Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 836
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря, ElzaFB. Да, и ние ще трябва да скъсяваме. Но понеже имах голяма чуденка за корнизите - първо исках с халки, но се оказа че няма да стане, и ще трябва на кукички. Щом са ушити пак е облекчение 😊 благодаря

# 496
  • София
Здравейте, сутринта поръчах една витрина, платих я, но до момента нямам потвърждение по мейл за успешна покупка. Артикулът е наличен в ИКЕА Варна и избрах опцията за доставка до ИКЕА София. В профила ми също не е отразена покупката. Някой да има идея нормално ли е?

# 497
  • София
Здравейте, сутринта поръчах една витрина, платих я, но до момента нямам потвърждение по мейл за успешна покупка. Артикулът е наличен в ИКЕА Варна и избрах опцията за доставка до ИКЕА София. В профила ми също не е отразена покупката. Някой да има идея нормално ли е?

Понякога имат забавяне с отразяването в сайта. За мейл - вижте в папка Спам, моите поръчки често отиват там.

# 498
Здравейте,  решила съм да купувам детска кухня, но много се двуумя между тази за 200лв на Икеа и тази на Лидл, която ще е налична другата седмица.  Някой дали ги е виждал и двете и може да даде препоръка? Благодаря предварително

# 499
  • In transit
Ако покупката е онлайн, складовата наличност в сайта няма отношение към складовата наличност във физическите магазини на Икеа.
Щом и в профила ви няма отразена покупка, по-добре опитайте да се свържете с колцентъра да проверите дали има постъпила при тях поръчка или не.

# 500
Здравейте,  решила съм да купувам детска кухня, но много се двуумя между тази за 200лв на Икеа и тази на Лидл, която ще е налична другата седмица.  Някой дали ги е виждал и двете и може да даде препоръка? Благодаря предварително
ИКЕА ме дразнят с наличности, доставки. Бих отишла да купя от Лидл, защото плащам и веднага вземам. Детето едва ли ще направи разлика с каква кухня си играе, дали за 200лв или за 100лв.

# 501
Имам няколко поръчки последните седмица и всички веднага ми се зареждат в профила и получавам мейл. Виж си банкирането дали ти е дръпната сумата? Ако не е, поръчката не е минала.

# 502
  • Точно където трябва
Икейската не я знам. Имаме лидълската и е хубава.

# 503
  • Бургас
Моя позната има и двете кухни - Лидл и Икеа и каза, че разликата в качеството е голяма. Икейската била много по-хубава. Аз също много се чудих и разглеждах в сайтове и двете. Лидълската е 10 кг, докато на Икеа е 18 кг, което също е значителна разлика. В крайна сметла аз реших да вземем нея, защото и визуално повече ми харесва.
Тук е изчерпана, но баща ми я взе от Германия и ще я изпрати за празниците по близки, които се прибират.
А като слушам за Лидълската кухня как се редят от сутринта на опашка, не бих си го причинила.

# 504
  • София
Голяма сага се заформи с моята поръчка - при Икея няма плащане, съотв. поръчка, в банкирането - има. Сега се разправям и с двете...

# 505
Голяма сага се заформи с моята поръчка - при Икея няма плащане, съотв. поръчка, в банкирането - има. Сега се разправям и с двете...
Искай писмено потвърждение от Икеа и го прати в банката да ти отблокират сумата, за да не чакаш 45 или 60 дни. Друго не ми хрумва. Аз така правя с ДСК.

# 506
Благодаря Ви много.

# 507
  • Перник
Здравейте
Има ли тук отзиви за пердетата от ИКЕА? Като гледам снимките ги дават готови ушити за закачане, това така ли е?
Питам конкретно за тези модели
silverlonnANNAKAJSA и MOALINA

Аз съм доволна от пердетата на ИКЕА, макар и да не са точно тези модели. Ушити са, но и на мен ми дойдоха дълги.  Прозрачните шивачката ги съсипа, добре, че са евтини.

Преди няколко страници се коментираха аксесоари с вакуум. В банята сме с тази етажерка от няколко месеца https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-accessories/showe … krepvane/30454004 Според ММ трябваше отдавна да е паднала, но тя упорито стои на стената Grinning
Тези закачалчици https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-accessories/towel … 3-br-k-t/30207075 също са супер. Имам 2 в банята и 3 в кухнята. Там едната се отлепи, защото се беше навлажнила с препарат при почистване. Забърсах и я лепнах как да е, защото очаквах пак да падне, тя обаче не иска. Сега е малко накриво и ме дразни, но чакам сама да се отлепи, за да я лепна правилно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 508
Сигурно сте обсъждали, но гугъл не показа. Има ли чалъм да поръчам дребен предмет (5килограмово столче-стълба) до магазина в мол София? Дава ми само до големия магазин на околовръстното.
Също търся чалъм къде да проверя дали въпросните столчета ги има в мола, без да обикалям.

# 509
  • софия
Няма начин да се поръча там.
Няма начин да се провери.
В петък вечер ходих до големия магазин. Правих какви ли не маймунджилъци, за да взема едни неща, за които беше отбелязано, че има бройки, а всъщност нямаше и имаше само в изложбена зала. Писна ни да дебна и ходя 50 пъти за две малки неща. Добре, че имаше етикети под мястото, на което трябва да са.
Много празни рафтове и кошове имаше.

Общи условия

Активация на акаунт