Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 868
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Абе има и коректни, връщах скоро към декатлон и емаг, всичко цивилизовано и гладко мина. Емаг даже пращат куриер на крака да ти дойде, и то без пари...Grinning

# 121
Получих нещо миналата седмица, поръчано във Фешъндейс, дойде в кашон с надпис емаг 🙄 днес чакам куриер да си го вземе обратно. Пише дата 7-8 октомври за вземане. Никой не го взе вчера, значи днес трябва. Спазват ли си посочените дати, Тета?

# 122
Спазват, да. Дойде спиди на втория от посочените дни. Само го подадох, той даде товарителница. Това за Емаг обаче, не за външни търговци към тях, важи.
За ФД не знам как е...

# 123
Емаг и ФД са на един собственик....образно казано.

# 124
Mikkey , благодаря за препоръката. Бая време загубих да сравнявам степените на топло в сайта им и сега се чудя именно между по-топла или както nelina_london препоръча за 2в1 за всички сезони.

# 125
  • In transit
Mikkey , благодаря за препоръката. Бая време загубих да сравнявам степените на топло в сайта им и сега се чудя именно между по-топла или както nelina_london препоръча за 2в1 за всички сезони.
Ами ние спим с една дето се води прохладна, т.е доста тънка. Няма го вече този модел. Ама е цяла(двойна) и си имам печка в леглото, т.е мм.. Joy
В спалнята е около 20С, не пускам радиатор нощно време и ми е добре. Само ако паднат навън температурите под -5С, което е супер рядко зимата мятам едно поларено одеало върху завивката.

# 126
Teta, Гледах това видео и се сетих веднага за теб. На 13:50 мин има бюро от кухненски плот. Много добре се е получило.
https://youtu.be/922qWGtxRoc?list=PLqofObpyI9HVPgCeLj5G-Gj7fPNvscd-0

# 127
В същата стая с бюрото, която е показала Драго2008, много идейно са разделени двете детски легла - със стеничка, която ги обособява като кътчета и създава възможност за уединение на детето.

# 128
Спазват, да. Дойде спиди на втория от посочените дни. Само го подадох, той даде товарителница. Това за Емаг обаче, не за външни търговци към тях, важи.
За ФД не знам как е...
Е, да знаеш - ФД не спазват. Никой не дойде и се обадих по телефона да си поговорим. Разменихме си любезности накрая... Нахраних ги и тях, и им накривих шапките, ама пък им го казах на мен да ми олекне.
В тая страна няма нормални търговци! Сите са маскари! Некадърници! Куцо, кьораво и сакато взело бизнес да прави...

# 129
  • София
Момичета, харесала съм мебели за баня от Икеа, всеки ден гледам дали са налични в магазина в София, за да не влизам в приключения, че ми трябват спешно и хоп днес тръгвам към Икеа и единия шкаф вече не е наличен в София:( Имате ли опит колко време ще отнеме ако го поръчам онлайн - пише ,че е наличен във Варна?

# 130
Ако не се лъжа това, че нещо е налично във Варна (или София) не Ви касае, ако ще го поръчвате онлайн. Складовете са различни.

# 131
Икеа публикуваха куриозен апел към клиентите си на шведския сайт.

"Препоръчваме ви да не се свързвате с нас по телефона или да чатите с въпроси относно състоянието на запасите ”.
Отиват още по -далеч: "Клиентите не трябва просто да шофират до най-близкия магазин за мебели, за да пазаруват.  Вместо това те трябва да проверят предварително дали има смисъл да отидат до следващия".

Рафтовете в мебелния гигант в момента са необичайно празни.  Много продукти не са на склад.  Проблемът е в доставките. Причините са няколко. Както и в части от хранителновкусовата промишленост, които вече са отговорили на проблемната ситуация с рязко увеличение на цените в супермаркетите, най-големите проблеми са оскъдните суровини, увеличените транспортни разходи. Морското корабоплаване е излязло баланс в резултат на пандемията, която разстрои световната търговия.

https://www.google.de/amp/s/www.merkur.de/verbraucher/ikea-krise … 91040975.amp.html

Миналата събота в близката Икеа не мога да кажа, че рафтове е бяха празни, но няколко неща които исках ги нямаше. В същото време имаше страшно много народ. В супермаркетите обаче редовно виждам вече празни рафтове, особено при плодовете и зеленчуците, а цените скочиха много. С две думи, проблемът е световен, а не в българската ИКЕА.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 11:58 от Анонимен

# 132
  • Варна
Здравейте, кухните от Икеа съвместими ли са с други електроуреди за вграждане или задължително трябва да са от тях?

# 133
Съвместими са, само за съдомиялната може да трябва да докупите от техните релси, но проверете предварително за конкретния модел.

# 134
  • Варна
Много благодаря! quote author=drago_2008 link=topic=1373012.msg43613122#msg43613122 date=1633940675]
Съвместими са, само за съдомиялната може да трябва да докупите от техните релси, но проверете предварително за конкретния модел.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт