Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 980
  • 755
  •   1
Отговори
# 195
Силиконът се залепва за повърхността и не мърда. Като се запраши и се изпере, пак си се лепи.

# 196
Да, взимане от  маг. Варна, живея до мола с Икеа-та.
Не зн.как процедират и за колко време приготвят пор. Юск са бързи.

# 197
  • In transit
Да, взимане от  маг. Варна, живея до мола с Икеа-та.
Не зн.как процедират и за колко време приготвят пор. Юск са бързи.
1-3 дни някъде.

# 198
Prayer,

за памука дават, че само от пране се свива до 4%. Което на 2 метра дължина са си 8 см. Така че изглежда съвсем нормално да е по-късо с 10 см със завивка вътре.

# 199
Не е нормално. Имам памучни пликове от къде ли не, не са се свили драстично след пране, а аз пера на 60 градуса.

# 200
Аз съм чувала за някакви мистични висококачествени предварително обработени памучни изделия, които не се свивали при пране, но в живота си не съм попадала на тях 😄 Приемам по подразбиране, че щом материята е естествена, ще има някакво смаляване.

Случаят на Азалия беше просто потресаващ, радвам се, че вече е приключило всичко, но с цената на толкова нерви... Изобщо, колкото и да съм фен на марката Икеа, четейки тук, все повече осъзнавам колко проблеми има конкретно в България.

# 201
Някакво смаляване, и 10 санта смаляване...някак не ми е едно и също, но както и да е...

# 202
Нищо от торбите ми за завивки не се е смалило! Имам четири вида - Tarington House, English Home, TAC и Лидл.
Ghibli, благодаря! Беше подло от тяхна страна, затова не се отказах.

# 203
Не се обаждам аз вече...ни на икея, ни на виваком, ни на ХМ.и т н...само се ядосвам да им слушам глупостите...
Само пиша и пиша и пак пиша...
Ама си е изморително де...
И аз това твърдя, отдавна схванах, че по тел.те пързалят с неадекватни, не по същество, неприемливи "разтегни локуми" и пак си оставаш в неведение какво се случва, с нерешен проблем. Само при мн.настоятелно писане и съответно те ти звънят, след 7-8 -ия път, може и да има уж някакъв резултат. Това е моят опит - НМ, Уайкики, Икеа и т.н., там , дето има българин, не чакай работа да свърши, а ако свърши, значи е прецедент.

# 204
И аз нямам спално бельо от Икеа, което да се е свило. Но пера най-много на 40 градуса.

# 205
  • In transit
Долните чаршафи са ни от Икеа, от тези с ластик. Не са мръднали изобщо. Пера ги на 60С.

# 206
  • Deutschland/HE
Аз имам спални комплекти от ИКЕА на повече от 10г и няма никакво свиване, пера ги на 60градуса.

# 207
Гледам някаква рапродажба пуснали Икея.

Една масичка, която бяхме купували на 229 сега е 129.
Скрит текст:
Страхотна цена. Бих взела още една, но... няма наличност. После позагледах и други неща... доста артикули са им без наличност. Не разбирам какъв е смисълът да обявиш някаква разпродажба и още в първия ѝ ден огромен процент от артикулите да са изчерпани.

# 208
Не разбирам какъв е смисълът да обявиш някаква разпродажба и още в първия ѝ ден огромен процент от артикулите да са изчерпани.

За за кликаш из сайта и случайно да купиш нещо друго. За какво да ти продават масичка за 129 лева, като в Германия някой ще я купи за 129 евро?

# 209
Обаче ми прави впчатление, че има и зведички отдолу. Т.е. клиентски отзив. Винаги съм се чудила защо едни Виденов могат да имат клиенстски отзиви, а Икея не могат.

Общи условия

Активация на акаунт