Време е за ИКЕА! - Тема 35

• 38 838
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • In transit
Последно като ходих в началото на зелените сертификати бяха изнесли пункта за получаване директно на паркинга.

# 481
Взех на два пъти откъм паркинга , никакви сертификати не ти искат, но ако тръгнеш да влизаш в мола, искат, също и в самата Икеа вътре охраната иска.

# 482
  • Варна
Mikkey,  *Камея, сърдечно благодаря! Надявах се да е така.

# 483
Здравейте!
Търся отзиви за хубав сушилник за чинии - модел, аксесоари. И да не е 135 пари, като един Брабантиа дето си харесАх Simple Smile

# 484
Здравейте!
Търся отзиви за хубав сушилник за чинии - модел, аксесоари. И да не е 135 пари, като един Брабантиа дето си харесАх Simple Smile
Кой модел е? В Амазон не е ли по-евтин? Брабантия имат и намаление за ЧП.

# 485
# 486
Имам друг модел, но според мен следи за ЧП в БГ и в Амазон от Икеа сходен модел, но в черно, чакам да се появи в наличност и го няма май още.

https://www.amazon.es/Brabantia-Escurreplatos-Claro-49-2-38-6/dp … 79P9BPV2&th=1

https://www.amazon.co.uk/Brabantia-Dish-Drying-Steel-Light/dp/B0 … p;sr=8-1&th=1

# 487
  • Пловдив
В Пепко има подобни, но с преливник

Цена около 15 лв.😏

# 488
Здравейте!
Малко оф топик, но все пак да ти кажа.... Аз имам сушилник Брабантия. Миналия месец взех и още един за къщата ни. Трябва да ти кажа, че няма нищо общо с тенекетата, продавани от всички останали или пластмасариите. Струва си всяко едно левче. Икея никога не биха могли да достигнат това ниво на изработка и качество. Само евентуално Simplehuman.
Да не говорим за омекотяващите ленти, които се нахлузват на пръчиците. Единствен минус за мен е, че на един-два от моделите тавичката отдолу е такава, че не става за тези мивки, които са с едно като бордче отстрани. Примерно така наречените композитни. А са предназначени да застават до мивка ПОД плот и водата от тавичката да си изтича директно в мивката. Но ако не сте с такава мивка само един от по-малките X модели е с тавичка изцяло оградена отстрани.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 09:31 от Защо ме търсиш?

# 489
Аз малкия го видях у приятелка и мнооого ми хареса. Но аз мия на ръка и ми трябва голям. Светлия искам. Видях, че е качествен.
От Пепко не бих си купила подобно нещо - лично мнение.
Ще го дебна.

# 490
Това е малкият вариант. Ние взехме и големия X. Но го поставихме в друга тавичка, наша си отделно купувана от другаде. И аз мия на ръка и затова се реших да взема за където живеем постоянно по-големия X. А за къщата (където ходим от време на време) малкия.

Впрочем нелоши аксесоари за мивка имат и Umbra. Аз съм доволна от това. Тежко, керамично, не се пързуля по мивката и събира огромно количество препарат. Но то е малко и въпрос на вкус де. Някои хора харесват италианския тип дизайнерски свръх минимализъм където всичко е вградено и по мивката не се вижда нищо. Аз не си падам по такава прибория. Кухня, която се ползва наистина, е нормално да си има аксесоари за мивка. 
Скрит текст:

# 491
Аз изобщо не притежавам сушилник за чинии.

Да споделя, че онзи ден местната Икеа беше почти празна откъм стока. Този път и хора нямаше.

# 492
Моите поръчки от 10-ти как не са мръднали изобщо. Реших да си добавя чекмеджета в гардеробната, така се надявах да ги сглобя през почивните дни.

# 493
Здравейте
Има ли тук отзиви за пердетата от ИКЕА? Като гледам снимките ги дават готови ушити за закачане, това така ли е?
Питам конкретно за тези модели
silverlonnANNAKAJSA и MOALINA

# 494
  • София
Здравейте
Има ли тук отзиви за пердетата от ИКЕА? Като гледам снимките ги дават готови ушити за закачане, това така ли е?
Питам конкретно за тези модели
silverlonnANNAKAJSA и MOALINA

Така е, ушити са, имат перделък, който може да се ползва за халки, кукички, но са дълги. В три апартамента съм слагала пердета от икеа - мрежа, тънки, блекаут... и всеки път трябва да ги скъсяваме, защото височината е 2.60, а те са 3м.

Общи условия

Активация на акаунт