, дано се намери и решение, стискам палцове!!!!

https://m.bg-mamma.com/?topic=1297524.345

Ето я темата. Ама хич не е оптимистична Frowning1

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 20:28 от teta75

# 254
  • Агент под прикритие
JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт