Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 884
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, какви кутии използвате за рафт 50*35  Pax? Търся плътни с капак, за да съхранявам снимки, и не намирам подходящи.
Дойде и моята поръчка с чекмеджета и поставки за бижута, сглобих ги сама и се кефя много ))).

# 511
  • Пловдив
Веднъж бях свидетел,как в Пловдивския център за поръчки,клиентка си закупи мостра на аксесоар за кухня.Учудих се,защото си мислех,че не е разрешено.Служителка,дойде да уведоми касиерката,че клиентката желае да си закупи мострата.Ето,че zvanche не е успяла,или така го разбирам.

# 512
  • софия
Купих ги, но имах късмет да са с етикети (единият си го изрових под коша, в който седят 🙃) и изобщо не съм питала. Дебна ги от 2 месеца, в магазина в мола все нямаше наличност и не мога да ходя ката седмица до Околовръстното. Преди съм питала и са ми отказвали да купя продукти от зала.

# 513
Здравейте,след 4 медеца и повече чакане за кухня днес ММ и наш приятел повдигат острова да го позиционират тк той просто бе сложен някъде си и долната част се разпада.Този толкова голям и тежък остров е захванат с едни летвички и пластмасови крачета,които като обърнаха мъжете острова се оказа ,че не са захванати нито с една видичка.Направо съм бясна.2 месеца чакг за кухня,2 за монтаж за който платих 700лв и накрая да ми прикрепят по такъв нелеп начин толкова голям и тежък остров ,чиито плот е дървен и тежи адски много.Някой от вас правил ли е рекламация за монтажа?

# 514
Рекламация може, стига да не отговаря на тихните инструкции за монтаж ще я приемат.

Първо вижте в интернет дали няма видео и преценете дали нещо е изпуснато. После на място или по интернет  им пишете, тук трябва и копие до самата външна фирма да прикачите според мен (имате договор или фактура с данните им предполагам). Ама като сте го разбутали, не знам как ще обясните как е било преди Вашата намеса...

# 515
Естествено,че само ако не отговаря на техните условия за монтаж ще е рекламацията.
Не съм разбутвала нищо.Искахме да го центрираме в средата на кухнята и се оказа ,чв това тежко нещо е с пластмасови крачета,които не са захванати за него и нямат и едно болтче и се разпадаха:)Естествено,че това няма как да е нормално.

# 516
Естествено, че ще паднат. Краката им не се хващат с винтове. Има го в инструкциите.

# 517
  • In transit
Момичета, какви кутии използвате за рафт 50*35  Pax? Търся плътни с капак, за да съхранявам снимки, и не намирам подходящи.
Дойде и моята поръчка с чекмеджета и поставки за бижута, сглобих ги сама и се кефя много ))).
Тези пасват: https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/storage-bo … 35x20-sm/90467329

https://www.ikea.bg/products/small-storage-organisers/storage-bo … -s-kapak/60395428

# 518
Тези са хубави, но ще остане доста празно място на рафта, а две кутии една до друга няма да се поберат.

# 519
  • In transit
Утре ще ти пиша дали се събират две една до друга.

# 520
Mikkey , благодаря!

# 521
Няма да се поберат 2 една до друга. Вътрешната ширина на рамка 50 х 35 см е 46.1 см.
Тези ще станат. Тези също.
Тези са удобни за една над друга, напречно разположени.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 15:33 от Не се сърди, човече

# 522
Кутии с капак, които пасват точно за Pax етажерките съм купувала от Лидл и Алди, но не са качествени. В ИКЕА сякаш няма и въобще те са зле с кутиите. Аз почнах да ги подменям с  ратанови или други плетени панери. Много по-красиво стои, а и са модерни. Само че ги вземам от Jysk и други магазини, икейските въобще не ми харесват и са сравнително скъпи.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 18:28 от Анонимен

# 523
Не се сърди, човече , благодаря! Първата е на косъм, две една до друга ще са плътно. С другите се губи полезното пространство. Изненадана съм, че нямат кутии с капак точно за Pax.
Soft Click, как ме подсети за Jysk. Наскоро взех тези две за другата стая.  Сега пробвах - без капаци са идеални, с тях при изваждане  има триене със стенички, язък.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 17:04 от La_Valletta

# 524
В Айко има намаление на твоя модел, но в черно. Гледам на сайта има други модели в сиво, та ако искаш звънни и питай този само в черно ли е наличен или има във физическите магазини и сив. Сега е с 20% намаление.

Общи условия

Активация на акаунт